[翻唱视频] [tvRent] [國語作品第二發] 掌握(鎖之少女國語版)- 黑貓

clpro 发布于2011-4-6 18:43 2651 次浏览 28 位用户参与讨论     [复制分享主题]
webank 发表于 2011-4-13 20:35:09 | 显示全部楼层
唔是禁仲意国语版

justwind 发表于 2011-4-14 09:52:41 | 显示全部楼层
话明喺粤漫社,点解会搞个国语翻唱???5系要改为国漫社挂????

clpro 发表于 2011-4-14 12:59:06 | 显示全部楼层
话明喺粤漫社,点解会搞个国语翻唱???5系要改为国漫社挂????
, O" \. m4 j7 V1 N6 ^& mjustwind 发表于 2011-4-14 09:52

/ B* J' S, n, `" x( S. @
! }. b7 p% k& m. y, P6 n( V* o( G; h) g
    ( w4 Z' [; t3 r7 @
我地唔係粵漫社,一開頭已經標明係tvRentertainment作品,務請你留言之前睇清睇楚先!
0 i8 P! _2 x9 f% ~: e9 k* X0 `仲有,國語翻唱粵語翻唱都唔係問題,三色堇組都有成員鍾意日語翻唱,咁係咪又要改名叫日漫社?- |" S4 N4 c* F6 w' M# N5 t
我唔想喺度挑起爭端,但請呢位用戶留言之前留意好。

喜洋洋 发表于 2011-4-24 10:59:08 | 显示全部楼层
都几好 支持

clpro 发表于 2011-4-25 13:36:53 | 显示全部楼层
多謝樓上朋友厚愛~

kevinchan 发表于 2011-4-25 14:01:35 | 显示全部楼层
我居然现在才发现这贴

clpro 发表于 2011-4-25 23:25:06 | 显示全部楼层
面壁去! (講笑啦 XDDDD
: s) s* Z- \. a4 L9 A+ T( D有心的話發現也唔遲呢

kevinchan 发表于 2011-4-25 23:30:03 | 显示全部楼层
面壁去! (講笑啦 XDDDD) X  L) C* I$ l
有心的話發現也唔遲呢
1 Y1 Z0 |" E( e& j* o4 b) sclpro 发表于 2011-4-25 23:25

% r4 p/ l8 p* e9 g( `% p+ E/ S) i! g7 G# ~0 F  z
0 ^3 L8 Q( P* l: J, u- K( J4 b
    台长最近很活跃啊

kevinchan 发表于 2011-4-26 15:28:21 | 显示全部楼层
面壁去! (講笑啦 XDDDD, H) G" A7 u& w9 O# s
有心的話發現也唔遲呢
* W% k+ I+ L0 g0 h5 Iclpro 发表于 2011-4-25 23:25

% o/ ]: n3 Z" k* _2 `7 A
& k+ E' L* W' d- G6 w
2 ]$ j2 D2 O; L0 i/ x    今日听咗呢首翻唱嘞,好好听,台长个team果然犀利

eegbook 发表于 2011-4-29 04:32:31 | 显示全部楼层
今日听咗呢首翻唱嘞,好好听,台长个team果然犀利
+ N+ z7 H: k" ~kevinchan 发表于 2011-4-26 15:28
+ L; \0 d& z! ^- i# h
4 e9 ]1 ?) n0 e7 K$ j! m) V

% Q# N: J% q' W& I) `    雀仔,点听法架?

kevinchan 发表于 2011-4-29 07:27:07 | 显示全部楼层
雀仔,点听法架?2 `$ q3 U5 b5 h, e/ h' L
eegbook 发表于 2011-4-29 04:32
, L* S* d, S+ h+ f9 x- U
' Y9 k, d, h" x0 a

! G  V, R, x; W) x    试听你都唔识咩?

clpro 发表于 2011-4-29 12:14:00 | 显示全部楼层
直接點個youku link吧