[综合综艺] (TVB) 新聞透視 - 透視30年之三:井水.河水 [21011-02-05][TV-RMVB][粵語中字]

cctv 发布于2011-2-5 23:44 1753 次浏览 11 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
(TVB) 新聞透視 - 透視30年之三:井水.河水 [2011-01-08~21011-02-05][TV-RMVB][粵語中字]
9 ~* Y, s9 ^0 T% u0 O/ j【檔案大小】 :  
4 d: l" z# b2 c" U  Q( q$ I. @【影片格式】 : RMVB
4 `8 L4 \, y8 F  w【發音語言】 : 粵語7 c, L- i% K" @  Y) o: ]
【字幕語言】 :中文字幕

TVBOXNOW+新聞透視+2011-02-05.torrent

14.9 KB, 下载次数: 34, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(11)人评论

エツクス 发表于 2011-2-5 23:52:10 | 显示全部楼层
甘都会有沙发坐

eegbook 发表于 2011-2-6 00:13:03 | 显示全部楼层
纯路过呃贴。9 Y) y% n+ Q7 L  I- Y$ h% i

; F; j9 E! o1 a! A年年都有 一两集讲呢D架啦,睇都睇到厌。香港就系想独立,嗱,我讲出佢地心声嘞。不过香港岛细细,又无原子弹,无法呢。

wjr5200 发表于 2011-2-6 00:19:25 | 显示全部楼层
纯路过呃贴。
' C# z! f/ s: o1 P: G  \! L# ^" v  n$ c, Y- U6 M6 a
年年都有 一两集讲呢D架啦,睇都睇到厌。香港就系想独立,嗱,我讲出佢地心声嘞。不过香港 ...- {4 G; j5 V2 Y. a( F& u. d$ \
eegbook 发表于 2011-2-6 00:13
% V: s$ K% Z! T- [: O. g% ]

1 g- U8 s& N5 @$ q2 `唔好理巨地系咪甘认为,就算系点解巨地会甘,如果我们真系强大的话我想台湾不是问题更不要说其他了

eegbook 发表于 2011-2-6 00:25:32 | 显示全部楼层
唔好理巨地系咪甘认为,就算系点解巨地会甘,如果我们真系强大的话我想台湾不是问题更不要说其他了
7 O- x. o% R8 t+ w  w1 `wjr5200 发表于 2011-2-6 00:19

" [/ C1 m. e7 R5 q8 p
2 M0 [6 m( k0 \' N! B# N$ ?, o
. u2 U' G: w$ m9 _- ~* v+ K! M) S: n    一个中国系大,但对于全世界黎讲——细。包围住中国嘅唔系几个岛仔国家,而系佢地背后嘅世界势力。中国再强大,都双拳难敌四牚啦。, F7 D) ?# v) w9 \* `' R
不过,呢D野我呢个小市民都系理唔掂架啦,求其有两餐比我吃,饿唔死就系。还有,我有买保险架,一个唔好彩,比阿李肛个仔撞死,佢唔使死啫,我屋企人都有个钱赔,唔使饿死吖。

huang 发表于 2011-2-6 00:41:48 | 显示全部楼层
天朝的水黑就不用说了,深就到可以淹港澳台

aaron81 发表于 2011-2-6 12:40:35 | 显示全部楼层
其实新闻透视是个不错的观点,最起码有自已独立的观点!

zmqxzmq 发表于 2011-2-11 16:53:13 | 显示全部楼层
内地用有线电视睇<新闻透视>呢类节目经常被河蟹
. W/ }9 t. b/ v* K5 |# k- k睇得好吾爽

levy59 发表于 2011-2-12 09:35:20 | 显示全部楼层
我想看看!!!!!!

shashenzi 发表于 2011-2-12 16:10:02 | 显示全部楼层
呢一集,貌似有天朝敏感问题哦

volcan 发表于 2011-2-20 15:24:56 | 显示全部楼层
伊斯兰世界都在震动了,我们早就20年前就可以震动。

yewelson 发表于 2011-4-15 21:05:14 | 显示全部楼层
所以系起百度里面搜唔到咯