[其它更多] 係香港下載mu的問題

zoechanhy 发布于2011-2-25 13:35 7682 次浏览 115 位用户参与讨论     [复制分享主题]
; ~9 c6 Q5 e! }% B/ W8 s3 Q/ h/ v' Z8 x* i. `$ J6 ^
係香港download mu...用jdownloader每日得個3發又唔夠用!!2 e! @; h4 @0 }) G9 c  o0 a9 u- A
用迅雷+無界瀏覽..又download得慢...而且最近仲會download到一半停左..download唔到!!. {$ R* ~( t8 n9 |  B

1 D% j: B  K" K! y請問各位勁人有冇辦法幫我呀???

已有(115)人评论

天才不二 发表于 2011-2-25 14:00:39 | 显示全部楼层
jdownloader,动态IP的话松下网线再插翻,又可以下多三个
4 m# }: G0 {* }4 z$ KPS:最沟嬲D人用迅雷下MU,搞到死晒档

inber 发表于 2011-2-25 14:22:31 | 显示全部楼层
我一見到第二行
! d: r" s/ H6 Z2 ]! d& p- [: T想笑
. q$ [2 D+ ^# Y9 F- G. ]/ N
用迅雷+無界瀏覽..又download得慢...而且最近仲會download到一半停左..download唔到!!

基拉杰特 发表于 2011-2-25 15:39:05 | 显示全部楼层
支持不二说的PS内容

zoechanhy 发表于 2011-2-25 16:03:56 | 显示全部楼层
sorry呀...本人會自我反省嫁啦...!!

漫步雲端 发表于 2011-2-25 16:58:05 | 显示全部楼层
我一見到第二行
  M2 U8 y% Z  n$ M, P% X: [1 j( h; i想笑
; Y) y& ~; a7 s+ T) miamaboyandog 发表于 2011-2-25 14:22
$ V* C, S7 Z0 b$ x: f
  D1 t$ K* L5 |- b! \& R2 I8 ~2 d
' M+ Q+ s' {* r
    $ q' |6 ]8 P# [  Y& d) S8 R2 \
有什麽好笑 另外MU下載速度好似系分時候的,我呢邊每晚1點後就可以滿速下載

inber 发表于 2011-2-25 18:06:54 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-2-25 18:08 编辑   k. j2 u- v: i0 @$ t: W: K! i
有什麽好笑 另外MU下載速度好似系分時候的,我呢邊每晚1後就可以滿速下載
5 A+ L3 }% O( M0 H' ]# F/ P漫步雲端 发表于 2011-2-25 16:58

- A! F) q0 \, z8 [
6 b) x9 I7 i1 O' {6 s9 i/ D; v! ?; E. g1 W. H% ^
因為我知都只要一有人話自己系用迅雷
6 l: ~* F% L/ D( H2 l就然自會有人找樓主 - C& P, e! q# B( n3 S2 y
諗到呢道想笑- ^7 q3 c) b8 U/ {
+ K3 |$ }4 y* Y4 y( H
PS:並無惡意5 O1 Y$ ^) K8 J

* |8 E% r0 L; p2 K% _而家MU好唔穩定
: M# I* e% Y7 w1 s. ~4 U( @1 G4 ]全速下載的時段  變為不定時了

漫步雲端 发表于 2011-2-25 18:46:33 | 显示全部楼层
因為我知都只要一有人話自己系用迅雷1 a4 l* j* h1 j) T
就然自會有人找樓主 . o" H/ M! Q/ p9 T6 }
諗到呢道想笑0 u2 O+ N0 Q1 `# t! M+ \& O

+ `! }) T0 c" E: ~$ O; uPS:並無惡意' G5 [  f" d; X1 @, F
, Q, c# H4 ]5 c
...! y* Z; ~" y3 h9 f$ c, }
iamaboyandog 发表于 2011-2-25 18:06
3 B4 s9 W* m, h
' @/ ~+ b$ z% o! ]; k
0 c- O8 q7 z  W9 i- w
    " B4 w+ D# ?( h0 l7 V
# D0 e. z( @$ |5 K
好彩我沒咩下載MU啫 多數115或u-f

inber 发表于 2011-2-25 19:02:04 | 显示全部楼层
好彩我沒咩下載MU啫 多數115或u-f
7 F5 D4 l7 a! P, i# v漫步雲端 发表于 2011-2-25 18:46
& k6 D$ y$ p% _" I( ^( @) n
2 T* D4 v  H6 X3 H3 S5 @
0 D7 x. P/ N9 o0 d: ]" R/ @
雖然你少下載MU) ]" @: v. U! [$ z0 O& X
但系好多時都上傳去MU

漫步雲端 发表于 2011-2-25 20:05:04 | 显示全部楼层
雖然你少下載MU8 k* o2 h' g9 \+ Z
但系好多時都上傳去MU3 M4 W( u2 [/ O3 u+ v# n' E
iamaboyandog 发表于 2011-2-25 19:02
% l4 D' c- A" a) z7 g* K
+ I, i! Z* y  ?) k/ B9 n

, U9 t& k9 v7 b. @    ( c7 d1 W, o; v% _- W
因為MU保存期長,不過下載速度一般 都沒所謂啦,反正又唔系我下載

Batcat 发表于 2011-2-25 20:06:05 | 显示全部楼层
點解唔試用白馬,自覺幾好使!!

zoechanhy 发表于 2011-2-25 20:31:41 | 显示全部楼层
回复 11# Batcat : y& [  J" X3 Z+ }3 Q3 i2 L

) S' t" k/ Y2 `8 y$ \, Q" j; Y) x) Q
    用過...download唔到的!!