[其它更多] 依家D伪娘同玻璃越来越猖狂。。。

rockmanhe 发布于2011-5-24 15:10 6526 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
点解呢个世界会感悲剧呢!

已有(61)人评论

エツクス 发表于 2011-5-24 15:20:58 | 显示全部楼层
睇到都觉得几鬼恐怖

IC11 发表于 2011-5-24 15:21:16 | 显示全部楼层
唔小心入佐来,拿拿声走

梦之星际 发表于 2011-5-24 15:24:06 | 显示全部楼层
唔知讲咩好,对呢的野无感觉1 f+ M2 M! V; I; ~' x* j; M7 |% X
楼主貌似发错区,图片少左的甘喔

rockmanhe 发表于 2011-5-24 15:25:07 | 显示全部楼层
睇到都觉得几鬼恐怖6 s1 F5 v! I! A
エツクス 发表于 2011-5-24 15:20
' b2 b" ?+ W8 s/ F

6 g4 e- y0 O$ _: y5 V/ q' e+ r& {. J3 |% h- V
    呢度应该会有好多玻璃狂先系噶~

rockmanhe 发表于 2011-5-24 15:25:45 | 显示全部楼层
唔知讲咩好,对呢的野无感觉# c9 {$ V. f9 A/ Z5 z3 O+ e
楼主貌似发错区,图片少左的甘喔" L1 l9 S* M+ c, y; q7 I
梦之星际 发表于 2011-5-24 15:24
. H9 b0 G' H' x& H8 d4 X- U
7 J$ A1 }* Z1 Y  Q5 W  n
' O; D7 A8 P* j+ ]) q% P& C& f+ X
    边度敢发感多。。
7 w$ V; P, c, e2 A5 g
) ?" c' S# b, e# W# |话说。。。发咩区先系啊?

梦之星际 发表于 2011-5-24 15:28:59 | 显示全部楼层
边度敢发感多。。
( b% @# _2 I1 o6 d1 |1 q, P
  _6 y( u0 o# G1 S8 X* w话说。。。发咩区先系啊?
; c6 F, v# x' Vrockmanhe 发表于 2011-5-24 15:25

& T. P; e" o( p% t& a( c$ g! k6 @, N! b1 I2 ^
我估系糊涂贴贴巷,唔清楚问下版主好的

rockmanhe 发表于 2011-5-24 15:35:26 | 显示全部楼层
我估系糊涂贴贴巷,唔清楚问下版主好的; m! n  f  t/ @2 t
梦之星际 发表于 2011-5-24 15:28
( t7 ~4 `2 l5 Q: |: u
呢度都几冷清下咯。。。
( p5 Z5 G# S7 c. M1 C9 Q: R
9 i/ `3 M* D1 s& ~% W  x9 p版主估计系度潜水!

梦之星际 发表于 2011-5-24 15:37:29 | 显示全部楼层
呢度都几冷清下咯。。。
# @  _; i% ^4 u' C9 d' r* a5 S& n; x0 n5 ^6 W( i6 ]
版主估计系度潜水!2 y  g! b# ]5 d9 v9 J. T& Q
rockmanhe 发表于 2011-5-24 15:35

, z% R: i0 n" D* G0 |* f0 `
* ?+ i9 g# x# ?8 \& T呢度晚上跟深夜左右先多人吧,版主有两个在线,社长也在

rockmanhe 发表于 2011-5-24 15:49:16 | 显示全部楼层
呢度晚上跟深夜左右先多人吧,版主有两个在线,社长也在
+ V: g" ]$ Y! M: ~+ [梦之星际 发表于 2011-5-24 15:37

( W( l3 L$ z6 B8 O2 v# Q  b; N; A& ?
5 ~4 I5 \8 y' I
    哇。。。深夜。。。我上班族咯。。。等5到深夜!

梦之星际 发表于 2011-5-24 15:52:39 | 显示全部楼层
哇。。。深夜。。。我上班族咯。。。等5到深夜!7 d! b8 C2 O1 _- u8 M' A' R
rockmanhe 发表于 2011-5-24 15:49
* ^6 b6 s# q# Q! c8 `' W( _

/ _; I6 Q$ P' |4 M' h其实我都系听人讲,话的人多数系甘夜先铺头,系唔系就无咩点留意
( H' k, ~; `6 q0 P9 O就晚上7-9点左右吧,我见过呢个时段算较为多人在线的

rockmanhe 发表于 2011-5-24 15:59:01 | 显示全部楼层
其实我都系听人讲,话的人多数系甘夜先铺头,系唔系就无咩点留意: o: ?/ Z3 y& O4 ?" B; H6 E/ v, w
就晚上7-9点左右吧,我见过呢个时段算 ...( x! A1 m0 {- k1 ?
梦之星际 发表于 2011-5-24 15:52

& e8 ]( D+ ]$ c
2 n  T2 d3 a1 Y3 p9 W
. p( d, e- q/ W: D) w    呢度没在线会员统计,确实比较麻烦咯~