跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [繼續衝刺][Chojushin Gravion 重力王][BDrip][校正音軌01-13話][ 更新完畢!]

mcnynbajay 发布于2011-2-6 13:35 10319 次浏览 125 位用户参与讨论     [复制分享主题]
エツクス 发表于 2011-2-13 14:13:35 | 显示全部楼层
哈哈,我真的可以恐嚇到佢現身喔~~亦無估錯到某播客系哩個ID來!
6 i3 Y5 |0 m: s  g3 l
& c5 U# T% v9 s4 x: g2 Z+ x$ _" F2 I# i& m; \) S
% k# G, g* z  {* d# ?7 c/ m, a$ a
你都識調校音軌 ...
8 s' J' z" C' T& _8 `2 Nmcnynbajay 发表于 2011-2-12 08:36 PM

; C0 Q8 l- d5 p0 s: g
3 Y9 S3 P; M6 N' q7 p4 y5 ?! n# g% B6 @/ [' h, ?3 q% H  b: O/ e
    其实我只係觉得放咁清楚上去都只係能变到480P,浪费晒BDRIP入边个1080P,咁倒不如放番细少少来,仲有我都允佐几个唔同字幕组嘅片源来合,觉得係红旅果片源算比较好先合放上去,不过始终无原BD版咁好嘅.我本意无谂住唔尊重楼主嘅工作,不过做错嘢始终都要受到一啲惩罚嘅

mcnynbajay 发表于 2011-2-22 12:13:51 | 显示全部楼层

* K- n; l1 L2 q/ [; O片源都系唔打包上載去115了~~都系照引用MU的分流算了~~上載有壓力!
: K5 [2 u$ {% V7 M5 O' [2 v' ]! G
4 t  E/ f* A; K" p片源若有乜問題~~請PM我吧!

Ling1988 发表于 2011-2-22 12:35:50 | 显示全部楼层
為完整下載這!多謝分享

陈英尘 发表于 2011-2-22 12:42:03 | 显示全部楼层
很好支持个!

熊猫仔 发表于 2011-2-22 16:59:09 | 显示全部楼层
要等到翻屋企先下到...唉~~~

jmlee 发表于 2011-2-22 19:33:23 | 显示全部楼层
听过好多次,但是一集都没看过,希望好看啦........

wulove 发表于 2011-2-23 16:06:23 | 显示全部楼层
收埋音頻.............

lsjhldy 发表于 2011-2-24 20:34:26 | 显示全部楼层
先回复了第2辑才来回复1~~~啦啦啦......

YM 发表于 2011-2-25 17:01:16 | 显示全部楼层
继续来收藏埋第一辑重力王先多谢晒。

terryheng 发表于 2011-2-26 02:00:17 | 显示全部楼层
太大了吧,没兴趣啦!

terryheng 发表于 2011-2-26 05:15:35 | 显示全部楼层
太大啦,没必要啊!

mcnynbajay 发表于 2011-2-26 06:00:23 | 显示全部楼层
太大啦,没必要啊!7 O2 o' O( A- j3 h9 \
terryheng 发表于 2011-2-26 05:15

" p$ m* e8 L* w5 Q+ W% R- ~# M7 b/ E, \

/ @/ F; N* I7 y6 K7 m  w# g   
太大了吧,没兴趣啦!
* F; u, K, p- _7 J6 `  Wterryheng 发表于 2011-2-26 02:00
  Z  O) V0 q1 |: T" h
弟弟~~小心你的說話了~~ 都無必要,系兩個帖,重複用同一個內容了……
5 W3 N- T$ Q' y+ V! G) F3 ^* B- D8 }" Y, D8 V7 T
可憐的90后無知的傢伙……仲睇緊垃圾片+渣畫質……
1 ^- F4 o& K7 I3 u# @
/ B* ?  j9 f# ~8 I6 R/ h而家都興X264+高畫質,符合哩D,容量有400M以上至1G都好正常了~~ISO梗大N倍~~無能力啃嘅你,就請你過處了,無視吧!無謂惹你我把火……