跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [轉載+繼續衝刺][帝皇戰紀 OVERMAN][DVDrip][外掛音軌][01-26話][全集完]

mcnynbajay 发布于2011-5-20 23:26 3334 次浏览 42 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2011-5-21 23:33:49 | 显示全部楼层
沉了
+ t2 G- G5 ?% K幫手推上去6 T) {: s7 X4 T  c* W9 y6 V- }( R1 _- k
機戰系列呀

Batcat 发表于 2011-5-22 10:49:13 | 显示全部楼层
真系做完左!!老傑嚟排太給力了!!

235600 发表于 2011-5-22 11:44:19 | 显示全部楼层
这个挺不错的

Ace0210 发表于 2011-5-23 01:32:23 | 显示全部楼层
幫手推上去
/ y' P0 O3 o# ?) C: n" X" J推薦睇呀

achung18 发表于 2011-5-23 10:55:08 | 显示全部楼层
多謝分享了!!

wulove 发表于 2011-5-26 11:22:16 | 显示全部楼层
點解好似咁少人回既............

maplep 发表于 2011-5-26 20:56:03 | 显示全部楼层
要支持下咧个
. k0 x+ ^7 a3 n2 |( s  Vchaos498 发表于 2011-5-21 11:29
( j" m* S: w3 e
! |( k- L! E! z9 T

1 E" g$ [* n6 b4 |1 O    chaos兄

エツクス 发表于 2011-5-26 21:28:29 | 显示全部楼层
楼主就係做得快啊,我噶到期末都无时间去整,仲谂住整套未有人放嘅片放上来添,睇来係暑假果阵要动工快啲先得

golify 发表于 2011-5-27 12:03:09 | 显示全部楼层
图片貌似失效了吧,还有我始终唔明乜系外挂音频?!

inber 发表于 2011-5-27 22:00:00 | 显示全部楼层
楼主就係做得快啊,我噶到期末都无时间去整,仲谂住整套未有人放嘅片放上来添,睇来係 ...7 g. E* s  j* \! P. H8 A. a0 ^
エツクス 发表于 2011-5-26 21:28
! G1 m, m- s8 ?
9 E% c5 C5 t+ H# I& Q1 Z
$ M& z: u+ d7 T- g7 T; x! q
整咩啊4 e4 X! P- {" S/ J% |6 U
我知唔知得嫁
7 {  V; D" S( @9 Q, k# m袐密來的?

最爱粤语 发表于 2011-5-27 22:14:26 | 显示全部楼层
唔知系密我电脑问题,图挂了。

エツクス 发表于 2011-5-27 22:45:42 | 显示全部楼层
整咩啊& Y, M; `- g* G; L1 I
我知唔知得嫁& |# n  t3 G  g# |$ @& o
袐密來的?* t2 _% D% i5 w, g* {; b
iamaboyandog 发表于 2011-5-27 10:00 PM

9 r( g" L+ n7 Q0 L7 S  q, L: t
, J* o: B7 W* g- Q& j6 L9 R# m! H8 a7 C; ], O+ c. a5 s' h' B
    唔係啲咩秘密来,只係我应该比老杰更早咁做呢套“帝皇战纪”,不过我係大学啲课都几鬼多下,无咩时来整,到现时为止都只係整佐10集出来。所以係暑假果阵就要再睇下有啲咩旧物无畀人整出来,之后再快手啲做出来,唔係又会好似现时咁畀啲老手快过我啦