关于"0rz.co"呢个储存空间提取资源嘅问题

freedom82 发布于2011-3-5 11:48 2583 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
0rz.co呢个空间实在令我头痛,我花了几十星梦下载了某某大虾发布的龙珠剧场版资源,去到指定的空间,提取唔到,郁闷...不知道大家有没有遇到这样的问题吗?

已有(25)人评论

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 11:55:10 | 显示全部楼层
JS空間了~~而家被河蟹中……
3 ?0 b. q3 W" a; @7 j  _3 I+ V% X
( B- w  V( y6 N; u0 s4 o哩個資源-龍珠發了好耐嘅了,雖然寫住“永久”,但有一年的保存期已經好好嘅了% R- L( H0 q- @2 ]' Z; Q

" B# l% S# a. \只能對你講,你來遲左~~~蘇州過后無艇搭……4 T% `7 {: e+ X  {
) a2 e/ B' `7 g$ U1 h
搵大水喉幫手補檔吧~~哩套野,應該好多人有收的~~
: K. i/ ^, W- p, H% j$ m0 F/ c
; D1 f1 S) E1 R; v+ h& z  x- r2 k7 T唔系,再等R1區的全部BD化吧~~

freedom82 发表于 2011-3-5 12:11:10 | 显示全部楼层
崩溃了,,我以前系有RMVB版的,不过后尾个硬盘死佐,冇晒D片,依家来稳,相当困难...以前响BT天堂,好多好多资源呢,依家...

freedom82 发表于 2011-3-5 12:12:17 | 显示全部楼层
JS空間了~~而家被河蟹中……
' u% h; S6 @' \; U. ], X
; p8 b7 }6 q8 U9 }3 G( X: q5 G* E2 Y哩個資源-龍珠發了好耐嘅了,雖然寫住“永久”,但有一年的保存期已經好好嘅 ...
6 ?/ K' J* N5 smcnynbajay 发表于 2011-3-5 11:55

' i" S# k9 J: I- Q) W( c" g9 x
# r( R/ }5 S4 y4 Y2 ^( V/ H5 i1 y4 ]/ g8 W' G$ P; X& C* Z
    阿哥你都系新会人哇...哈哈,今早去紫荆园饮早茶鬼死丐多人

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 12:17:12 | 显示全部楼层
崩溃了,,我以前系有RMVB版的,不过后尾个硬盘死佐,冇晒D片,依家来稳,相当困难...以 ...1 N2 J/ X8 ^( e- L( b$ J
freedom82 发表于 2011-3-5 12:11
6 w2 H, f0 A. X, q  R$ p& f6 B

$ t8 `: b5 k$ ^! l5 R3 A
7 c- i$ u. H7 z/ V, `8 f" r" K    又次再聽到“硬盤死左”~~~我不~~暫時未發生系我身上~~身為5年“網蟲”嘅我~~
3 V5 V; c1 h+ }7 a1 K& z: V9 b( Q- F
' p  j- ^% p$ W' M9 A3 v) tRMVB版,哩個編碼,只收錄影+字幕組新番的範圍~~2 B+ ]. @9 R( Z5 i8 @& ^

% P, }5 i3 k: T3 Z! f其他的RAW,絕對要收X264的編碼~~好心RMVB快D淘汰了……

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 12:20:09 | 显示全部楼层
阿哥你都系新会人哇...哈哈,今早去紫荆园饮早茶鬼死丐多人; y  C9 f* y1 ^% T
freedom82 发表于 2011-3-5 12:12
+ y! ]! w/ N. ^. j% X0 o
9 `4 m' \. p, Q1 @" c/ Q0 l  [2 F6 m4 W
: ~0 x. I: r+ |5 A7 T
    我見你系同鄉,先同你交流下嘅~~+ ]& W( E$ l3 J/ x$ b
& j: R- |9 q! Q; C3 Y, b8 N* g
我系窮人~~從未去過飲早茶……
; z# T% h/ @- P4 r
( G1 m$ {3 t; o哩個地方,你應該都住系會城鎮?  我住系牡丹茶樓附近……

jmlee 发表于 2011-3-5 12:21:04 | 显示全部楼层
过年前应该还可以提取,至少我年前去下其他资源都可以下到,不过后来被墙了,不过这几日又好似恢复了,不过具体我没试,等得闲再去试下........

freedom82 发表于 2011-3-5 14:49:48 | 显示全部楼层
回复 6# mcnynbajay * K: z) `) U5 O. F
4 L- v5 Q4 I3 h  \/ _

2 t( t2 ?, U( a. S    我系落边D乡镇嘅,崖西,你有冇听过啊?

aaron81 发表于 2011-3-5 22:51:05 | 显示全部楼层
JS都神神地,能打开页面算好了!

dorara 发表于 2011-3-6 08:53:09 | 显示全部楼层
哈, 原来宜家JS下野咁麻烦啊

天空之城h 发表于 2011-3-6 12:19:11 | 显示全部楼层
新手就是难玩,我也是

Ace0210 发表于 2011-3-6 23:41:25 | 显示全部楼层
我都中左招1 P+ r5 g7 ~! l8 V3 l* ?' ~
真系比佢玩死

123下一页