[其它更多] [原創seed]美少女戰士R R2 D9 NTSC Vol01粵(J2)日意3語Dvdiso(收藏專用)

迪格斯 发布于2011-7-5 09:48 3502 次浏览 28 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
lovepx 发表于 2011-7-5 12:17:27 | 显示全部楼层
噉我依家知囉。點解冇個MSN群㗎。
5 e# O+ Q/ Y3 ^kwanyeung 发表于 2011-7-5 12:11

/ e: o* ^5 r1 w& t5 H, G; }1 i8 T
$ @: i+ L$ f+ J3 L: d) `
    QQ不知几牛...起中国玩晒...迟啲话同迅雷唔兼容..迅雷又大镬

leafir 发表于 2011-7-5 12:22:16 | 显示全部楼层
太大了,几集就要7G几,硬盘太小装不了,都系收录影版的MKV算了,纯支持一下啦

迪格斯 发表于 2011-7-5 12:34:37 | 显示全部楼层
純支持迪叔,冇位畀DVDISO。雀仔個表情真係樣衰。
9 X3 ^8 _( F; r4 n9 u: h* |& ]4 \kwanyeung 发表于 2011-7-5 11:53

: E+ c9 b0 i) Q: J' X
1 P8 r# P0 @6 q% u+ |  a! s唔繫阿,個表情幾得意丫.....咁搞笑的.

迪格斯 发表于 2011-7-5 12:36:14 | 显示全部楼层
想问下其他音频系碟原带定放落去嘎??
/ X( t7 j8 N7 ~aubert22 发表于 2011-7-5 12:03

+ T* N# m' x& P, I: P; S5 \$ \/ pR2得日文原聲,何來其他聲道,當然是加落去的啦.

kwanyeung 发表于 2011-7-5 12:37:08 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-7-5 12:38 编辑 ' g' ?: c! W* e9 d9 C9 J1 ]
QQ不知几牛...起中国玩晒...迟啲话同迅雷唔兼容..迅雷又大镬- M' D2 P5 I% h! z5 |
lovepx 发表于 2011-7-5 12:17

# Q5 M7 R/ C; d" U8 ]. r7 _4 e: |可惜出到嚟就冇晒市場,靜係得中國。& C/ y+ s) g3 m8 L7 s
要同國際接軌都係MSN。 唔講啦廢事畀人插。
1 A! A+ U. N# ~0 X1 W不過可能隨著我識嘅內地網友增加都要迫住用,希望唔會到依個地步。唔想MSNQQ雙開。

help6288 发表于 2011-7-5 12:49:11 | 显示全部楼层
觀望老闆大硬盤一族........
& }& ~1 p, U* y  V) B, A, I老迪...種子貌似設定超級種子有得限制上傳量

kental 发表于 2011-7-5 13:10:23 | 显示全部楼层
等买个2T硬盘再来收!岌岌可危!

漫漫迷 发表于 2011-7-5 15:24:03 | 显示全部楼层
截图很美很想要呀,可是我都下了J2版的啦,就支持吧

迪格斯 发表于 2011-7-5 16:04:51 | 显示全部楼层
觀望老闆大硬盤一族........4 l. p8 d7 M0 a; [
老迪...種子貌似設定超級種子有得限制上傳量0 V/ n7 w9 l( v: t
help6288 发表于 2011-7-5 12:49
7 K9 {/ @. Z- ^# a
不明真相的群衆圍觀著.......

telyfox 发表于 2011-7-10 14:59:39 | 显示全部楼层
ADSL真的是好大压力,但是大水管真的很少

monkey99 发表于 2011-7-11 08:40:50 | 显示全部楼层
支持支持啊,是全集吗?还是全集只有6集

qknc 发表于 2011-7-11 20:23:12 | 显示全部楼层
已收日版D9全套 纯支持