跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [繼續衝刺][Chojushin Gravion 重力王][BDrip][校正音軌 第2輯完][更新完畢!]

mcnynbajay 发布于2011-2-22 12:07 6032 次浏览 64 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-2-22 13:52:59 | 显示全部楼层
唔係我未搞,只係我下载的DVDrip实在係太慢了,而且下嘅集数唔係顺住来,我只係做咗其中几集 ...8 _, F4 [) |# f7 c* \
エツクス 发表于 2011-2-22 13:45

6 l( L4 M# w; ?. j
9 Z& F( x( I* g# T# S4 Y  [
2 Y. [5 f& i) D6 b( f4 I    仲慢過我的校正速度添~~~無語~~講真,我都系用佐24小時左右了(2日時間先搞掂11集的)* x( _5 C' b+ T" {' T0 v! l$ B
" z7 l& K% w: ?, l/ }7 C0 I
你仲未開學了~~唔系喇嘛~~我個妹都開學成個星期嘅了~~~

エツクス 发表于 2011-2-22 13:54:58 | 显示全部楼层
仲慢過我的校正速度添~~~無語~~講真,我都系用佐24小時左右了(2日時間先搞掂11集的)3 E* f9 N0 J9 W3 C' J. n1 B
...
: y! ?% c) R4 j! F( c& Rmcnynbajay 发表于 2011-2-22 01:52 PM

5 o9 k3 E# q4 h& j- n' _; u% l4 c6 f: w9 c& `; l
# r  m: \: Z6 y: B# |9 b, G3 e
    我番大学唔同的嘛,最重要係个片源成日无速度,真係顶佢唔顺,要下完都唔知要到几时

mcnynbajay 发表于 2011-2-22 13:58:31 | 显示全部楼层
我番大学唔同的嘛,最重要係个片源成日无速度,真係顶佢唔顺,要下完都唔知要到几时3 C" m( X$ h1 a+ c2 n
エツクス 发表于 2011-2-22 13:54
! ~, s2 `" g* v* r* O+ T8 i& _

0 |4 p: N' h/ d! u! v5 a7 V) C$ x
5 ^% K5 i* a8 d# R    等我幫你去MU度搵一搵,有無相關資源了~~你下MU快嘛?

エツクス 发表于 2011-2-22 14:01:19 | 显示全部楼层
等我幫你去MU度搵一搵,有無相關資源了~~你下MU快嘛?
  D+ J  Q, s# M+ R: J& @mcnynbajay 发表于 2011-2-22 01:58 PM

, F* P& z) i9 D; _6 Z
7 J5 @7 M  z6 v
$ r3 }- B! ~9 E2 Y    係我未番学前下就应该无问题,因为我要去山东番大学,我试过係果度下MU,慢到真係想死

Ling1988 发表于 2011-2-22 14:06:44 | 显示全部楼层
回复 8# mcnynbajay : W9 @' G  L8 w( u7 u; q( p
# x& `) ]" ?) u( Q
( C0 D$ l, X2 Q2 g9 j/ \( f( ~$ q0 P
   邊有甘事這!只是一心整理系統,一時無加

エツクス 发表于 2011-2-22 14:11:18 | 显示全部楼层
我想问一个问题啊,你用咩软件来整噶,我用开个TMPGEnc 4.0 XPress成日出错,有无啲咩好介绍啊

mcnynbajay 发表于 2011-2-22 14:16:05 | 显示全部楼层
我想问一个问题啊,你用咩软件来整噶,我用开个TMPGEnc 4.0 XPress成日出错,有无啲咩好介绍啊. S# m0 n5 O# y! t$ z
エツクス 发表于 2011-2-22 14:11
8 N7 C3 o* X  K; ~

% n6 O1 n! P- a% d, I4 V- ~2 n  y8 s( t; a1 y' e) B
    片源搜到有了,不過偏偏系過期的~~MU上有的,但唔肯定系咪DVDRIP版來!http://www.megaupload.com/?d=osa3uw23第1輯第1集!
' O. Q0 ~! A8 ^9 t* c/ H1 b' G! c7 ^  H8 g" ^* t
我呢,我只要用goldwave來處理變速的~~用“繪聲繪影11代”來校正位置+剪接+接駁的!( x: Q9 h9 s! v' k$ e

/ [: E9 c8 O# S* J9 }+ c( H2 }有D人都會用Adobe Audition 1.5,漫步同迪格斯都同你一樣用果只軟件的~~

tsubasa 发表于 2011-2-22 14:17:19 | 显示全部楼层
好!谢谢分享!机战系列!爽!!!!!

YM 发表于 2011-2-22 14:38:01 | 显示全部楼层
重力王BDrip版正啊下載收藏先多謝曬。

天使之风 发表于 2011-2-22 15:13:04 | 显示全部楼层
刚挂完第二辑片源就合完啦。。。真是时间刚刚好~~~

エツクス 发表于 2011-2-22 15:19:51 | 显示全部楼层
片源搜到有了,不過偏偏系過期的~~MU上有的,但唔肯定系咪DVDRIP版來!第1輯第1集!
! A4 l7 D& ^8 I4 o, w9 S. n5 o! i1 @2 o5 ~6 `* ]
我呢,我 ...
5 T# L, X& ~/ c' M- h$ vmcnynbajay 发表于 2011-2-22 02:16 PM

7 f' m6 }4 V: m2 C+ T
4 o% U- O" T3 _3 k$ N5 G$ B: g. y$ ]4 H8 @* r* q& @' X
    个MU下嘅居然係内含英文字幕,真係无语啊,分明俾鬼佬睇嘅

天使之风 发表于 2011-2-22 15:20:41 | 显示全部楼层
字幕好烂。。还不如我之前发的