[动漫周边] 18x二次元妹厕纸,你敢用吗?

as499383231 发布于2011-1-21 23:49 8968 次浏览 97 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ALUN 发表于 2011-1-30 11:24:46 | 显示全部楼层
不知道淘宝有卖不,想买几圈来摆摆。

eegbook 发表于 2011-1-30 12:24:22 | 显示全部楼层
不知道淘宝有卖不,想买几圈来摆摆。
) S6 I  j% P: V% L; [* vALUN 发表于 2011-1-30 11:24
8 a1 x) N( y, L% r
9 @) ?3 k- G( H1 s

8 q8 E$ ], y9 L0 ]8 M    好主意播~~~

myth1320 发表于 2011-1-30 18:14:43 | 显示全部楼层
發明者應該係覺得射落牆唔係咁好, 可能見到呢D廁紙更HIGH, 所以.....

eegbook 发表于 2011-1-30 19:07:50 | 显示全部楼层
發明者應該係覺得射落牆唔係咁好, 可能見到呢D廁紙更HIGH, 所以.....
0 N, c3 N' [, m* V: f# a4 Y9 Amyth1320 发表于 2011-1-30 18:14
# N0 N) j6 S+ W+ B- k+ @
+ h1 D( M: ~* N5 v) G

3 P: e8 M3 ?! e, O5 j# v; W6 a" M    我以为你意思系,佢地用张纸包住,然后。。。。 后面D都系唔好讲得咁白,费事人地以为我写咸湿小说。

gal 发表于 2011-1-30 19:16:00 | 显示全部楼层
中看不中用啊

eegbook 发表于 2011-1-30 21:29:27 | 显示全部楼层
中看不中用啊' I' W5 `) m2 [9 {" S" A/ ^
gal 发表于 2011-1-30 19:16

1 C! F( }8 n: N5 q2 c1 n, }2 F& P, Q, w; P

& a- B2 Y# }8 I' [7 t    虽然未试过,但我幻想咗下,应该会几有威力噃。。我个人意见而已

32083456 发表于 2011-1-31 11:34:32 | 显示全部楼层
中国有我肯定会买一套   日日挂系个厕所度  一边睇一边去厕所

eegbook 发表于 2011-1-31 13:51:33 | 显示全部楼层
中国有我肯定会买一套   日日挂系个厕所度  一边睇一边去厕所* L* P; B& A+ G
32083456 发表于 2011-1-31 11:34
; F4 |5 A' R% c

5 R" T) I8 a" ~% ^# e& V: ~% r' ~$ R
    咁柯都柯得舒畅D

勇者罗兰 发表于 2011-2-4 22:12:00 | 显示全部楼层
无钱用系最大问题7 l! k  _$ Q  s. s' O! M, ?
lovepx 发表于 2011-1-22 01:32
* I4 i6 h( c* a8 _5 c# h

. f, D4 X  S: s- L' @  P& i. Y6 j% o) X' c+ h0 B% w4 ~% `
    同感。。。有钱日日都用。。。

eegbook 发表于 2011-2-4 23:01:30 | 显示全部楼层
同感。。。有钱日日都用。。。
2 F  a& S# I! D$ q! i, ]) l勇者罗兰 发表于 2011-2-4 22:12
# i* l! e9 b6 Y. o! {
% L$ p3 ?. Q% `
* _2 t+ ^; ]3 l# G
    如果买到嘅话,我餐前餐后都用下。

myth1320 发表于 2011-2-8 21:05:00 | 显示全部楼层
虽然未试过,但我幻想咗下,应该会几有威力噃。。我个人意见而已: ?* f, I* H6 E5 |
eegbook 发表于 2011-1-30 21:29
" r+ p/ _$ M' g/ f" ~) R4 D
! J5 J7 k0 ^" K  Q; k& m
  q( `" O. h: W- P! q4 Y
    肯定好使好用~~ 咁多宅男呢

老威 发表于 2011-2-9 14:47:03 | 显示全部楼层
5用 用来收藏