跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [轉載+繼續衝刺][魔導少年 Fairy Tail][HDTVrip][校正音軌][01-48 暫告一段落]

mcnynbajay 发布于2011-3-11 08:56 8001 次浏览 60 位用户参与讨论     [复制分享主题]
help6288 发表于 2011-3-11 14:36:30 | 显示全部楼层
你份人真矛盾~~對粵語無愛,就咪鬼上粵漫社了~~(雖然你講過經常逛字幕論壇的)
! j. {6 j5 f* N6 `. b. @, F# w無野放?我諗多數你無時間放就真,將所有流量擺系自己下載中……上載仲影響上網……(分流片源有乜易了,我上U2見過你,收左唔少野)

9 A: M$ T+ Q, _5 f8 |1 V  U9 |6 X/ D1 _$ A# ~# \0 h
4 r2 f6 b; X; ]. |6 t1 W# Q. H
  其實我來呢到主要係下老片罷了..老片粵語才有愛  
7 F0 ^" W  H. U5 U我U2基本上掛種咋..無咩點上傳過
! `+ h& }$ y: W* ?再加上粵漫呢到太多片源高手啦...我D多數都系爛通街既野 : o; W$ Q- K$ H, C1 X6 o. {) _9 g; z9 L
加上我個人對上傳網盤無乜興趣....如果粵語動漫BT做種還可以

漫步雲端 发表于 2011-3-11 17:45:54 | 显示全部楼层
我頂翻你……明明你有乜鬼VIP嘅了,仲講好左交易了~~聽你咁的語氣,好似完全忘記左件事, ...
9 V/ Q' s! p3 n3 u. c1 d+ lmcnynbajay 发表于 2011-3-11 14:20

1 ^( ]" ^& Y8 u4 T+ o& |1 J( {+ s$ e4 O
6 Z1 v) m3 v1 I: \) I

. F# A- @# N, u9 r乜鬼都食自己好辛苦噶,調字幕又麻煩 都系搵人幫手好過囖,PS 我而家已經搵到人幫手啦 唔洗你囖

ALUN 发表于 2011-3-11 18:51:55 | 显示全部楼层
这么快有粤语,感叹啊。

Ace0210 发表于 2011-3-11 19:56:34 | 显示全部楼层
支持了. ~% S7 ]  V% T2 T. X  }& ~
不過都系等j2出了

fub64 发表于 2011-3-11 21:10:27 | 显示全部楼层
thanks for shairn teh audio

mcnynbajay 发表于 2011-3-12 01:54:37 | 显示全部楼层
. W# w# a7 o/ E% E6 n
上載完畢……果然果幾集缺漏會秒傳OK的~~全力集中MU網盤發佈!HK的同胞,我不能為你地選其它盤(115)!
* A; T4 W7 k) W
9 ~* a$ J+ I% a* N+ C第27集的片源問題~~有機會嘅話,我會系將來先補了……

Ace0210 发表于 2011-3-12 10:34:41 | 显示全部楼层
求慢步5 o1 V: D/ x9 g3 O8 u
比字幕我

kental 发表于 2011-3-18 11:44:38 | 显示全部楼层
妖尾到家下都未有时间睇,等到时睇下好五好睇再睇下是否过来挪呢48既!

1010 发表于 2011-3-18 14:11:42 | 显示全部楼层
搂主请问有没有音频下载??我只想要音频TT

Ace0210 发表于 2011-3-19 21:08:22 | 显示全部楼层
想問傑基會5會搞埋J2

mcnynbajay 发表于 2011-3-19 22:13:06 | 显示全部楼层
想問傑基會5會搞埋J2
+ {, f( l- }" T) C! hAce0210 发表于 2011-3-19 21:08
4 t/ A8 y8 |" n' g" J% `  X+ V/ ~

+ J! `& V+ `1 H! Q& I) H, U1 \) i) Q$ @0 w" {: H
    你又明知顧問了~~竟然無視我首樓的一大堆說話……唔系已經提及左咯!

darrennsz 发表于 2011-3-20 00:24:42 | 显示全部楼层
im thinkin if i should use the english source with subs.. Any thanks for ya info