[电视电影] 求TVB粤语狗狗震1+2

a1006823797 发布于2011-4-23 01:10 2162 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
9社区币
求TVB粤语狗狗震1+2 ,第3部就不要了,我记得好似企翡翠台定系明珠台播过的,有的请跟我联系,Q:1006823797

已有(12)人评论

lwj23 发表于 2011-4-23 02:00:46 | 显示全部楼层
“狗狗震”?个名有少少奇怪。。。无听过~~! o1 |/ M& w7 H0 g/ u( r+ r. E( B) [
路过了

文东咣 发表于 2011-4-23 08:05:48 | 显示全部楼层
无听过!

a1006823797 发表于 2011-4-23 09:08:04 | 显示全部楼层
就是史酷比的粤语版

エツクス 发表于 2011-4-23 09:34:34 | 显示全部楼层
好似记得睇过一两集,无咩印象,路过~~~

grostcar 发表于 2011-4-23 10:43:57 | 显示全部楼层
狗狗震6 N  f( X4 V  ^' n$ w

0 K+ [5 b7 f/ i8 [+ J係唔係THIS?
  X# L7 M  _; U- N7 H. v
! u/ p6 |+ C  }0 ITVB粵語同VCD,DVD的有咩分別?

a1006823797 发表于 2011-4-23 11:00:02 | 显示全部楼层
回复 6# grostcar ; S1 J7 A3 j, q. \1 d/ v5 g0 |4 Z

4 K3 ?7 ^) p0 M1 ]
: ^( D5 d' u  f. G% {% _. m, N% p    我喜欢录电视的而已

grostcar 发表于 2011-4-23 11:10:02 | 显示全部楼层
回复  grostcar " ?3 r+ J; l) S) Z1 Z- X

# M& o. v" k, G9 G+ E' o4 d: c7 i; W1 V; f; w
    我喜欢录电视的而已6 d5 s: B' L- J: C3 _# I2 q
a1006823797 发表于 2011-4-23 11:00
; S% l) K! c0 a+ Y) R0 c4 G

) ^+ ^3 D* g; d' l+ g我的意思係配音係唔係一樣的  |* t. f. @( F" m3 O$ E+ l
唔係的話...VCD我好似都有的

a1006823797 发表于 2011-4-23 11:11:13 | 显示全部楼层
第一部的粤语系黄子华配的

a1006823797 发表于 2011-4-23 11:11:54 | 显示全部楼层
回复 8# grostcar
( M  o7 U7 l! K6 v& a/ p' d6 `( ~# L& C$ O

1 ?) I/ W5 Q  }$ U/ V: A    我总之记得第一部系黄子华配的

老威 发表于 2011-5-10 21:36:00 | 显示全部楼层
好睇啊 去思路睇吓有无喇

a1006823797 发表于 2011-5-13 22:20:09 | 显示全部楼层
回复 11# 老威
& t# {. T' x" \; U1 z# l
" v; R+ U' ?' M! }
5 b6 T5 z# K: R& `    都没有,骗人

12下一页