[每日闲聊] 很久很久很久没回来了

星幻 发布于2011-1-1 11:47 2420 次浏览 54 位用户参与讨论     [复制分享主题]
AK 发表于 2011-1-9 16:55:43 | 显示全部楼层
可能慢慢齊^_^ 果時晚晚來傾計 貼都回不切~  e# A1 X- J7 ~0 p. ~7 E% ]
mkfmky 发表于 2011-1-8 16:48
2 j1 N2 T  K" n; M) W0 D
! t6 F, S) X8 K1 ]5 d
5 T# M) W/ K: F0 J3 w3 Z* R
    MM斑竹,好耐好耐无见啦,宜家几好嘛?呵呵
5 p9 L, L2 f3 f5 E+ S" ^8 K3 Q) n) k6 ~4 T& A  i
可以发起下的哦。。其实大家真系好多潜水了。。好耐无聚埋倾下计啦。。
( h9 l' \( R' ]$ t; \: V+ ^
! g. Y: a) ]4 _叫齐以前我地班老人翻来的话,真系可以重现回贴回唔切的景象,
9 C: @) }( `  z% K' S6 a9 K1 J6 T
- m# t* y" ?7 L- v不过宜家个服务器都唔够好,反应好慢,回帖速度好慢。。。
, s- I) q+ ^; C8 Z8 v1 R, E( v9 l5 W5 S8 J6 ?& ^
好似比以前还要差一点点,人齐的话唔知道会唔会死机呢?以我地以前的疯狂状况?  I- |# j5 u  J/ P- l

" @: _( S4 Z# v9 B4 R% L5 c3 k+ q) T如果再加现在现有的人,可能做出破贴子记录。。。

AK 发表于 2011-1-9 16:57:36 | 显示全部楼层
好神奇今日发得出帖
& P2 ^! r1 H8 V; L而且尚算畅顺,冇呱到
9 V/ x  Z! b: K, i8 |$ k: i0 V- D5 p1 B# J
留只脚印·······虽然迟嗮大到8 v' u* d- v! o2 l; ], M
我知你唔会介意嘅[em2 ...
5 ?  ?4 \2 ?6 ~- ALaputa81 发表于 2011-1-8 21:15
( l' ?3 y) C# R$ X4 F! ?7 C
8 g: g' P! c; w9 [6 a/ _
6 l5 f# t  {* ]% ^
    81 ,唔算迟到了。还有好多没有归队。。% K6 W$ u4 C1 i- |/ A* z. c+ o
几好嘛?睇起身你都仲可以撑起水王称号哦。。

Laputa81 发表于 2011-1-9 20:33:45 | 显示全部楼层
81 ,唔算迟到了。还有好多没有归队。。
& {2 E7 m2 l3 \6 z几好嘛?睇起身你都仲可以撑起水王称号哦。。
+ d  _. S0 H# X4 }! @( ]AK 发表于 2011-1-9 16:57

7 o8 E% y/ ~9 p% d4 F
2 ^: x( q+ C6 i; `4 i* r+ d  ]/ X. B, C
几好几好& ?8 Q% D% A/ @0 m! ^
冇穿冇烂噉啰··· 6 `6 `; P0 Z+ B2 u- |' e/ `
* b& p' ?- f  o3 T  f* M; C

& c+ |6 C, i, \! y& P喱个问题嘛···超高难度咯
( j: H1 o7 q5 f4 o8 d! g! a部脑已经负荷唔到咁庞大嘅数据
! Y+ H( i2 A6 N* J% u, m+ V以前几秒一帖嘅日子已经一去不复返
1 f* u! B3 q. W) t' _, B咖阵一分钟发到一帖已经好唔错

紫舞枫林 发表于 2011-1-10 10:11:29 | 显示全部楼层
回复 3# 星幻 9 l: Z" L: r  G$ a% B

. n0 s! _9 X* i8 e' R( p; {; U( B
    大学毕业就是老人啊。。。。偶已经工作几年了   哈哈 好久不见吖星幻

cctv 发表于 2011-1-11 21:14:43 | 显示全部楼层
我也很久没回来了

18180608 发表于 2011-1-14 21:49:38 | 显示全部楼层
我才刚刚知道这个论坛哦

18180608 发表于 2011-1-14 21:50:07 | 显示全部楼层
我会经常来的