[每日闲聊] 无意发现TVB配音员招聘广告,几搞笑下。

czxzero 发布于2011-4-27 14:13 5147 次浏览 65 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-4-28 20:56:45 | 显示全部楼层
唔得咁架,话我。。好啦,快锡番我,咪之我就强硬要你赞助。" D( i8 y) f/ E6 p( |, l! C
eegbook 发表于 2011-4-28 19:31
0 m+ U' `) T# [* `
7 d9 S6 U  F" R) i" X

2 _: \2 j8 E# t' N" ]0 c: k) B2 ^. H 原來鉄貓走左! F  s! J- G7 R' M$ \" l
咁唯有比第二個啦

yuliaply 发表于 2011-4-28 21:08:54 | 显示全部楼层
我都覺得幾攪野~~~

eegbook 发表于 2011-4-28 22:46:29 | 显示全部楼层
原來鉄貓走左
% _. u# f, ^4 ^& r9 J& _! s咁唯有比第二個啦/ X% P( y0 Q2 f
iamaboyandog 发表于 2011-4-28 20:56

8 ]7 i+ Y3 i5 \9 g6 Z: m3 R3 e4 l; V0 M: Y/ l
# \) @" p) j9 f, w: A: e3 K8 K) e
    唔好吖,快比我吖,唔赞助我嘅话,就夺你嘅咩架。

eric7490 发表于 2011-4-28 23:56:10 | 显示全部楼层
好好笑啊。。。。。。。。。。。。。

mkfmky 发表于 2011-4-29 00:00:43 | 显示全部楼层
哈哈~~果然好笑 我聽到有配小櫻和叮噹的聲

eegbook 发表于 2011-4-29 00:50:23 | 显示全部楼层
哈哈~~果然好笑 我聽到有配小櫻和叮噹的聲8 t. K' N4 T3 e4 f. z( W
mkfmky 发表于 2011-4-29 00:00
' k) I+ e/ g/ W5 g! h5 s
; o8 z, |  a% U! }% h4 @% S
3 C: \; z" f2 N2 C8 D6 ~( @
    好似,还有小丸子把声。

sheng1024 发表于 2011-4-29 18:08:36 | 显示全部楼层
不错不错,乐乐

七咲逢 发表于 2011-4-29 18:12:08 | 显示全部楼层
我都睇唔到
( h, w- A$ P; P2 D0 _5 D; h唔知點解
- \9 }$ A1 ~9 `0 E$ J! Z# eiamaboyandog 发表于 2011-4-27 18:21

- z( m. m2 |$ D2 c+ g9 C3 }: s! b: W+ ?, s0 K; \6 ?% x
1 d7 {5 W' L  h+ A4 C5 w  O; O
    肯定系你既打开方式唔岩

eegbook 发表于 2011-4-29 20:32:14 | 显示全部楼层
肯定系你既打开方式唔岩- s0 Q+ T7 }5 A7 U# g% X) Z& p" k( {8 I
七咲逢 发表于 2011-4-29 18:12
  ]& C7 {6 S. I; O
+ n- R8 `+ s# ^+ I; i0 w8 C( [
. v& m$ \, P: P, V
    无错,顶顶佢一个,哈。

中间破柴 发表于 2011-4-30 18:43:09 | 显示全部楼层
没被洗脑的地方广告都这么有创意

qumjl 发表于 2011-4-30 19:19:44 | 显示全部楼层
HKd广告真系好有创意啊  我依D住大陆的 天天睇埋嗮d傻B广告 真系好攰

garyma0620 发表于 2011-5-1 00:35:42 | 显示全部楼层
又真系几吸引人既