跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫动画] [轉帖] (無線兒童台) 四驅小子 第01-25集 (更新至第25集) by 笨.豪

iKnow 发布于2011-1-8 22:13 5643 次浏览 48 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kidhitomi 发表于 2011-1-9 10:41:44 | 显示全部楼层
出佐啦6 Q/ p: l  U& ^# f7 g' e* c+ v
终于都出佐啦

vskenying 发表于 2011-1-10 01:23:25 | 显示全部楼层
非常经典,终于等到啦,唔顶都唔得呀。非常感谢!!!

九刀流 发表于 2011-1-11 03:13:14 | 显示全部楼层
而部动画可以四驱车嘅始祖啊!

lesswind 发表于 2011-1-13 10:54:33 | 显示全部楼层
经典中的经典,支持

hauyuyu 发表于 2011-1-13 18:53:03 | 显示全部楼层
thank you for your share

vskenying 发表于 2011-1-28 04:42:14 | 显示全部楼层
点解等佐甘耐仲无更新啊???唔会烂尾呱?好担忧哦.如果今次收唔齐又唔知道要等到几时啦.

iKnow 发表于 2011-2-12 22:58:18 | 显示全部楼层
更新至第12集

help6288 发表于 2011-2-13 00:27:58 | 显示全部楼层
支持更新呀....
  x& M6 W+ _; }3 q希望有第二個人錄...呢個版本好多畫面聲畫5同步

lwj23 发表于 2011-2-15 23:50:27 | 显示全部楼层
四驱小子即四驱兄弟吗?

help6288 发表于 2011-2-16 00:02:43 | 显示全部楼层
四驱小子即四驱兄弟吗?, `; q. ?; X1 q; ]
lwj23 发表于 2011-2-15 23:50
5 B' e4 H% W+ O
; E) b% q2 D. E
& x- K, k: q2 b- P. n4 K
    不是....它比四驅兄弟更老

eegbook 发表于 2011-2-16 01:23:16 | 显示全部楼层
虽然我系黎等人合嘅,但非常支持吖。四驱小子,就系好睇。

tbpatrick 发表于 2011-2-17 05:24:24 | 显示全部楼层
四驅小子極之經典8 |8 S* c" q& u3 @" j% q& g
帶起了四驅車的黃金時期8 d% T* C4 |0 @4 ]8 }# [
當年玩四驅車的人相對後期的較專業同講究6 z5 R0 _8 X5 K9 r" W
由摩打, 配件, 閃燈效果, 輕量化, 車殼改裝, 等等等等9 T3 \, M- d- X# f5 m* r: b& {; l, }
可謂改到出神入化
1 x8 c% M8 ?2 {- H當年一些常用詞
! Z7 j' w1 q( Y7 k1 y例如, 雙星, 雞摩, 紅摩, 白摩, 黑摩, 龍頭鳳尾
  s1 C# E) ]1 M1 l; P* ~當年所用的改裝配件絕對比後期四驅兄弟時間來得多...
4 [- p+ A. k, @% K; A; W2 Q. @比較四驅小子與四驅兄弟時代...
# d" H1 j2 l$ B+ B7 }$ Z四驅兄弟只屬兒嬉...