跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] TVB現役粵語配音員簡介 by:gzfantasy @TVB配音組貼吧

mcnynbajay 发布于2011-4-29 18:23 4290 次浏览 36 位用户参与讨论     [复制分享主题]
3 Y. m# p* m$ u% Y9 \- e) J! P2 N& K- b2 ?* e7 }* F
哇~~gzfantasy,哩位仁兄製作哩個,相當花心思了~~我都要贊下佢的!(40分鐘片長~~大家要用足心思去睇吧)$ T! O7 _/ L3 Q$ E, {0 C0 R) Z
8 L8 m" \( `- D3 y2 I. i
介紹現役TVB配音員的~~大部份我都可以分得出嘅了~~反而第4期的新人我勉強聽得出幾個而已的!6 Z8 y4 V- [+ `7 P, E
, {, c) s7 j( S5 \# u1 J3 l
因華姨(大雄的媽媽)同楊小姐(C.C)一個退休,一個退行~~見唔到佢地的介紹!" ?* y4 `0 h  M4 ?1 ]1 _& C5 @6 ?5 Z

9 V/ `* J. ^' `- A  rhttp://www.bilibili.us/video/av85788/

已有(36)人评论

IC11 发表于 2011-4-29 18:39:59 | 显示全部楼层
多谢分享!!!

基拉杰特 发表于 2011-4-29 18:50:19 | 显示全部楼层
去看看先

エツクス 发表于 2011-4-29 18:53:11 | 显示全部楼层
网速有啲卡,迟下先再睇,要顶下楼主!!

小c 发表于 2011-4-29 20:30:48 | 显示全部楼层
杨小姐系边位,求全名?

asd123456 发表于 2011-4-29 20:45:46 | 显示全部楼层
回复 5# 小c " V9 B  \3 M+ ~0 q+ ]/ q; w
6 q# C% L( G% q1 a  G2 a. u
+ q, e* ^( K; g6 H1 Y6 h; G7 y
    杨善谕....  小C 5知咩??

wjr5200 发表于 2011-4-29 21:59:57 | 显示全部楼层
唔系化,杨小姐甘快退休,当比她配的诗蔻蒂一下子吸引住了,可惜吖

gulliver 发表于 2011-4-29 22:14:23 | 显示全部楼层
刚刚听晒路~好多熟悉声音~但唔知距叫乜名~, n" F% A" |# k8 n* a. h! l
以+仲于知道拉~

种子VV 发表于 2011-4-29 23:27:45 | 显示全部楼层
现在TVB嘅配音员入边始终都系最钟意以前嗰班元老!6 H3 @7 h- \. l7 u: ]
尤其系沈小兰 冯锦堂 苏强文 林国雄 黄丽芳而啲元老级

jcyailyw 发表于 2011-4-29 23:35:07 | 显示全部楼层

评分

kevinchan -5 禁止纯表情

jcyailyw 发表于 2011-4-29 23:44:34 | 显示全部楼层

评分

kevinchan -5 禁止纯表情

aaron81 发表于 2011-4-30 00:05:53 | 显示全部楼层
正在下载野,网速很慢~复左迟下再睇

1234下一页