[每日闲聊] 空白签名档出现新图片............大家快入嚟吹水

kevinchan 发布于2011-7-21 22:07 16260 次浏览 465 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-7-21 23:05:03 | 显示全部楼层
你准备比人咬..仲咁多声气8 s! m, z5 E  m3 s: U/ b
lovepx 发表于 2011-7-21 23:02
6 A5 H+ G8 j- O' E4 H
" D' M7 n; ~+ N
! v: n. l  B0 R8 c: [  i
    沙发完全冇问题,咬得入就咬吧,反正我可以撤销

kwanyeung 发表于 2011-7-21 23:05:35 | 显示全部楼层
反正冇人咬过佢...咬左你就创造历史..好伟大2 @5 Z3 G5 I# u
lovepx 发表于 2011-7-21 23:03

5 J. ]0 z, @* ?/ H2 d你噉樣即係想佢冇得做版主,你都好陰。

kevinchan 发表于 2011-7-21 23:05:46 | 显示全部楼层
老雀你都差5多全能啦..快帮轻下K社
1 V) E, u7 Q; ]# ilovepx 发表于 2011-7-21 22:58
- ^2 |/ X$ M! }0 D

: T/ M6 c7 x, g0 g3 Q5 u% k! \6 {4 M9 j$ I/ |. S) N; R
    我完全净係得个睇字,乜都帮唔到

kevinchan 发表于 2011-7-21 23:06:14 | 显示全部楼层
你噉樣即係想佢冇得做版主,你都好陰。
5 {2 m7 M5 f' u0 U) ~$ h: }kwanyeung 发表于 2011-7-21 23:05
. H- @! e: a  M+ b8 x

* T. B- O9 T. T) q- W; k) n
" Q! L' G  `: k9 f$ }1 e    L仔已经水到语无伦次,原谅佢吧

lovepx 发表于 2011-7-21 23:06:27 | 显示全部楼层
邊有,咪亂講。 % M6 S; D; f' K
就算係都係睇劇情多,要睇H都唔玩H-GAME打晒格仔。2 r5 j8 d6 e7 V# i6 q
kwanyeung 发表于 2011-7-21 23:04

1 ~$ M% r5 l- \3 i" t" d8 j& l+ l, v$ G" d9 F- Z/ L" N, X2 ]  s

$ |/ [3 z. R( [: V    原来H-GAME打格仔...我就知道缘之空同school day系H game..而且都只睇过动漫

kwanyeung 发表于 2011-7-21 23:06:52 | 显示全部楼层
你都阴险啦..离间我同I版
9 H* {7 ?9 S5 @! K; l9 h+ wlovepx 发表于 2011-7-21 23:04
0 O/ @- S3 H- A; z9 l8 e/ h6 k. {
離間唔到,你哋咁鬼FD。

lych 发表于 2011-7-21 23:06:57 | 显示全部楼层
见到过期广告,嘻嘻

lovepx 发表于 2011-7-21 23:07:15 | 显示全部楼层
你噉樣即係想佢冇得做版主,你都好陰。4 X/ [, P6 Y4 Z: {2 A! Z
kwanyeung 发表于 2011-7-21 23:05
1 l) m/ Y* j9 q, Y. R) ?% X" ^

9 G1 r" P- A8 a6 O) A* }8 C( o& Q: X  x4 S6 b2 U
    喂喂..咬雀仔就冇版主做..边个话

kevinchan 发表于 2011-7-21 23:07:53 | 显示全部楼层
见到过期广告,嘻嘻
" I" O$ q* ~' i* w4 R9 a6 {4 Blych 发表于 2011-7-21 23:06
! t/ ?7 {8 _( p

' ~7 [) t* f: E, ]
: z$ v  d: R" W6 y    衰牛出现,係咪要惩罚一下你啊

kwanyeung 发表于 2011-7-21 23:08:01 | 显示全部楼层
喂喂..咬雀仔就冇版主做..边个话  @4 Q* j0 H4 ^4 b2 e7 {2 H+ f
lovepx 发表于 2011-7-21 23:07
6 t  u  t: x2 I2 w0 F5 U0 W8 g. B
你話街長同店長鬥邊個贏啦,唔使講都知啦話。

Kiver 发表于 2011-7-21 23:08:01 | 显示全部楼层
N耐未开过水贴,见到论坛即将七周年(仲有一个星期),咁就梗係要水一水啦。+ H% C& l  g9 i
- q( ^$ g5 D# X, b4 C
PS:咁你哋见 ...# d9 x  M- m" }; n7 c6 H6 i
kevinchan 发表于 2011-7-21 22:07

% O- a, J6 N2 ~5 X
6 F1 Q6 p( W/ D; G& t' H
; t4 c! G& M5 e% ]3 Y0 |4 P    甘迟先见
1 v: b) t- S/ P! \' A( ~琴日早上已经改左伽啦`~~

kevinchan 发表于 2011-7-21 23:08:32 | 显示全部楼层
喂喂..咬雀仔就冇版主做..边个话+ T6 E9 [6 w/ V; j: `
lovepx 发表于 2011-7-21 23:07

- Y  N& ]: [2 n8 C* P" \  }* x
  p, o$ w8 e2 O
    我畀人咬,我就咬你,唔信试下