[每日闲聊] 《华丽的挑战》 第二季出粤语没

q3891 发布于2011-3-22 19:45 3055 次浏览 27 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-3-22 21:15:18 | 显示全部楼层
你地两位终于都蒲头啦,抱个先。
- R4 T3 H' B; A2 ]$ x) w! a- O' Feegbook 发表于 2011-3-22 20:33

9 r; t& M) o4 {8 z9 o  x
5 A# d" a/ k9 b, g0 e# F% w: v1 E( r2 C# [. r% q

$ ]) G7 N% y8 C( f+ H4 Y我一直都在,是你無視我啫

漫步雲端 发表于 2011-3-22 21:18:30 | 显示全部楼层
系啊! N8 C. L8 r! y3 }2 V. O
現實都系的, _  S  r- O" e* g+ g
iamaboyandog 发表于 2011-3-22 20:58
" R3 c% T7 o4 ^
3 }1 w& x( x$ H
& ^- r! f! A8 q. v$ O9 X

, e  G2 e, Y& c& n* ^( H現實中做你朋友都不錯啵

eegbook 发表于 2011-3-22 21:25:11 | 显示全部楼层
我一直都在,是你無視我啫
4 h3 v  b( j( a6 k; H漫步雲端 发表于 2011-3-22 21:15
4 F( R0 U/ M) f0 e
; R1 t0 @) `. S7 E7 @) V9 a: K+ v* S; g

( j; y3 z, X0 o5 x6 R. u" i    你系度,就帮下手断下水啦嘛。。

murafuli 发表于 2011-3-22 21:36:31 | 显示全部楼层
日本果面都没出~~~

米小契 发表于 2011-3-22 21:47:13 | 显示全部楼层
日本連第二季都還未出,何來會有粵語喔!+ M7 c& p/ W) M! B
我都等緊呢套動畫的第二季。

inber 发表于 2011-3-22 22:44:23 | 显示全部楼层
現實中做你朋友都不錯啵$ Y/ k3 M, @+ _
漫步雲端 发表于 2011-3-22 21:18

) x5 n, f. Z( l, i( v0 D
7 ~  |* b, k* n8 W
2 X2 f& a$ ?( b! ]' {$ {現實中的朋友為左令我唔比人握
- h: u( j3 D+ n' E; p, ?己經心力交瘁了

漫步雲端 发表于 2011-3-22 23:19:08 | 显示全部楼层
現實中的朋友為左令我唔比人握
9 M# R, m( A% F$ b- P- H' ^+ z己經心力交瘁了
" S3 t3 S+ I1 qiamaboyandog 发表于 2011-3-22 22:44

7 ~. o. V( D% P5 q9 P2 |9 a& p: `1 W0 @( Q- X% ~  R
/ D: v. G" P% C

, l1 }  I0 q! ~! r你d朋友真好...咁為你著想 相反我嘅就全部系損友

inber 发表于 2011-3-22 23:21:07 | 显示全部楼层
你d朋友真好...咁為你著想 相反我嘅就全部系損友
. b+ o! z! O2 p. U5 v/ n& d0 K漫步雲端 发表于 2011-3-22 23:19

4 C: N3 Q, k& U* {/ z# {2 r  L) P& `5 M' I# }, L: O- ?7 i
6 n) q- e0 A" V7 ^, s
系你咁睇佢地咋掛

yqt 发表于 2011-3-22 23:21:18 | 显示全部楼层
又见两位店长同eegbook一路水开

漫步雲端 发表于 2011-3-22 23:28:27 | 显示全部楼层
系你咁睇佢地咋掛4 m8 E+ P% j% O! @$ e1 g8 W, D4 J
iamaboyandog 发表于 2011-3-22 23:21

4 r: c$ b6 x  q! O4 H, f# R4 a- }  o! w" l
0 {; c% l1 @4 o4 N# D. {" k

5 W* g1 I& m1 s8 N5 O. @ 你不要幫佢地講好說話吧...你未見過佢地,見過你就知道

asd123456 发表于 2011-3-22 23:53:02 | 显示全部楼层
等XX公司....出..

ruiqukq 发表于 2011-3-23 10:27:32 | 显示全部楼层
日本都没出第二季