[其它更多] 别傻傻的开5元30M、10元70M、20元150M的GPRS

袁美 发布于2011-1-30 03:11 2034 次浏览 32 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-1-30 12:23:03 | 显示全部楼层
这个方法貌似是广州和深圳适用
9 ~* w  J: v. o4 `85929894 发表于 2011-1-30 12:15

2 A0 H. y8 h8 ^2 X/ y9 ^* z6 {' d  G4 A

; }1 e8 I& m' C( `; A4 ~  d    咁即系。。。我介绍唔到比D朋友用。

最爱粤语 发表于 2011-1-30 13:49:22 | 显示全部楼层
还是万花筒好啊  ,

235795561 发表于 2011-1-30 13:58:27 | 显示全部楼层
边个试过啊,得五得啊

gulliver 发表于 2011-1-30 14:11:08 | 显示全部楼层
我个仲系5蚊100M~不过刚想换卡~谢拉~

eegbook 发表于 2011-1-30 15:18:18 | 显示全部楼层
我个仲系5蚊100M~不过刚想换卡~谢拉~
& m$ ]/ V2 [9 _( j+ w" }  k7 Lgulliver 发表于 2011-1-30 14:11
* d. w0 v. i! N5 z% s- w" \! g
有时真系好羡慕你地,D手机又先进。。。

gulliver 发表于 2011-1-30 15:20:57 | 显示全部楼层
回复 17# eegbook
0 \& \$ ]" p- O  x& u( H$ Z1 F5 W% @2 o4 h: i3 y* M
先进~唔无同我讲呢句啊~前排先比人偷左台机 ~以+仲用紧台板砖啊~100M有鬼用啊

熊猫仔 发表于 2011-1-30 15:40:48 | 显示全部楼层
回复  熊猫仔
, p  a" O" f. C/ I* ]- f2 H& q* d) ?1 _! _7 B
; W7 w$ u$ w. ]0 S; y# }: p
    系就捻捻距啦。。。咦 。。哩位 啊先 好熟口面啵!!! 你系咪 响论坛度 发布过 3部 ...
  v$ |4 q, E1 r" k' j+ k$ m  l袁美 发表于 2011-1-30 04:30
* S. g! N8 C' R& I- W4 Q7 n

4 t; f+ o; G, ?+ L, I  \2 h6 ]/ H/ x. _! k4 y9 R
    咁你都知啊!不过好多年前咯喔!!!

eegbook 发表于 2011-1-30 16:06:46 | 显示全部楼层
回复  eegbook ( Q$ x- Z/ G4 _4 h
1 D! r9 ?: Y; J
先进~唔无同我讲呢句啊~前排先比人偷左台机 ~以+仲用紧台板砖啊~100M有鬼 ...1 t: \+ X. _$ Z* _0 v! g
gulliver 发表于 2011-1-30 15:20
( r  A& f1 j* |$ V% ~- e
' o$ v  v! Q8 [4 E) \; K/ N$ A
3 r& L1 ]3 n( b6 K1 K- J
    唔好意思,我唔系有心嘅。。。

gulliver 发表于 2011-1-30 16:24:13 | 显示全部楼层
回复 20# eegbook
7 h: c/ K3 }; a. ?$ J
+ X1 ]% l; x. X' ~) ~) Z' ?* z% D
    算拉~无事~勾起我想到爱机姐

g8617185 发表于 2011-1-30 16:58:10 | 显示全部楼层
。。。。。。。。。。。我依家先之

myth1320 发表于 2011-1-30 17:40:04 | 显示全部楼层
唔會用手機來上網, 電腦差唔多附身...

ahahehi 发表于 2011-1-30 18:25:01 | 显示全部楼层
10蚊300M的飘过