[其它更多] 跪求死神J2粤语

a1006823797 发布于2011-3-27 12:44 769 次浏览 6 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(6)人评论

yqt 发表于 2011-3-27 12:49:18 | 显示全部楼层
本帖最后由 yqt 于 2011-3-27 12:51 编辑 $ O0 }& {# i+ j9 D( i4 a+ Y' O
- m% t. g9 B6 S5 ]2 p
么咁就叫跪求啦。。。楼主都系慢慢等啦,有高人出就搜得到噶啦

inber 发表于 2011-3-27 12:55:47 | 显示全部楼层
么咁就叫跪求啦。。。楼主都系慢慢等啦,有高人出就搜得到噶啦
9 u, Z6 k4 a/ ]/ _8 eyqt 发表于 2011-3-27 12:49
6 ^. c$ L2 v+ Q! o8 r5 Z; s/ h

- ~1 l6 A3 [+ M; K$ V( t* g2 a5 J; V5 a
楼主都系慢慢等啦

) M7 v$ G0 F$ ]: x2 z9 E) {呢句正
; y5 X  u% l: ~0 G9 q
" k% r, R# V9 ?* v, V& p4 ?樓主(以下講笑)& u& Q+ h6 U7 \" {6 @! U
你傳張
3 y, J" N# v( R你跪系道嘅相我就信你跪求

yqt 发表于 2011-3-27 13:08:35 | 显示全部楼层
回复 3# iamaboyandog
% R  e# I! d3 w0 [; i8 X. l. r7 J(接过继续讲笑ww→)仲要有“求”嘅pose,唔系点叫跪求ww

wulove 发表于 2011-3-27 14:11:58 | 显示全部楼层
我有死神J2粤语 呀.............不過呢D 咁既新AC 日日都出街嫁啦....別怪他.............

hikaruyin 发表于 2011-3-27 15:49:28 | 显示全部楼层
你當自己係大爺?你求就要比?仲要傳比你,你當自己係邊個?

chakfung2 发表于 2011-3-27 16:32:08 | 显示全部楼层
沒有資源的人,,,只能等...