跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [轉載+繼續衝刺][小涼宮春日的憂鬱&小鶴屋學姊][BDrip][校正音軌][01-02話]

mcnynbajay 发布于2011-4-17 18:37 2967 次浏览 41 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-4-17 21:32:18 | 显示全部楼层
少見多怪
+ |# m2 m0 B7 D5 p重笑我, t- T$ X" }* l, a3 @, z% q* g# u
0 `( d; f3 O7 h. D+ K# y! H, E; n
而家到我笑返你,隨便一查
( Q' W. U2 h) q8 z: X" @. P6 }) Ciamaboyandog 发表于 2011-4-17 21:26
+ U0 X/ g  r/ [* u9 D- ~

& S- D" ?" ~- x- A2 H
4 \6 P7 @; ]- \, u    7 f' C9 L$ C% Y
你笑我?我..我..我記住你 我會報仇的

漫步雲端 发表于 2011-4-17 21:33:52 | 显示全部楼层
我现在才知有小凉宫
/ r1 k, V; {" @. ?9 @) Z6 E" |基拉杰特 发表于 2011-4-17 21:32

G5 s7 P( f' }' w: f, h3 N) p; O/ n0 `5 j

: q6 g* p, U. m5 r9 k# V- v    : Z- w, g2 }0 D/ n4 X
原來系果個區回帖會扣5星夢的,你快d賠返5星夢比我

inber 发表于 2011-4-17 21:35:43 | 显示全部楼层
你笑我?我..我..我記住你 我會報仇的3 j8 q* i% w: j* g# I# I6 ?
漫步雲端 发表于 2011-4-17 21:32
) V; U" n; k, Z" y
7 Z  J6 {0 R& m: ?1 @) b

9 l$ [+ r- _! o系..系..系你笑我先的 & @: `1 o- L4 ^; m  J
我只系只系.....(你知的 )

漫步雲端 发表于 2011-4-17 21:50:10 | 显示全部楼层
/ _+ e) [# B: U" y5 Z
系..系..系你笑我先的   s" Z0 Q6 Q1 z# {- X
我只系只系.....(你知的 )
& x; X6 {4 Q1 }# j# E7 @7 Siamaboyandog 发表于 2011-4-17 21:35

/ d' A* p% g2 \0 o2 `8 J4 o6 L
% _% q5 {% c( T# B
( B0 a6 e2 n4 A( a% {6 ], g6 c% J    + g- ?! Q' h  K; m
我笑你其實系為你好詐...驚你打錯字啊 仲要系正首頁 有好多人睇到噶...
, M% M$ \0 n9 f8 o7 [# h點知道你不領情都好啊,仲要咁對我?

murphy 发表于 2011-4-17 21:51:12 | 显示全部楼层
似SP多D。。

inber 发表于 2011-4-17 21:56:22 | 显示全部楼层
我笑你其實系為你好詐...驚你打錯字啊 仲要系正首頁 有好多人睇到噶...
  b4 ^0 Y" |! g點知道你不領情都好啊 ...0 Y1 L$ c! ]7 R2 s: n2 f
漫步雲端 发表于 2011-4-17 21:50
8 O, h$ X+ X8 s8 s5 q
; C& E. l. b, g5 K9 a3 |( F
: S: `. u3 A4 r( L
對唔住啊云. C- D2 u% |0 t* K: |+ a
系我以小人之心度君子之腹

漫步雲端 发表于 2011-4-17 22:03:24 | 显示全部楼层
對唔住啊云3 v+ D- Q& t% z& F. H
系我以小人之心度君子之腹! }: Z* r+ X9 R* K  [) E1 m
iamaboyandog 发表于 2011-4-17 21:56
. G1 f2 L' d! E. V. h
" ^5 y9 I- g4 |& }

0 o- x! t9 D# Z3 e啊云?邊個比你咁叫的

inber 发表于 2011-4-17 22:05:18 | 显示全部楼层
啊云?邊個比你咁叫的  M/ K  o5 `7 O2 w* J9 B6 ]
漫步雲端 发表于 2011-4-17 22:03

# J8 E% }% j  v7 `$ {) D4 _5 B: X. _! j

9 Q* ^( E3 H+ {4 i我見到得意米用0 B" g# v4 p/ S( S: \* a4 n" r
對唔住云對唔住啊云
/ `( T0 |8 o5 U, u+ {' l' M  R" b
一字兩用
# b& q1 {0 s* Q2 r! r6 n5 x" U. e$ W0 b2 L% S4 U9 ~. m9 f
2 N+ F  Q+ N( i& l  Q8 I
放心唔會有下次,因為我都覺得咁叫你好怪1 X. \# ^; p9 l" D7 n7 R# U6 ?
我都系叫返你做漫步超版好D

漫步雲端 发表于 2011-4-17 22:23:48 | 显示全部楼层
我見到得意米用
1 R( p% i- N, `
* ?7 H# Y$ B% |* k. }. s" p一字兩用
( ^7 D+ U, D) y& y( a5 k/ F; ^: [! ~  c3 B3 n* F( Z

1 t/ Q* J+ W( D放心唔會有下次,因為我都覺得咁叫你好怪
! t1 J2 G, _) M我都系叫返你做漫步超版好 ...
8 J4 h( N1 e! ?; g0 t- Ciamaboyandog 发表于 2011-4-17 22:05

# E5 r8 O3 C5 n! q# j
! E  h* h0 y$ s3 X: Y' Q* R7 s$ L
  v& C! ^* x+ T+ }7 |咁你乾脆叫返啊云算啦 唔系我就要搵隆捲了

inber 发表于 2011-4-17 22:27:13 | 显示全部楼层
咁你乾脆叫返啊云算啦 唔系我就要搵隆捲了1 F0 P* c( s+ W; J/ n0 p4 Y7 I2 E
漫步雲端 发表于 2011-4-17 22:23
' M: {1 S! O, Z! z" l1 Z
, N- o. v0 K( y7 e0 w- V& l" Y

# \9 }- `% w. h6 r9 G: q啊云系樓主叫的9 h0 _/ K: J' a$ N3 [, q6 V0 X
我根本無咁嘅資格

漫步雲端 发表于 2011-4-17 22:31:40 | 显示全部楼层
啊云系樓主叫的
, M# k& v% W% U我根本無咁嘅資格+ q3 ~& E) x; B
iamaboyandog 发表于 2011-4-17 22:27

: K. `8 I) z* |. D/ |' [# U: Y* ~. X

/ E- t- B6 r8 }5 A4 s8 z    ( b9 _' H- \! U8 K2 d& t
你又燒埋樓主個噠,等間佢會出黎搞掂你了...

inber 发表于 2011-4-17 22:32:39 | 显示全部楼层
你又燒埋樓主個噠,等間佢會出黎搞掂你了...
4 W( S0 s& ~! @+ m! \漫步雲端 发表于 2011-4-17 22:31
; F. W7 @7 @# o- A

5 }! N7 t  p9 M
0 @2 ]5 U: X+ I* J6 S我無講錯吧4 G3 F7 U! x2 \% v
我印象中佢有咁叫過你