[信息举报] 本来我都唔想去举报詎 但系企我d贴里灌水

h2o2 发布于2011-5-2 14:26 3982 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
h2o2 发表于 2011-5-2 14:38:38 | 显示全部楼层
條友在线噶

基拉杰特 发表于 2011-5-2 14:40:45 | 显示全部楼层
直接封號了
, q0 @9 e! q; ^# d8 e% d8 h漫步雲端 发表于 2011-5-2 14:35
: B* W: b7 W6 `  x+ J
- U% r; X- z+ h4 w4 I
( X6 p, f! r# y
    唔知点解,睇佢头像就知唔是好嘢

漫步雲端 发表于 2011-5-2 14:42:56 | 显示全部楼层
唔知点解,睇佢头像就知唔是好嘢8 {9 O& G- S; L( F! C+ e1 k- j
基拉杰特 发表于 2011-5-2 14:40
7 u2 f1 \# S  ?: X" t8 I8 l

! X5 v. e- E' y6 j: \; U. P, p/ Z! b0 V5 ~6 i2 k, J9 ~

0 k8 e+ m' C9 V基基識得睇頭像,辨別好人與壞人?

h2o2 发表于 2011-5-2 14:44:52 | 显示全部楼层
基基識得睇頭像,辨別好人與壞人?# i. ?' \& e1 |3 a5 [7 l) L/ b& g
漫步雲端 发表于 2011-5-2 14:42
: m+ p0 V* W, ^& ?
! w' |* P1 a0 ?7 J$ e& X1 C; n

) q3 p! b6 ^& g5 j8 M' \3 c    哟哟 又唔系靓女 懒得理他

lwj23 发表于 2011-5-2 14:49:29 | 显示全部楼层
直接封掉吧~~

天才不二 发表于 2011-5-2 14:54:52 | 显示全部楼层
一日唔限制注册都有D咁人

inber 发表于 2011-5-2 14:56:14 | 显示全部楼层
唔知点解,睇佢头像就知唔是好嘢4 a& K& e5 M" l" H" ?
基拉杰特 发表于 2011-5-2 14:40

1 k( A5 b$ ~  f$ [" z9 f: h* m9 r5 ^( b% M4 `
7 J# P2 Z: h+ {! G' [
咁我個頭像2 Q& b- ]; @8 k. }/ Y, |

漫步雲端 发表于 2011-5-2 14:56:23 | 显示全部楼层
哟哟 又唔系靓女 懒得理他& T" Y' m/ N4 @! ^
h2o2 发表于 2011-5-2 14:44

, L! C2 O1 @3 G8 V
7 y, H3 M! u# q
# M! I( k1 ?( w, d+ ?    3 v- v' x+ ?- B5 G# ~) q( I5 T" J
你又知道唔系靚女

漫步雲端 发表于 2011-5-2 14:58:17 | 显示全部楼层
咁我個頭像; g7 X& E5 m: |

/ O9 [0 L! S  D- eiamaboyandog 发表于 2011-5-2 14:56

$ N9 I. `# R1 `3 c1 E& n/ _. A3 ~. C1 p( |, c6 w: _( i

& d! P- i1 E# M( f! r4 ^9 K9 I9 I: A     
6 n- u- T! q8 [1 j4 _! |$ p你咪為難佢啦

天才不二 发表于 2011-5-2 14:59:04 | 显示全部楼层
搭车举报http://www.dreamxt.net/bbs/thread-74871-6-1.html4 X; b# a; J9 i3 ?) r
54L,复制他人回帖

h2o2 发表于 2011-5-2 15:03:35 | 显示全部楼层
你又知道唔系靚女
1 U, C5 X: d2 k7 i漫步雲端 发表于 2011-5-2 14:56
7 S  r( e: L3 A- j- |% {/ k

6 F7 Z  a+ N1 E7 q) U- n- P3 C# y" E$ T7 d+ [; {' m) W' u
    往往靓女都唔会乱灌水. 至少唔会企我道(我估噶)

inber 发表于 2011-5-2 15:06:55 | 显示全部楼层
搭车举报
% h) C) @1 a3 d6 j! R( F# chttp://www.dreamxt.net/bbs/redir ... 3&fromuid=92365
3 v; p3 \& O. f5 J9 b
! }5 `2 O. k$ P! o  E4 u灌水