[其它更多] [原創seed]美少女戰士R R2 D9 NTSC Vol01粵(J2)日意3語Dvdiso(收藏專用)

迪格斯 发布于2011-7-5 09:48 3503 次浏览 28 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
! u! E. a& W) D8 N( S
『動畫名稱』 美少女戰士R(Sailor Moon R)9 G  I/ Z/ R* y0 U/ m/ x9 k
『集       數』 1 - 6集9 n/ |8 G% o  d& ~
『語       言』 粵語(J2)/日語/意大利 3聲道選擇1 X: Y7 X. Q- u; d
『格       式』 DVD(Vob)1 f. S; n1 w- `9 v( E7 N' I. t+ w0 [
『容       量』 D9iso(7.95g) " z: l/ J. i6 x. {. O% C9 C
『製 作 人』 迪格斯-粵漫社 迪格斯-dotmu kalors-DB-Plus1 i! Z. f9 V6 `6 f3 ?$ C
' I. j9 P& ^+ _% r% M7 b7 Y) p8 O
文件只上載到上麵3個論壇,請大傢不要散佈到其他論壇,種子文件計劃做種1個月(大概8:00-24:00)視情況而定,但如果隻有幾丁人下載我就費事續了,因為上次發的rip大部分人都繫下載完就走人,本來adsl上載就吃力,請不要期待速度會快得去邊,仲有就繫我用聯通adsl,如果系電信用戶就要註意了.
. Q/ Y; `" M8 K" G7 L, J2 z3 Y5 c0 |" w  s4 S
此帖提供的文件只適閤原盤黨收藏用,收開RIP的請無視,因為這只是為我個人或者只適閤花錢買正版的人群做的收藏專用碟,請不要問我其他disc幾時有,最閤理的囬復就是因為我仲未整.) D3 P0 ]+ a7 x9 i. K" D( M

Sailor Moon R Vol01 粵(J2)、日、意3語 R2 NTSC D9iso by 迪格斯(kalors).zip

40.34 KB, 阅读权限: 45, 下载次数: 8, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(28)人评论

inber 发表于 2011-7-5 09:52:26 | 显示全部楼层
如果唔系有圖3 {: `3 x& A# A* A
我都見唔到

迪格斯 发表于 2011-7-5 10:00:17 | 显示全部楼层
如果唔系有圖) J* ^$ f2 R, S, f
我都見唔到7 G  [% H. ]' z# h
inber 发表于 2011-7-5 09:52

4 o- O& T7 R6 e咁繫米要撤銷閱讀權限......

inber 发表于 2011-7-5 10:02:00 | 显示全部楼层
咁繫米要撤銷閱讀權限......
0 X% ?6 ?4 L4 m* g8 m2 L迪格斯 发表于 2011-7-5 10:00
* w  v9 k: A: P' I

) C& W% M/ t0 j# r1 F3 \
+ S: z) z8 M! q$ O6 @% k如果你唔中意新仔系道灌水就唔好撒銷* n* O1 Q% n8 J* A' W; V
如果你唔介意佢地灌水就將權限設系附件道

lovepx 发表于 2011-7-5 10:12:34 | 显示全部楼层
啱啱全部删晒..啲ISO..剩翻剧场版嘅ISO

迪格斯 发表于 2011-7-5 10:33:27 | 显示全部楼层
啱啱全部删晒..啲ISO..剩翻剧场版嘅ISO
. l& U+ ^, f9 P2 H8 P7 Llovepx 发表于 2011-7-5 10:12

* b) j! |9 S( n+ T全部都有保畱,劇場版好耐之前就做了粵語復閤盤,保存着....

kevinchan 发表于 2011-7-5 11:24:52 | 显示全部楼层
未命名.gif 支持迪叔先,哈哈

kwanyeung 发表于 2011-7-5 11:53:59 | 显示全部楼层
純支持迪叔,冇位畀DVDISO。雀仔個表情真係樣衰。

aubert22 发表于 2011-7-5 12:03:06 | 显示全部楼层
想问下其他音频系碟原带定放落去嘎??

基拉杰特 发表于 2011-7-5 12:05:09 | 显示全部楼层
美少女经理人!没硬盘

lovepx 发表于 2011-7-5 12:10:04 | 显示全部楼层
純支持迪叔,冇位畀DVDISO。雀仔個表情真係樣衰。
$ N( S; y8 l7 x5 k' V0 D# kkwanyeung 发表于 2011-7-5 11:53
6 k. x+ [" {2 T5 e9 {' _* m
: e6 i  m6 [( l) {1 i$ g

; H# N4 W1 h' k' l  m+ @* W: i    叫你不上Q..哩个系迪叔表情

kwanyeung 发表于 2011-7-5 12:11:43 | 显示全部楼层
叫你不上Q..哩个系迪叔表情
0 X3 }" p6 `1 glovepx 发表于 2011-7-5 12:10
: z2 x: v) y2 q) \1 z! f
' |5 v  W5 u% w% y5 |) b8 \
噉我依家知囉。點解冇個MSN群㗎。

1234下一页