[其它更多] 依家D伪娘同玻璃越来越猖狂。。。

rockmanhe 发布于2011-5-24 15:10 6556 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-5-25 14:38:29 | 显示全部楼层
哇,哈哈哈~~
5 }. X9 g  q5 f3 v好在,我无钱吃午饭啫~~~咪之咪毙。

rockmanhe 发表于 2011-5-25 14:41:21 | 显示全部楼层
哇,哈哈哈~~
3 i5 |" t0 }$ ~) E( f2 \好在,我无钱吃午饭啫~~~咪之咪毙。, l- m1 d1 W0 n+ U/ t+ `% I7 S
eegbook 发表于 2011-5-25 14:38

, u# `% h7 X- |: y  P* Y7 t/ e: u) T# I& N7 T3 ^3 f
/ H! u& u, R. e6 b6 t5 Q2 _. Y
    点讲。。。人家话晒都有好多女生中意!

eegbook 发表于 2011-5-25 14:42:23 | 显示全部楼层
点讲。。。人家话晒都有好多女生中意!; W/ \0 Y# {8 u% T
rockmanhe 发表于 2011-5-25 14:41
. \/ y5 P! ~5 ^! T6 V; H. Q4 ?$ X6 X* |

' X; N( W# i) q8 A  j- W7 A! m
2 Q: @3 |9 H3 k    毙就毙在,我唔系女生嘛

eegbook 发表于 2011-5-25 14:49:24 | 显示全部楼层
其实仲有好多咯,不过怕吓亲你地。。5敢发感多!
. ^, ]1 l- a( C, H3 k7 srockmanhe 发表于 2011-5-25 08:59
* s" G+ A5 k0 Z7 Q( v

6 L0 Y; S$ A  H5 t& C  l9 b3 E# [7 A+ Y7 T& c# Y
    咁就,请饶过小弟一命吧,请。。

rockmanhe 发表于 2011-5-25 14:55:26 | 显示全部楼层
咁就,请饶过小弟一命吧,请。。* q; j5 L4 t6 l5 T1 ~, Z; G& h
eegbook 发表于 2011-5-25 14:49
7 O" j* C; f) `2 ?
. \$ L7 J5 u5 s: N+ P+ z5 k. ^
2 t3 F1 s6 N/ J9 P4 C
    所以我没发!哈哈哈
3 A: X9 G: R4 B  H1 H+ h+ V$ ]- n
靓仔。。你感多星梦。。得5得帮手买佐棋魂全集比我!!

eegbook 发表于 2011-5-25 15:07:39 | 显示全部楼层
所以我没发!哈哈哈+ n0 N5 a6 t- [  t, @: Y
$ [* |) i+ }' f& J3 M3 {
靓仔。。你感多星梦。。得5得帮手买佐棋魂全集比我!!
. S8 W/ ?2 w$ U1 a4 Yrockmanhe 发表于 2011-5-25 14:55

$ H: ]$ S. K8 j. g& x% R  N, U# e1 Q) {+ h$ x! {# {1 O0 u
; G" [4 {# V1 [
    H大叔果个吖?# L+ i/ B9 ]0 W) X( m' _0 L3 e' N
我都未买全吖~~早知就留番D下载链接过你啦~

rockmanhe 发表于 2011-5-25 15:09:33 | 显示全部楼层
H大叔果个吖?* l$ _2 v: s6 Z9 }* Z
我都未买全吖~~早知就留番D下载链接过你啦~
. g5 J7 _3 ]: w7 p; }eegbook 发表于 2011-5-25 15:07
* \1 m* ]" ^0 j* d, s% o$ W

+ P! {& f" S9 {0 e  ]5 @# _. J" m7 n
    距话我5够阅读权限 买5到啊!

eegbook 发表于 2011-5-25 15:12:32 | 显示全部楼层
距话我5够阅读权限 买5到啊!
5 D: G% s) S* _' m% O' Drockmanhe 发表于 2011-5-25 15:09
+ Q  |, c' Z% B4 x" n. n7 Y
% `, A* b9 j  J

: l$ Y- Y. h) m# z0 K( x5 v7 p) |    你至得二十六贴,就梗系权限唔够啦~~~+ P" J$ o% @* i
水多几日啦~~

rockmanhe 发表于 2011-5-25 15:24:33 | 显示全部楼层
你至得二十六贴,就梗系权限唔够啦~~~
! ~8 m' f0 S& j, u0 Y水多几日啦~~
; d! w" X; p0 o" Meegbook 发表于 2011-5-25 15:12
" D4 L9 \/ t+ ^% N# i2 e  s

! F) N7 D" z- R0 q8 V1 W' @2 {( m
    帮下手啦。。急要啊!发到我QQ或者私信都得啦~~!

rockmanhe 发表于 2011-5-25 15:59:15 | 显示全部楼层
个伪娘1米9高!!好变态~

aaron81 发表于 2011-5-25 22:45:54 | 显示全部楼层
其实仲有好多咯,不过怕吓亲你地。。5敢发感多!- S- K6 a# V: g" Q/ f5 [1 N5 _2 f
rockmanhe 发表于 2011-5-25 08:59
* U! p! p) o1 }1 T8 ~& A. R- w
我心脏负荷很大!

kwanyeung 发表于 2011-5-26 06:46:28 | 显示全部楼层
我看佢哋都系卞泰明明都系男子来着吗?点解要做 gay 真系唔明啊!
: l' y: l# j5 j/ k& L漫漫迷 发表于 2011-5-25 08:32
$ e# ^9 }! K$ b) n" R* v
gay依啲大多數天生。唔係你話想做就想做。你想做都冇得你做。
  u5 f6 h' K" q9 I' _) G8 ^+ K( y' _+ z9 s0 B/ \! ^$ I: `
漫畫BL同現實係有段距離。正如漫畫啲愛情描述都幾好真實都未必咁好。& U; `) m" P  k  b8 Z/ X

& v  T: s9 L; p, g( p8 p每個人有每個人嘅喜好,唔係奸唔係盜就得啦。