[迅雷快传] 原創[名偵探柯南Detective Conan(第5輯)][TVB粵語音频][099-122]对应52norm版DVDrip

天才不二 发布于2011-4-25 13:25 5444 次浏览 80 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-5-3 12:17:07 | 显示全部楼层
你講到咁複雜嘅
& u9 A; A3 F8 Z: l! ^" l而家唔系講緊我咩6 f6 c8 U, \# I) c* R
iamaboyandog 发表于 2011-5-3 12:15
8 a$ @( ^9 @2 E0 `' a
" c& Q( Q$ l, |) Z: e3 |; `7 R! L
. v: u2 b1 O8 n8 M$ x# v, s5 }+ n+ _
    ) ~- k" L- `8 W% D+ v- p+ l
好奇問問啫,我未試過用郵箱登陸/搵人

inber 发表于 2011-5-3 12:22:07 | 显示全部楼层
# ~0 n, S- K3 U. O
好奇問問啫,我未試過用郵箱登陸/搵人
! t# P$ s! t) V7 [3 \漫步雲端 发表于 2011-5-3 12:17

( y# K# @$ b' A0 I# o7 B& N- M4 B3 e( H. M
5 ]: l# S; d% L9 x
登入兩樣都可以用# M6 L+ D) \, y1 }5 O
* Y* J- c. u& i  |2 ^
揾人方面:7 `7 _" D6 _; Z1 b6 ~
如果對方設郵箱為主顯帳號,咁就兩樣(Q號/郵箱)都可以揾到佢
; Q2 a) Y0 O' B! b QQ截图未命名.jpg
- T* c& D. u5 o- _
7 W1 G. R# j8 Y& e' f; v8 h( yQ群之中我記得雀仔系以 郵箱 為 主顯帳號
' S( d9 S# J' w+ [6 D: T本來我都系,不過我改左# E: I1 n) n8 K# B9 T8 b
總之都系多謝你提我,因為我都唔記得自己改左

漫步雲端 发表于 2011-5-3 12:39:37 | 显示全部楼层
登入兩樣都可以用; x) f7 V8 u8 s; Y6 E% i8 f
. \6 N3 _( L! [8 }# R* K* U: [
揾人方面:" c1 S; H& {7 a
如果對方設郵箱為主顯帳號,咁就兩樣(Q號/郵箱)都可以揾到佢
8 j! z; g& o6 P0 \! E4 T/ C, n
, J6 q& }9 R& M$ d! T; L
8 r$ e: y: }, I3 HQ群 ...
( ^( ~8 Q6 \% g" v  z  piamaboyandog 发表于 2011-5-3 12:22
6 C2 F" F. K  X8 U8 q+ @$ U. U
6 l5 J) M1 J7 P, s  P  \
- ^' h$ F5 }- Y. W
    & _4 w4 e8 k+ C# i2 o
我系大鄉里了,今次又比你教返轉頭

inber 发表于 2011-5-3 12:57:04 | 显示全部楼层
我系大鄉里了,今次又比你教返轉頭; |2 @2 h3 f3 u7 P+ V/ w8 M/ Z5 \6 ^& z, @
漫步雲端 发表于 2011-5-3 12:39

2 A8 d+ J4 R) j" R8 e( B/ c" F" G4 p2 }. n+ W/ t

/ _; Z$ h% `3 x) Y0 U5 p 這小事你唔識一點都唔出奇

mcnynbajay 发表于 2011-5-3 14:42:13 | 显示全部楼层
我上次咪已經回覆左PM?仲話埋MSN比你知了; a9 \! X% ]4 d: P8 R! K
你沒收到?我qq **** 本内容被作者隐藏 ****
5 }) S4 B. E7 |. K. |. C漫步雲端 发表于 2011-5-3 12:02

% e+ E7 d+ N: q4 V; _我系指MSN,P左你~~但你無回應了~~系咪真的有上線?定無確認加到我為好友~~MSN真麻煩!
. V7 o- |" l! M4 }" z- c  U* I
0 i9 x9 a" I& \4 w) g2 ^2 l  
QQmsn原則上我想用msn多D
3 b& O! r# K. L) N但系msn得漫步一個
, s( R- Z, p& q6 k佢又要做野,唔知佢幾時得閒
: w0 T9 r, B2 B) s  E所以唯有得閒嘅時候去Q群睇 ...
& P% C, X$ A% s; k4 x: `1 L& Iiamaboyandog 发表于 2011-5-3 06:47

8 S" Q, f  M6 c+ P3 C6 l( x' l0 K% O! n3 E5 a7 U( S
哦~~我已添加!請確認!字數字數~~字數你妹……

漫步雲端 发表于 2011-5-3 17:40:15 | 显示全部楼层
我系指MSN,P左你~~但你無回應了~~系咪真的有上線?定無確認加到我為好友~~MSN真麻煩!. J- ?+ |! D/ ^; N! y; u
( H; w0 x2 P6 w/ ~
   ! ?/ K( ^! }- Y; ?% q

) q( @" U8 l# T' `& M哦~~我 ...( j1 O" u" X5 n: H8 A' s  c5 L
mcnynbajay 发表于 2011-5-3 14:42
: y  K& e0 X' k( x
" d! ]7 R* [7 l2 b" N

$ X4 ~. b* Y/ f$ x! y   
$ R# F) [# U* L6 o奇怪,我MSN沒收到驗證提示啵...不過算啦QQ已加上

lujiancong 发表于 2011-7-23 12:13:51 | 显示全部楼层
能不能下的??

gss790927 发表于 2011-7-29 10:44:07 | 显示全部楼层

wwo 发表于 2011-9-19 08:13:24 | 显示全部楼层
thank you very much