跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [繼續懷舊][機動武神傳G G gundam][DVDrip][外掛音軌][僅第02集]

mcnynbajay 发布于2011-5-15 20:37 8070 次浏览 103 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-5-18 18:18:45 | 显示全部楼层
有一集收一集~~5 T8 b$ J/ [: E/ b
gulliver 发表于 2011-5-18 18:02
' v& O8 b3 `+ d/ A$ w9 `# e

2 J' N3 ]: ~% l1 n兩句唔同嘅
9 g$ p3 l) ~* ?  Y咁姐唔系網絡問題

gulliver 发表于 2011-5-18 20:01:19 | 显示全部楼层
本帖最后由 gulliver 于 2011-5-18 20:03 编辑 3 U* M$ V' v. r. H" ~+ N/ F
兩句唔同嘅
' N& `; |# |) K) ]8 A' F4 z咁姐唔系網絡問題0 F. u; l  c; ]% h: I* G! s
iamaboyandog 发表于 2011-5-18 18:18

% _8 ^! f& U! G( Y0 Y3 e) H0 |* c
# c" S& d* L" L) I" d  y. W# v" Y( i4 G! H/ n: q4 G
    I版~你系米+错左啊~今乜系米唔够训呢
& V7 S7 q" V6 t0 q, V  l  I4 Q# p5 x/ |# ^
唔知啊~发果时卡住左~见到距发唔出米在发多次~

inber 发表于 2011-5-18 20:29:41 | 显示全部楼层
I版~你系米+错左啊~今乜系米唔够训呢
+ |; l, w3 T- B, t5 ^: O( B7 p; s7 u0 l, E
唔知啊~发果时卡住左~见到距发唔出米在 ...
, ?1 L7 Z3 z7 k+ \) d! _# Hgulliver 发表于 2011-5-18 20:01

, U/ y# s$ i' {; S; H8 `
" @  l" Y7 Q4 v( ~" T  y2 S) E+ x$ `5 d$ e
系我唔好
" H% L  v1 |- c9 I今次唔扣了
. J" L$ u: y7 o' `# q取消左個加分算了. h( n- j. T4 g7 Y
可能我真系太攰了

gulliver 发表于 2011-5-18 20:35:22 | 显示全部楼层
系我唔好
$ Y) p: L* s4 b8 G3 m  ~今次唔扣了# ]' R; |$ L& y5 ~- k
取消左個加分算了
7 z: \# v3 }- c1 j可能我真系太攰了3 G3 \: @  s8 ^/ g! W
iamaboyandog 发表于 2011-5-18 20:29
3 A# [5 T6 r9 B1 F5 `& a( b  T  `
: T* b' H  T' D9 T& o, x3 w

. H1 j% S7 [# l. R! ^    太爱你了~I版~要来多几个先

inber 发表于 2011-5-18 20:49:25 | 显示全部楼层
太爱你了~I版~要来多几个先
0 F6 O) v8 k* b3 B; t. Egulliver 发表于 2011-5-18 20:35

+ ]7 g7 O5 Y. U; L' {  T) B
3 }- A4 C5 T+ s: \. m. F
' l4 F- d6 D7 M6 O; x系我做錯左
0 [" w( C1 ]1 }1 _7 S而且你都唔系有心的

wjr5200 发表于 2011-5-18 21:52:36 | 显示全部楼层
真怀念东方不败

liquid12 发表于 2011-5-19 09:11:00 | 显示全部楼层
甘经典嘅嘢一定要收啦

shunxing 发表于 2011-5-19 11:36:08 | 显示全部楼层
好嘢,下载

lucom5 发表于 2011-5-19 22:53:53 | 显示全部楼层
绝对值得收藏的G高达,在众多的高达中我最喜欢在机战上用的机体,多蒙的热血叫声好激啊,希望有全集发就好了

winter201 发表于 2011-5-19 23:12:41 | 显示全部楼层
发现好野啦!

jessica66 发表于 2011-5-20 12:00:30 | 显示全部楼层
多谢楼主的分享喇.....

andyw 发表于 2011-5-20 17:57:01 | 显示全部楼层
顶!!一定要支持啊!!楼主,多谢晒!