关于游戏王的

最爱粤语 发布于2011-5-8 22:58 2299 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(25)人评论

mcnynbajay 发表于 2011-5-8 23:04:32 | 显示全部楼层
錯~~片源幾乎爛通街的~~反而系ATV粵語唔齊全的~~224集~~ATV斷斷續續播了六年~~8 d# `2 ^$ ?" M/ x( {
8 s) T# ]  [- J4 m4 q; T/ l
無咩人,可以同佢斗持久戰~~所以,無咩人錄得齊~~
5 d" e2 `, ~3 _: r& w
0 Q3 Q9 g) T0 l- P! t- z7 ^暫時等緊重播~~或等1600的雙語版!

inber 发表于 2011-5-8 23:04:47 | 显示全部楼层
我只系知粵語音頻/錄影版好難揾

最爱粤语 发表于 2011-5-8 23:09:13 | 显示全部楼层
回复 2# mcnynbajay 6 A7 O! i  @. S5 V" G! l

6 A5 C# Q4 W, |) ^% h; A4 s9 \6 |  S2 E& q. d
    哦, 原来是这样啊  ,那也是的ATV的录影版确实是 持久的,

ConvoyChan 发表于 2011-5-9 00:00:28 | 显示全部楼层
片源烂通街 atv录影版稀有物 貌似本来就冇播齐

迪格斯 发表于 2011-5-9 00:23:32 | 显示全部楼层
貌似有一个avi的整套爛通街,不过dvdrip无207集的。我个人贮存了部分dvddisc保存着。。。。

eegbook 发表于 2011-5-9 00:35:46 | 显示全部楼层
游戏王,认真够哂劲!!!!" R6 D% G8 h7 z. q0 F; `
AXV嘅,就又长又臭。

Ace0210 发表于 2011-5-9 01:01:28 | 显示全部楼层
回复 2# mcnynbajay
) R  A" i0 b' Y9 |" A
% }; v3 N* ~/ ~3 t  l( G- E6 V4 W
遊戲王DM~gx都出哂源啦
* i2 l5 \1 A: F+ `) i不過老實講系1-142 好睇: y- O# f6 Z. W# c4 H8 q+ l3 x
之後麻麻地

eegbook 发表于 2011-5-9 04:50:23 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay ; g; j8 Y4 P& J2 T& D

3 w8 Q7 `, \2 [0 T% s8 v9 d4 P. D
8 {6 k9 l; K) r7 v* X' o遊戲王DM~gx都出哂源啦/ g2 f; s  g3 P4 n
不過老實講系1-142 好睇% Q; j! B/ R$ f# [  b. r
之後麻麻地
; u) f4 i. W3 W9 i3 f) PAce0210 发表于 2011-5-9 01:01
+ e" z& T9 ~; K: u' _( |! J: H
% d7 @/ K; {) v9 A  A

8 h4 s" u' |0 E/ k    今日咁有兴致,上黎论坛玩玩嘅?

Ace0210 发表于 2011-5-9 04:56:11 | 显示全部楼层
回复 9# eegbook   d4 z6 _$ N" Y* R9 E
6 I. |( g' ]( H% {1 ~
6 M* i6 w9 n5 c+ {% O6 _* I
, B3 T1 Z) g! o) Z$ l0 K' j
睇下有咩好動畫down

ngyan1600 发表于 2011-5-9 05:57:47 | 显示全部楼层
片源烂通街 atv录影版稀有物 貌似本来就冇播齐$ n7 O" m0 j' [+ R; {% F1 r
ConvoyChan 发表于 2011-5-9 00:00

2 g9 Z' m) u4 M* d1 H7 [
2 M+ i0 d6 B& W7 J! B5 \3 I
* j& T" ^6 ?9 r/ k& ^- P! ?1 B    有播齊,問題在重國篇我無錄,城市篇有唔小集數俾我媽媽刪左....乃亞篇我無錄

eegbook 发表于 2011-5-9 06:10:54 | 显示全部楼层
回复  eegbook
: X$ ?! @, a  i$ k1 R3 F3 |& f% u  }
  |- o* j& N. d( |! W1 t4 r+ H* l: P6 K# t$ T& t
* Z" h' S6 A( H2 _$ i2 B
睇下有咩好動畫down( A# D+ ~* a2 o* X3 `
Ace0210 发表于 2011-5-9 04:56
7 l! i; @9 ^1 Y1 K' T; u  `
/ V2 D; |! Q" P7 _- Q, D, F4 y, a( y% @
8 r! u) }3 ~7 K4 U+ Q2 E
    原来如此。咁有咩好野吖?

123下一页