[每日闲聊] JS 又有棘手嘢!!!!

袁美 发布于2011-3-13 01:21 2190 次浏览 38 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-3-13 09:43:25 | 显示全部楼层
不是又,是一直都有,上年过年前开始用新空间时
: c: M: j& z3 I( _基拉杰特 发表于 2011-3-13 07:44

1 {% |% C  f3 g, T, v+ L1 Y4 L( ]' o

# r8 A4 ~1 K/ K    今日咁早嘅?! y+ ~7 Q5 |4 a
补字补字。

dog.dog.B 发表于 2011-3-13 09:59:09 | 显示全部楼层
过完年之后国内审核开始越来越麻烦8 J5 s# Q3 o! B) R+ K
6 z1 G' x$ n( W+ L
当年嘅JS提取器现在全部都报废
: m3 X( ~3 |" l
( B4 N# b# y. o& J人在天朝,身不由己,两会某人还话要每人一个固定IP

eegbook 发表于 2011-3-13 10:05:04 | 显示全部楼层
过完年之后国内审核开始越来越麻烦0 x1 P  l  |3 z  j* p

& n! U+ {$ P  `) T  c当年嘅JS提取器现在全部都报废) F. }2 }' h+ g1 [. h% p

! f) b* ^/ A  k: z+ |7 q+ V7 v; t; w人在天朝,身不由己,两会某人还话 ...; u4 ]6 w9 s/ b% Q- u* S+ ?  `
dog.dog.B 发表于 2011-3-13 09:59
( S7 ~4 r0 c. a. [9 [

* z% `4 @" W0 c+ d) d, Z2 \5 s* W4 z9 B% R
    咁就叫果条友去SHITE(唔知有无串错)啦~~

dog.dog.B 发表于 2011-3-13 10:06:51 | 显示全部楼层
咁就叫果条友去SHITE(唔知有无串错)啦~~
4 ?4 V- }% ?. Jeegbook 发表于 2011-3-13 10:05

3 k; g  W+ j. O4 b9 E
$ U8 F4 x, \/ i2 p, s  @1 N( J) N0 k  N* V
    小心以后比人跨省

eegbook 发表于 2011-3-13 10:18:34 | 显示全部楼层
小心以后比人跨省: n: _7 ?5 P0 t7 d
dog.dog.B 发表于 2011-3-13 10:06

+ D" a# a9 i# h3 n
( z# O8 U8 b3 Q, c* c$ ], E8 F
    咁我又唔惊啵,果D神神秘秘嘅人黎到,顶多我咪煮多几碗饭~~

aaron81 发表于 2011-3-13 10:38:31 | 显示全部楼层
咁又唔会,而家已经系DVD时代啦嘛。。不过前面要加个“翻版”两个字。( L/ a0 J$ _1 _6 m/ U3 Z# z' c% P
eegbook 发表于 2011-3-13 07:05

# [- f+ Q+ O/ ~% |, U一直都是翻版啦,想买只正版都难!

aaron81 发表于 2011-3-13 10:38:46 | 显示全部楼层
呢种情况唯有等!

eegbook 发表于 2011-3-13 10:42:54 | 显示全部楼层
一直都是翻版啦,想买只正版都难!3 ~6 h+ I$ x; Z6 }7 y7 X: U
aaron81 发表于 2011-3-13 10:38
% t1 y: \! b) `, L
% J$ ^" y' J! V' t! J5 z+ p' m
0 l' w8 M6 a0 D
    我都想支持Z版,不过。。。我经济能力只能够承受老番,无法。

aaron81 发表于 2011-3-13 10:49:43 | 显示全部楼层
我都想支持Z版,不过。。。我经济能力只能够承受老番,无法。
7 O' m7 q( `' Geegbook 发表于 2011-3-13 10:42
& S7 R1 O  h# w
讲真Z版无乜边个可以能承受!

ET0-0 发表于 2011-3-13 15:52:55 | 显示全部楼层
不要点进去?!即系。。。点吖?还下唔下到先?: ?/ r% [, {8 c: ?6 u2 V3 l7 q
eegbook 发表于 2011-3-13 05:06

$ K( @$ {2 }% t3 k6 C9 ]! V
' I9 I6 f; V# l( {" M
8 ~  t7 B& @( v2 U$ F/ W# C    你試試右幾條下載鏈接會出現下載工具的 比如系115 你就按115下載 甘就唔先進入下載頁面 直接鏈接下載器 你試試這方法得唔得

guyoushi 发表于 2011-3-13 16:40:57 | 显示全部楼层
希望js不要再悲剧了

huang 发表于 2011-3-13 17:11:17 | 显示全部楼层
国产网盘靠得住,笑话