[其它更多] 依家D伪娘同玻璃越来越猖狂。。。

rockmanhe 发布于2011-5-24 15:10 6557 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
rockmanhe 发表于 2011-5-26 12:01:20 | 显示全部楼层
gay依啲大多數天生。唔係你話想做就想做。你想做都冇得你做。
0 |. w0 v: e4 O+ i
: x$ U$ ~& I& {. u0 z5 j* r; r( e+ f漫畫BL同現實係有段距離。正如漫畫啲愛情 ...
" _  Q! x+ {4 U. [6 d) L7 B$ }kwanyeung 发表于 2011-5-26 06:46

* \+ w5 a5 D7 X. R( m
  \2 z& }! g8 D4 i5 U& a& A6 L' ?) b2 E$ j. g+ M
    都跑去做玻璃吧~~!哈哈哈哈~

kwanyeung 发表于 2011-5-26 22:28:36 | 显示全部楼层
都跑去做玻璃吧~~!哈哈哈哈~: E1 E! J- N& z1 W% X
rockmanhe 发表于 2011-5-26 12:01

6 D; [& N5 c# z4 A, D好。你帶頭去做。

rockmanhe 发表于 2011-5-27 09:56:50 | 显示全部楼层
好。你帶頭去做。
+ K1 U8 y- Q0 ~  C& I+ Z( vkwanyeung 发表于 2011-5-26 22:28

8 \- }3 a4 d( f) p" w
2 o. a& Q, g5 L# W+ Y' \" ]& p1 ]1 I* r7 E* n& Q3 r  T4 [( Z: |
    没感噶力量。。。!

masato 发表于 2011-5-29 00:43:52 | 显示全部楼层
多手点左入来,见到有人俨少,是甘我都发张啦。
- r4 V: p! q4 Y9 ~$ u. [. m) r+ ^/ x& |/ [) T8 \/ ^0 a

. ?; O" v; g) b; J1 x  o; }* X$ c5 P: V! F9 x9 w" B7 z
6 C' t; P/ D4 O4 A4 O
7 @/ _# E7 R2 }" w4 ~# z
/ N0 I# S! N% G! e4 ]
呢个应该都几多人知都下呱~~~~3 F& Y1 v# Z# O' I5 K5 o2 D: g
HARO-哈罗 发表于 2011-5-25 01:49
2 [+ ^$ n8 y9 z/ W+ H9 m
* v" P9 u+ m: N* A1 b6 C

0 `' a7 h+ H! P+ d0 S1 }" I    我说 这个不是伪娘的说 是真娘的说

HARO-哈罗 发表于 2011-5-29 01:11:44 | 显示全部楼层
本帖最后由 HARO-哈罗 于 2011-5-29 01:13 编辑 + d& Z4 }$ p% W5 R  @. T8 N
- n2 a/ G- i, H6 q% \
回复 52# masato
# i2 o5 [0 U) a4 B! ^
: n/ v, D3 Q% z
4 k) o8 X  y" k. a    , L5 h8 K" ^5 e( q  f
呢个唔是真相吗?

KUO123456 发表于 2011-5-29 11:33:32 | 显示全部楼层
我前几日都见到个伪娘- -

marlboro 发表于 2011-5-30 02:50:10 | 显示全部楼层
回复 1# rockmanhe
/ V0 o7 F) ^+ a9 k+ u. `0 {& o5 {* b8 x' J* X

/ l& K/ ?" w: b7 |    因为现在食品含类刺激素的太多了。男人食左变乸,女人食左就使得自身不需要制造足够的真雌激素,但为左平行,就反而分泌更多雄性激素,结果就是真雄盖过假雌,变TOM BOY。

zmqxzmq 发表于 2011-5-30 10:15:48 | 显示全部楼层
我去YACA果阵时都有见到呢几条佬

rockmanhe 发表于 2011-5-30 11:15:26 | 显示全部楼层
我去YACA果阵时都有见到呢几条佬
& e4 ~7 E! M' ^( hzmqxzmq 发表于 2011-5-30 10:15
! J) u4 Q& `% k

8 s+ M& o6 q# S" a1 q3 a1 e& p4 {9 |- Q3 X$ P" O8 W
    呢条佬貌似拿佐YACA盛装自由行冠军!

zmqxzmq 发表于 2011-5-30 11:25:15 | 显示全部楼层
回复 57# rockmanhe - `# E2 J9 V0 X

! q; M0 m+ H  h3 r) {" m" g5 @9 o0 f+ Y& A$ X* x) K/ {# y, }/ T
    吾系啊马

rockmanhe 发表于 2011-5-30 11:34:21 | 显示全部楼层
回复 58# zmqxzmq & m* T, M" q9 H, g9 _) D/ _- L
6 a+ k, _1 Z' z9 }, a( Z# `
0 b. q3 d( Y( O
    我闪之前睇到,距噶票数,同第2名噶,查10万8千里。。。。!十倍以上啊~!

dgztlwj 发表于 2011-6-22 00:45:01 | 显示全部楼层
相太小啦,睇唔明喽!