[每日闲聊] 月初计划入手1-2T硬盘一个,有没有什么好意见

huang 发布于2011-3-30 10:36 5861 次浏览 93 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-3-30 23:36:08 | 显示全部楼层
你d減肥茶咁犀利?點解我饮左都沒乜反應的4 p) t, i7 T8 G! w1 B1 P
漫步雲端 发表于 2011-3-30 23:32

# j/ S4 P% |& m9 R. F5 o/ ~- a' Z( I$ W
* t; p0 S+ T# N0 Y4 J+ m: J2 x9 O
    乜你唔知我前几日嘅“悲惨遭遇事件”咩。。
$ K. d# Y; G0 R* Q1 k

漫步雲端 发表于 2011-3-30 23:42:03 | 显示全部楼层
乜你唔知我前几日嘅“悲惨遭遇事件”咩。。
) l# Z2 h2 R1 |" x" C. ~! s1 L6 Seegbook 发表于 2011-3-30 23:36
7 X0 ]9 t$ T. E+ o: f& X

5 D1 t( w4 `8 Q! n7 ^0 b. f% l; H4 l

5 R; Q# \3 f' C; c又沒人同我講,點知道啵

eegbook 发表于 2011-3-30 23:51:35 | 显示全部楼层
又沒人同我講,點知道啵
# d# k6 ]$ J4 k漫步雲端 发表于 2011-3-30 23:42
5 D. o; `$ y( n, o

! [5 T, Z1 f: a( D
( J- M! q4 S9 J/ z6 E% L    系人地菊花受到重创之际,你又唔知去咗边,好在得基拉佢地安慰下咋~~
( c' ~* R& u# V! n9 n系嘞,我只系想告诫你地千万唔好立乱饮减肥茶,咪之,就会变成我咁,边度都唔使去,仲要痾到七彩。0 a# M. m3 O% j" n0 Z

漫步雲端 发表于 2011-3-31 00:04:24 | 显示全部楼层
系人地菊花受到重创之际,你又唔知去咗边,好在得基拉佢地安慰下咋~~& T& b$ `$ v1 H) I
系嘞,我只系想告诫你地千 ...
1 ?- V, @) R! A: G) h& leegbook 发表于 2011-3-30 23:51

3 o% ~, @) s% I6 a5 ]+ J* D8 |0 ?, z5 `  r7 g

- k7 P+ w& M2 c* u/ n/ L1 {   
8 w# ^$ w$ T6 g我唔識安慰人的,就算我在都沒用...你咪就當排毒囖

eegbook 发表于 2011-3-31 00:15:38 | 显示全部楼层
我唔識安慰人的,就算我在都沒用...你咪就當排毒囖) i* g+ s# {' x6 ]
漫步雲端 发表于 2011-3-31 00:04
  W( U5 w: ]0 D6 p
; k  b2 c/ m$ q. A4 u' ?
6 L' o" n" h1 K/ o% d& f& e4 S  E
    虽然而家无乜事,但,你使唔使笑成咁样样~~~' H; u7 |* ]7 V0 X" |; O- n3 B

% J' o6 y1 L- m# F/ x& v两粒钟前饮咗一大盅咖啡,而家眼瞓起黎添~~我瞓先,听日见~~

漫步雲端 发表于 2011-3-31 00:17:30 | 显示全部楼层
虽然而家无乜事,但,你使唔使笑成咁样样~~~
. `# u5 i7 f6 q7 \% }' y2 I. t* Y) f, R$ b) g( M2 l, l
两粒钟前饮咗一大盅咖啡,而家眼瞓起黎添 ...
/ c# o' n6 g: @) A% L' Keegbook 发表于 2011-3-31 00:15

; y1 ~7 |/ C) t/ m
; t7 {* ^5 Q; W1 B) v) @
  [0 P- |) d& q+ Y! {- p) I    0 ?2 p- D1 _+ p3 \* l
我都訓了,早投

lovepx 发表于 2011-3-31 12:10:06 | 显示全部楼层
我都訓了,早投
8 K9 P6 P& \# U' `- X' k- v( K漫步雲端 发表于 2011-3-31 00:17
0 ]2 L& ]; `3 g$ h5 d7 N5 z

$ k' v! k; i7 f: D
% `6 n: e# `# e5 g    發覺漫步兄入黎5系俾意見~系入黎吹水 仲咬左老墨

alexhus 发表于 2011-3-31 12:14:42 | 显示全部楼层
H大叔,究竟而家点啦?

漫步雲端 发表于 2011-3-31 12:37:11 | 显示全部楼层
發覺漫步兄入黎5系俾意見~系入黎吹水 仲咬左老墨
/ A* [3 U5 B3 l1 K0 S$ Jlovepx 发表于 2011-3-31 12:10
$ b0 N# X  u/ ]% G  X8 n2 J

# ]# l7 R4 c5 w2 J7 @$ e; B: |: }' z

/ L" R7 U/ m5 g% w+ w你知道得太多了 我的确系入黎吹水的,咁又如何?

penison 发表于 2011-3-31 14:29:34 | 显示全部楼层
那就用日立吧, 希捷80G的路过
+ ~0 N0 [/ t0 p( ^( W' a基拉杰特 发表于 2011-3-30 11:18

+ N3 T, |) Y' K' y9 ?- v+ j/ Y8 p3 x; p, k+ t% i$ f. G# g/ G
0 b4 K6 B/ }$ S. Y( {* v
    日立比西数收购咗啰。。。

kawayi 发表于 2011-3-31 14:36:39 | 显示全部楼层
我噶硬盘很不幸,不过又没钱换

基拉杰特 发表于 2011-3-31 14:53:13 | 显示全部楼层
日立比西数收购咗啰。。。& B5 S* k/ d- }- v/ o
penison 发表于 2011-3-31 14:29

! O, G# P  b. e# y4 I) z/ i9 P
# @' m4 B( o: c
) G7 u; J8 }& x; E: M& k% T    知道啊,一句话要我说N次,其实就算收购市面上还是大把日立,又不是清货