[迅雷快传] 原創[名偵探柯南Detective Conan(第5輯)][TVB粵語音频][099-122]对应52norm版DVDrip

天才不二 发布于2011-4-25 13:25 5451 次浏览 80 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-4-26 10:14:32 | 显示全部楼层
我呢邊近排要請多人個,有沒興趣...機房管理 即系等於網管咁上下
. @+ b4 P- W  W% R; u$ |好似話月薪4000以上
9 D) p) F* M8 o  ^0 r; Q漫步雲端 发表于 2011-4-26 00:13
0 S5 R1 H( P, X- N! l  C
) v6 N% A& ~3 j2 X, l0 v/ d

* Z1 x8 u) l: I6 I( o% n: f3 H4 [    做乜唔预我啊

wulove 发表于 2011-4-26 15:25:54 | 显示全部楼层
回复 1# 天才不二 & Q4 t! R1 G- u# w/ R* ]. O
9 n3 i: F8 S- i6 X; ]! k

J3 A; L: n7 b- y' s   洗黎我都唔洗合囉.................. 唔知你有冇興趣合埋四驅兄弟 呢
  S! j1 p" N% u( ]片源:http://www.dreamxt.net/bbs/thread-74071-1-1.html

漫步雲端 发表于 2011-4-26 15:57:30 | 显示全部楼层
哇~~有興趣了~~我都想試做下網吧果D網管了~~但次次無人請~~貌似要工作經驗的!
% @& O+ d) j- o, {哇~~廣州果 ...
, N  `1 R: I$ V( P8 \8 omcnynbajay 发表于 2011-4-26 00:44
! v0 W% u% s) n+ ~
- g: T  |8 x+ V+ X) ^2 Y4 O
0 J9 D1 C6 c/ Y6 |3 K3 z$ L
    # \, ~7 y7 v# B( Y0 u, L& G
你真系有把握做得黎?管理200多台電腦同埋附近一個小區嘅網絡啵
* I1 O& K6 w( w' i' @( g服務器好似有30幾台,總寬帶聽講系以上20G..., ~% m. e9 ?2 ]/ L9 _6 Q7 ?
- @( y9 ]& @0 v  A
工作职责:同115果個應該差不多

1.负责Linux服务器的维护与优化,对产品运行环境进行系统部署; / a5 f9 o( \( V- _2 r; `4 F
    2.负责网络设备的维护及网络安全解决方案; ! R* y8 E- Q' j6 w+ t
    3.应用系统软件配置,维护,监控,调优,故障排除等;
    2 L7 E% L1 F( V4.数据备份、流量监控、应急响应、故障排除等;
    # I8 M$ U3 W5 d( K! A5.负责公司内部开发/测试服务器的运行管理工作;

漫步雲端 发表于 2011-4-26 16:01:18 | 显示全部楼层
做乜唔预我啊* c3 U; |. K/ N8 l5 L/ p
基拉杰特 发表于 2011-4-26 10:14

1 q1 }' |* ~6 c* a9 [7 c/ N) q
9 s2 x1 \/ A; O9 u6 I% @9 ^4 r$ y* w" k6 i
      H. p& o! F- [9 r
只有滿足上面要求,我介紹你去

天才不二 发表于 2011-4-26 16:07:57 | 显示全部楼层
回复 38# wulove 3 B! u7 @+ _/ S! u! J

% v2 R+ q0 ^, v8 t% o/ W  A7 [6 m7 X2 n: `2 I9 X
暂时无兴趣,搞埋棋灵王先算(话左好耐都未搞

mcnynbajay 发表于 2011-4-26 16:25:59 | 显示全部楼层
你真系有把握做得黎?管理200多台電腦同埋附近一個小區嘅網絡啵
. p6 v! u2 x' d5 I& e) Z3 }5 J服務器好似有30幾台,總寬帶聽 ...% ~+ f6 ~4 Q; r4 v: @
漫步雲端 发表于 2011-4-26 15:57

; ]9 ~; p& P8 h1 A9 m* ~: p4 \: M. }; z; m8 i3 _1 t& q- }
0 B% R/ r. @5 A( t9 d- }$ K4 h
   咁你又做得來嗎? 話說你又乜等級的職業了~~我哩個初哥(社會上),點可以一下子做到4千以上的高職位了!(未試過徵稅的)超了3千蚊範圍!2 [* Z0 R# r# x1 N+ E% y! W
你果然混吉的~~太抬舉我了~~我有千五蚊個月工資,已經好好嘅了~~當然希望做到過萬薪酬果D了~~~可能系10年后或更耐咯!

漫步雲端 发表于 2011-4-26 16:51:47 | 显示全部楼层
咁你又做得來嗎? 話說你又乜等級的職業了~~我哩個初哥(社會上),點可以一下子做到4千以上 ...
, J& U) X) Z& d0 C& w9 Amcnynbajay 发表于 2011-4-26 16:25

4 N6 C+ M4 j4 N2 }  c7 N7 }. e, P5 l* g0 s7 _
# V9 R0 J! ~, o5 J! M: c

+ c, A5 ^3 V& o1 A1 U/ W* v* K2 q做唔黎...
+ K. P( v8 W' S9 l; ^3 J我嘅等級只系打雜一名,都系唔好提啦 # g) @8 H8 F2 n* c( g
每日有兩個人黎面試了兩個都系名牌大學電腦系畢業...

基拉杰特 发表于 2011-4-26 17:02:55 | 显示全部楼层
只有滿足上面要求,我介紹你去
0 q! p; p6 r2 `2 E9 e& J& a漫步雲端 发表于 2011-4-26 16:01

! P  m8 D% F# Z* U' C) g- x9 ]" c! s/ O, N1 x) {. [6 A

3 m( a. y# A5 \' I( w, W, g! {    米搞啦

基拉杰特 发表于 2011-4-26 17:04:00 | 显示全部楼层
咁你又做得來嗎? 話說你又乜等級的職業了~~我哩個初哥(社會上),點可以一下子做到4千以上 ...! {7 K) I' b+ H" U% d2 k+ Z
mcnynbajay 发表于 2011-4-26 16:25

: V2 O$ @$ J* ?. x  K5 Q1 g5 J- ^( G2 l. `; _

9 M' ]/ F4 g) l" R    杰兄我们一起努力找工

mcnynbajay 发表于 2011-4-26 17:10:44 | 显示全部楼层
杰兄我们一起努力找工' ]1 g3 ^% Q7 e, R1 p+ H7 J
基拉杰特 发表于 2011-4-26 17:04

i$ T) {4 C* D  f' p
. |, V; i4 ]3 y' x* G" Z求包養了~~~(講笑)3 N1 Z6 c; i" N
$ i4 l! f( W4 r5 @/ V
嗯,不過大家范濤唔同的~~貌似你系大專級~~我無得比~~無地自容!
' u- H8 b5 \+ f- D" X) t  
做唔黎... 1 x4 f/ G1 y4 l8 `
我嘅等級只系打雜一名,都系唔好提啦
& Q) w* R. Z3 S1 A. ?4 e; ~0 y每日有兩個人黎面試了兩個都系名牌 ..." p/ t/ s' c9 K( K1 t
漫步雲端 发表于 2011-4-26 16:51
& @6 J, @4 G$ W$ V2 X5 G

2 A0 ?) S6 b7 W8 s
# F4 U( y3 x. m) Z7 Q8 o/ D) H( ]" w* u1 E* f# F
你果然混吉的~~學歷的要求,竟然系D大專級或名牌本科畢業果D~~再一次無地自容!4 a' d: t+ m3 g" i6 t0 k

' _; a( {' l5 u& q面試你都知?  你後勤工作,定人事部了?

基拉杰特 发表于 2011-4-26 17:14:44 | 显示全部楼层
求包養了~~~(講笑)
6 a8 `/ |+ e: H9 H) R: q3 I3 E% E- C3 Z" t/ ^
嗯,不過大家范濤唔同的~~貌似你系大專級~~我無得比~~無地自容! ...- l' {  R. {8 K4 i
mcnynbajay 发表于 2011-4-26 17:10
  x1 E7 i  J3 l' n0 m# K3 j/ u  o' z
7 a' q7 z4 u' _( f

! q2 G0 Y: V/ X* q+ }. Y7 B9 c    小学毕业的! 杰哥你行的

漫步雲端 发表于 2011-4-26 21:06:47 | 显示全部楼层
求包養了~~~(講笑)7 Q7 L* J, I( B9 j$ K/ R

! S' m3 b. v; E2 ]  F. @4 c嗯,不過大家范濤唔同的~~貌似你系大專級~~我無得比~~無地自容! ...% [! d; \$ B; W3 d) x" B7 e
mcnynbajay 发表于 2011-4-26 17:10

5 s1 p! |$ Q% I# `7 D5 v/ t2 T# e- Z! W  {1 u

3 @7 n! H# L- h4 u   
" z2 s- \8 [  _# B) v, R7 e+ `我做打雜嘅當然樣樣都知道d啦 你唔系都系大專級咩 成日都話無地自容