[其它更多] [原創seed]美少女戰士R R2 D9 NTSC Vol01粵(J2)日意3語Dvdiso(收藏專用)

迪格斯 发布于2011-7-5 09:48 3505 次浏览 28 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
9 y2 L+ t( c+ @8 b( I8 x9 r! F% u) [1 |/ t
『動畫名稱』 美少女戰士R(Sailor Moon R)
. P" I. a3 J8 ]6 z4 n『集       數』 1 - 6集
' {5 ?5 {& {+ n& ?! J; u; c" r『語       言』 粵語(J2)/日語/意大利 3聲道選擇' ?$ z, X) @3 h0 V
『格       式』 DVD(Vob)
  R) Q' A+ `; a5 S: D5 K& i『容       量』 D9iso(7.95g)
+ s# S# A, I& q' C7 k' ^9 E『製 作 人』 迪格斯-粵漫社 迪格斯-dotmu kalors-DB-Plus+ N6 ^4 u* ]7 R" N& v
7 K1 u+ X2 T4 W) s8 M
文件只上載到上麵3個論壇,請大傢不要散佈到其他論壇,種子文件計劃做種1個月(大概8:00-24:00)視情況而定,但如果隻有幾丁人下載我就費事續了,因為上次發的rip大部分人都繫下載完就走人,本來adsl上載就吃力,請不要期待速度會快得去邊,仲有就繫我用聯通adsl,如果系電信用戶就要註意了.. a3 K8 w! M0 T8 Q" b& c3 W3 y# h

5 ]0 y' y0 T  L! z3 x/ P此帖提供的文件只適閤原盤黨收藏用,收開RIP的請無視,因為這只是為我個人或者只適閤花錢買正版的人群做的收藏專用碟,請不要問我其他disc幾時有,最閤理的囬復就是因為我仲未整.- H+ K  O$ V2 s5 Z& h2 I$ d

Sailor Moon R Vol01 粵(J2)、日、意3語 R2 NTSC D9iso by 迪格斯(kalors).zip

40.34 KB, 阅读权限: 45, 下载次数: 8, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(28)人评论

inber 发表于 2011-7-5 09:52:26 | 显示全部楼层
如果唔系有圖* d. H% v0 {% ~/ U* u5 k
我都見唔到

迪格斯 发表于 2011-7-5 10:00:17 | 显示全部楼层
如果唔系有圖
. j! P) O8 b' f# O- `! z; W0 d我都見唔到. G4 B* s; |) R6 u
inber 发表于 2011-7-5 09:52
( B8 F5 _4 L- J9 Y
咁繫米要撤銷閱讀權限......

inber 发表于 2011-7-5 10:02:00 | 显示全部楼层
咁繫米要撤銷閱讀權限......
4 h' l6 {; j* p3 L' D迪格斯 发表于 2011-7-5 10:00
' w( d& K' E* P* l; P4 A

) q  @$ t: }9 `! P0 d9 ?  Q" m! _; h8 n: p9 P# p8 B6 w2 k# L
如果你唔中意新仔系道灌水就唔好撒銷, u; S$ L7 d5 W% }
如果你唔介意佢地灌水就將權限設系附件道

lovepx 发表于 2011-7-5 10:12:34 | 显示全部楼层
啱啱全部删晒..啲ISO..剩翻剧场版嘅ISO

迪格斯 发表于 2011-7-5 10:33:27 | 显示全部楼层
啱啱全部删晒..啲ISO..剩翻剧场版嘅ISO3 t2 z, l: Z5 l' T, _' V5 k/ R
lovepx 发表于 2011-7-5 10:12

. H4 x5 g& O& C& B. G$ R' d/ y全部都有保畱,劇場版好耐之前就做了粵語復閤盤,保存着....

kevinchan 发表于 2011-7-5 11:24:52 | 显示全部楼层
未命名.gif 支持迪叔先,哈哈

kwanyeung 发表于 2011-7-5 11:53:59 | 显示全部楼层
純支持迪叔,冇位畀DVDISO。雀仔個表情真係樣衰。

aubert22 发表于 2011-7-5 12:03:06 | 显示全部楼层
想问下其他音频系碟原带定放落去嘎??

基拉杰特 发表于 2011-7-5 12:05:09 | 显示全部楼层
美少女经理人!没硬盘

lovepx 发表于 2011-7-5 12:10:04 | 显示全部楼层
純支持迪叔,冇位畀DVDISO。雀仔個表情真係樣衰。
& h, A( Z% M  z8 rkwanyeung 发表于 2011-7-5 11:53

4 g# W$ F3 w! Z  v7 O$ p4 Q
! \8 |3 w* `" o9 ?" ^0 ?
) c1 }" P( l4 B. X    叫你不上Q..哩个系迪叔表情

kwanyeung 发表于 2011-7-5 12:11:43 | 显示全部楼层
叫你不上Q..哩个系迪叔表情
2 k: R) M& \: b8 w) z. Plovepx 发表于 2011-7-5 12:10

! V' F+ i% W% n- ]7 \
) i$ x3 L7 [7 ~噉我依家知囉。點解冇個MSN群㗎。

123下一页