[每日闲聊] 月初计划入手1-2T硬盘一个,有没有什么好意见

huang 发布于2011-3-30 10:36 5846 次浏览 93 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ttsti 发表于 2011-3-30 19:42:52 | 显示全部楼层
6.5TB路过,昨晚瓜佐只1TB,伤心死!所以得返5.5TB

Batcat 发表于 2011-3-30 20:14:38 | 显示全部楼层
正确d來講應該系1個頂你6個
/ Y$ S: k' j; R7 D, ~# s漫步雲端 发表于 2011-3-30 12:52
+ @" J+ }3 _# D' [

9 V, T9 Z2 Z; B1 f: b+ M6 n* ?) M- O3 X4 N
   太可惡了!!俾我見到你系曬容量!!!見到甘大容量真系唔抵得,超唔抵得,勁唔抵得

漫步雲端 发表于 2011-3-30 20:58:53 | 显示全部楼层
你張圖引左我入黎$ c! ~3 _/ J" R  a) R7 S
iamaboyandog 发表于 2011-3-30 18:18
5 |% P' B2 \# r, W# v* ^
1 N0 _7 V: V/ ^9 N+ ~" x
' g! C/ P& v6 s6 r* C
    ' H) c! H$ F: t! _) \5 e) k
點解個張圖顯示得咁耐架

漫步雲端 发表于 2011-3-30 21:01:53 | 显示全部楼层
太可惡了!!俾我見到你系曬容量!!!見到甘大容量真系唔抵得,超唔抵得,勁唔抵得[em259 ...
- Z- \* b! d  ^4 c& [Batcat 发表于 2011-3-30 20:14
5 }( `5 J: m% L- \
* R( D, V+ g" x9 T
你幾時畀埋條尾數我啊 仲咁基動?

inber 发表于 2011-3-30 21:03:46 | 显示全部楼层
點解個張圖顯示得咁耐架
0 t! u4 _5 I$ [5 H* L漫步雲端 发表于 2011-3-30 20:58
# P" R8 [; n; O
3 g8 B+ j3 k4 g
2 _$ b  q$ f4 B
店長嘅圖示系比一般人耐的

漫步雲端 发表于 2011-3-30 21:06:12 | 显示全部楼层
店長嘅圖示系比一般人耐的
2 o4 d; R' Q0 {/ b5 M2 k7 {5 g. d! iiamaboyandog 发表于 2011-3-30 21:03

" q* W. t" Z( d8 t* V1 L
2 W  O" V4 N: ^& t) U1 l! Z3 P. P" o

( k4 `. x* D# n! Z. B真有此事?你系邊度聽返黎的?咪老點我啵

Batcat 发表于 2011-3-30 21:16:46 | 显示全部楼层
你幾時畀埋條尾數我啊 仲咁基動?4 p' D0 g* z& [9 J: s+ C3 R0 a9 F2 X
漫步雲端 发表于 2011-3-30 21:01
4 A9 \( E; O: a+ b# s* S
( B( v5 l6 v3 `/ d  W
我唔知點過數

漫步雲端 发表于 2011-3-30 21:20:14 | 显示全部楼层
我唔知點過數
( ^7 e: k/ {: s, {+ ^Batcat 发表于 2011-3-30 21:16
0 o- R) V; ~3 h

. w) [" i3 Y! T2 T& e" V. S/ s7 @3 t% ?# z4 l
    ! j) o5 o9 D" e6 p* H# z! L! }5 |
你呃我

tandong 发表于 2011-3-30 21:31:35 | 显示全部楼层
来围观D人晒命!用日立算啦!

Batcat 发表于 2011-3-30 21:34:48 | 显示全部楼层
你呃我
3 ]: `- c2 e, u9 a! L漫步雲端 发表于 2011-3-30 21:20
* s, b6 C$ @: C3 z: T6 ^2 R1 L
: ~: y& G# O  `" o7 R
6 f3 C3 Z7 S* d) C) u1 z7 x
   原來系要去銀行搞!!匯住100先!!睇下得唔得!!得既再匯尾數

vskenying 发表于 2011-3-30 21:49:03 | 显示全部楼层
西数绿盘三碟装2TB,西数没问题,
) l' T, n/ P. u$ K5 d5 r平常心 发表于 2011-3-30 10:45

$ V+ e8 N  @3 w( E6 X# a: X. B3 L% j" i2 q* u* Q0 H$ `- R2 i

! M5 d# z/ E" k4 N- ^0 w    我都用緊哩個,過年前買的,隻做倉庫,好似無咩問題.

vskenying 发表于 2011-3-30 21:58:07 | 显示全部楼层
冇買绿盘咯 好麻烦 个高级格式化
8 M- ]: L8 d* ]/ u/ h- H1t蓝盘或者1t 日立咯 2t既就得西数green可以选了1 o# C6 g$ o$ Z2 a+ ?$ c
不过宜家點都系同wd做生 ...
1 ]0 z2 N; h: R: @) s' D9 iConvoyChan 发表于 2011-3-30 14:04
1 b9 W* H" g  g) P( `0 g$ j/ I2 R* p7 i

6 C9 d0 C7 p7 P, i
8 a7 G$ z$ Y# B. E, @# B  t    無甘串啊嘛?如果繫會引起公憤架!!!