关于"0rz.co"呢个储存空间提取资源嘅问题

freedom82 发布于2011-3-5 11:48 2598 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
freedom82 发表于 2011-3-7 10:00:44 | 显示全部楼层
原来大虾都被坑...哎,呢个坑真系够大噜...唯有日日及住个论坛,一见到有粤语版嘅就抢...抢..抢!!不过依家首先要攒够钱先得

freedom82 发表于 2011-3-7 10:02:08 | 显示全部楼层
回复 9# aaron81
) H6 Z0 c) v) q# A+ H" J# _4 M; ?& t
, \7 P9 x0 m7 u+ E; {' z* D$ N: ?# h0 O/ l3 A6 u2 @  ~( ?
    老板,你有冇甘样嘅资源啊???我跪求,"龙珠剧场版"粤语嘅...
4 `4 t3 ]3 V5 x7 m" B' B或者音频都得,因为我依家有日语版的,嘎嘎

aaron81 发表于 2011-3-7 22:49:56 | 显示全部楼层
回复  aaron81
1 N" ?* v2 f) ], J0 l. {/ Z3 Q- F) C0 ~/ @: ~# D2 s  d4 i/ n
5 z6 z: q  J% ~$ m. g! u2 ]: C
    老板,你有冇甘样嘅资源啊???我跪求,"龙珠剧场版"粤语嘅...+ W+ J9 |1 r5 N5 M
或者音频都得,因为我依 ...
/ n" A' c1 e9 D5 m4 \3 efreedom82 发表于 2011-3-7 10:02

. O# D0 P. A9 h求档去求档区啦!
: s8 A3 p& G9 t" \% w! b" `- i我都不知你要边集,龙珠有这么多剧场版!

freedom82 发表于 2011-3-8 14:10:49 | 显示全部楼层
回复 15# aaron81 ' Y% b6 i4 s/ [  t

/ i. r% }1 P- s$ t8 t: ^5 ?6 \( {4 Z- ?; |& t9 u3 H
    我就系因为装收藏片的硬盘崩溃佐,咩都冇晒,以前收藏落的19套粤语版的剧场版都冇晒,所以依家要重新稳资源下载...如果悟空大哥你有,哈哈,我去求片档果度求,你发俾我啦~~嘎嘎

基拉杰特 发表于 2011-3-8 16:49:02 | 显示全部楼层
问题都被回答完了

aaron81 发表于 2011-3-8 22:52:01 | 显示全部楼层
回复  aaron81
2 i9 S: j; X7 X- F; Z( o' V
5 m+ m! K& J. G2 U  e  @
9 t" Q3 N& h+ s* J' Z: _4 G    我就系因为装收藏片的硬盘崩溃佐,咩都冇晒,以前收藏落的19套粤语版的剧场版都冇晒 ...5 W& g- b7 t% s: ~* S$ d0 B$ v7 [
freedom82 发表于 2011-3-8 14:10

5 B* [7 {9 v) H: B剧场版的我收左几集,没有19集这么多!
! P2 O2 Z% x% l7 A4 u: q你试下去求档区求,龙珠这么受欢喜,应该会有人有!

guyoushi 发表于 2011-3-9 19:20:12 | 显示全部楼层
js空间下载好考rp的,要刷才行啊.

cimmy210 发表于 2011-3-11 16:34:33 | 显示全部楼层
居然有个咁嘅空间,犀利................

wind925 发表于 2011-3-12 17:49:02 | 显示全部楼层
JS空間目前是可以使用了。' L# Y$ |# y  Q$ ]
不過還有些東西不能下載,再等一段時日吧。

vskenying 发表于 2011-3-13 22:18:59 | 显示全部楼层
無在JS下過,資源要好好小心保存.

wind925 发表于 2011-3-18 18:00:37 | 显示全部楼层
在這次意外之前,JS是號稱永久的網盤。7 G/ Y- d1 }8 G( m

" ?1 @- a# l) ~7 E雖然有時候稍嫌不穩定,不過真的挺不錯用的。

yqt 发表于 2011-3-20 00:58:17 | 显示全部楼层

7 {5 n, x- |2 v( C% \3 p' X4 c龙珠?你down嘅档唔系不二大大传嘅啊嘛。。?佢js上边d野好多都悲剧中枪。。对于完整嘅档来讲真系可惜。。