跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [試發日劇][電車男 Densha_Otoko][SDTVrip][校正音軌 試發01集][連載睇情況……]

mcnynbajay 发布于2011-3-17 17:08 5040 次浏览 44 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-3-17 19:30:55 | 显示全部楼层
唔好试发啦,一于连载啦,合成日剧我LIKE!!: E" e7 L; L' O- I7 V# O- P
freedom246 发表于 2011-3-17 18:49

- l4 i. s) C- v3 B6 j3 b9 w2 Y$ o% g: k; Q8 n8 [2 K3 g
音軌一日24小時搞掂~~而家超眼訓……不過一次過煲曬,真痛快,好耐無試過了……$ G5 X( g3 A, @" [& \' S

- F; r# ]) L6 W: u9 f( {片源上載中……成9G,最快都要3日3夜~~但唔一定會貼出來喔~~睇下你地的支持給不給力了……
& U: ]) u2 O9 M   
哩度嘅沙发都俾人抢左~纯支持~
+ V9 V( n# a% T* H% U7 D( _* H0 Ulovepx 发表于 2011-3-17 17:17

1 F; C' I4 P2 s3 @8 i9 l" i6 p4 s, D
L醬幾時變成沙發黨嘅~~我最討厭的……(有D怪的語氣)
  V# R+ s" j0 V3 b# h' s" |   
轉行做電视剧了,犀利啦話說幽助近日發個套雙頭犬都好好睇的,剧情有d似④亡筆記( B0 F3 `( }- }
漫步雲端 发表于 2011-3-17 17:14
5 ~, a8 L  W3 o+ i8 ~
轉咩行了~~咪一樣校音軌而已~~~範圍唔同而已的~~由二次元跳至三次元~~純屬系TVB配音FANS的衝動……* @/ l( P5 Z% L/ r& ~0 \8 f
6 v' E6 j! F; @1 `  K7 g# U6 d
估唔到,你都得閒煲日劇喔~~我少追開~~唔超過10部,十只手指都數得曬……
( g0 J; Y/ `: Z2 e  s* ~- l* L' Z# c' _2 q) |

成日试发 都5去填坑你同我搞定个勇者警察先好再出现啊2 Z1 F, W6 k: \6 z* o" \
ConvoyChan 发表于 2011-3-17 17:25
0 Y) F; i* q) ]1 g. R! Y
哩部野~~都好似無乜人要~~暫時沉底先~~~唔打算再搞~~~無乜動力搞佢(DVD光驅不給力); i. w9 m2 e) O/ d
你自己都可以搞的~~再唔系,CALL爆迪叔發吧~~~

wjr5200 发表于 2011-3-17 20:32:14 | 显示全部楼层
原来片源同我地一样,我那时只合了第11话

wjr5200 发表于 2011-3-17 21:27:06 | 显示全部楼层
我要音频就好了,希望楼主发出来啦

hiimayay1 发表于 2011-3-17 22:29:48 | 显示全部楼层
哈哈,这套戏不错

eegbook 发表于 2011-3-18 17:15:47 | 显示全部楼层
乜原来系动画版电车男吖?
& m% M. Y- U% N$ O6 Z我比较钟意只兔仔小姐。

神经刀 发表于 2011-3-18 22:58:45 | 显示全部楼层
片子太大了点!要是小一点就好了

jjyy4 发表于 2011-3-19 12:21:26 | 显示全部楼层
很喜欢这套!支持...

艾米尔 发表于 2011-3-19 12:33:28 | 显示全部楼层
求連載下去 !!!!!!!!2 P; o5 q6 {: l; n7 u* G/ g8 c
Hatsuki 发表于 2011-3-17 18:28
& u2 a3 }/ U: W
+1....继续支持老杰...tvb配电车男的确唔错...

平常心 发表于 2011-3-21 00:20:45 | 显示全部楼层
老杰,等你更新,咁好合成版本,一定要连载,

wjr5200 发表于 2011-4-1 22:42:21 | 显示全部楼层
很想要音频吖

mcnynbajay 发表于 2011-4-1 22:47:01 | 显示全部楼层
很想要音频吖
2 x- u6 @4 t0 [wjr5200 发表于 2011-4-1 22:42

5 l0 k$ q6 p0 r8 L: s' c6 d$ U
; [1 n- [1 K5 ?( t' h6 ^# S2 w' P2 F8 V5 c. W# u0 I8 ~" J! e
    全集11集+最終聖戰的音軌上載左嘅了~~但回覆不給力~~唔打算外流~~. c/ K; L( \' t

: _" Z7 P! C& q9 T1 q8 W還有如果你肯幫手上載片源嘅話~~我可以考慮放出來的

平常心 发表于 2011-4-2 14:02:48 | 显示全部楼层
老傑,你話都睇情況,大家反應當然一般,你話正式發佈就吾同,下載永遠比回貼多,再次同超三跪求.