[社区发布] [原创]数码暴龙 7部剧场版 粵日合成

ConvoyChan 发布于2010-12-21 22:25 16650 次浏览 172 位用户参与讨论     [复制分享主题]
z135z135 发表于 2010-12-24 21:33:54 | 显示全部楼层
的第一个睇过,睇来都系时候要好好的温习下咯

袁美 发表于 2010-12-25 01:49:04 | 显示全部楼层
1 `9 `; o# `0 k( a, j3 v' {( A; R5 {) r, {7 O1 y0 g( E8 z+ c
D画质 真系.....{:5_319:}{:5_321:}. h' j* x, ]$ Z6 k4 w8 Q

) W: A3 ]' l/ L, f3 R9 k系咪DVDrip咖???
3 C# [4 ~0 W4 F$ Y9 ~( V仲差 过 rmvb........怪我 喺咁 直...恕我喺咁直1!!!!!!!!{:5_330:}

ConvoyChan 发表于 2010-12-25 08:53:03 | 显示全部楼层
+ r2 R  R! S( G' T& H4 o
D画质 真系.....
! n+ T8 q: @, i) M5 l5 N
; N! B, Z' E' m+ _; ]9 W4 P  e系咪DVDrip咖???
% D5 E( z' P- a$ D. j# u仲差 过 rmvb........怪我 喺咁 直...恕我喺咁直1 ...
9 [/ M6 t. V! z& ]* s袁美 发表于 2010-12-25 01:49 AM

6 ?" i2 U! s  \; a
& b5 D  _% g* J0 G- a& W% o4 t4 q8 ^' g! i, y+ Z! w! ?
    你有更清晰既视频吗啡?求截图。我想知道下边个字幕组甘犀利 压出来既片仲清晰过片源

notoo 发表于 2010-12-25 09:07:13 | 显示全部楼层
$ [0 Z  B4 z" l% u0 O! }/ W6 {' g2 V" h5 j9 |4 ?0 \) J
回复 63# ConvoyChan & }; L% p, ]$ F7 f  N' w" g

o- N) k" l% ]# M' Y: Q) k
4 Q2 W, c) c# W8 U5 c! V6 }! d1 [0 c, r: ?' W( Y: L8 N, j. P
" V; C- Z$ Q9 k9 q* E) S, @$ \
 哥条油讲野都唔经大脑,米理距,上次问我幽游白书哥时仲更加白痴   
: D" O/ u3 k) P8 h) o3 mhttp://www.dreamxt.net/bbs/thread-71191-12-1.html
8 N: \" b* e" `+ c# o2 Y8 y- @( h& @
究竟 系系度发布 粤语音频 定系 已经合晒 成套112全集啊???? 交代 清楚 D。。。。
* Z( @% W# F/ [/ e袁美 发表于 2010-11-30 22:00

( m/ v2 d: N: m" h) W: w9 P. z3 J, d4 V
1 |4 N! w" a8 ?. W, p
回复  袁美 0 w! ]/ U' |* }0 Q) m( w+ H7 G
还不够清楚吗,对你的理解能力感到无言
8 e9 m/ Q, p" o/ b( B3 @& O5 wnotoo 发表于 2010-11-30 22:30

ConvoyChan 发表于 2010-12-25 09:19:29 | 显示全部楼层
本帖最后由 ConvoyChan 于 2010-12-25 09:41 编辑 # E4 z$ n6 }" v3 Q2 {
回复  ConvoyChan
: A$ a9 B7 S. R6 w; _, R9 w, @$ }
. Y/ {" I7 G$ E( [" ?# B3 r
, K& o$ C7 f; x5 U  c' \$ G$ |6 _# w& W" W/ F

( z# @( S$ D0 } 哥条油讲野都唔经大脑,米理距,上次问我幽游白书哥时仲更加白痴   ...5 u4 q6 L3 F' X* V: x/ ]) p
notoo 发表于 2010-12-25 09:07 AM
) i9 y2 e" d6 T) o" Z

' p% P3 E4 {; U$ f2 Z4 T+ b- j: u. I3 k! G5 V5 w8 H
    哩个斋看文件大小我就估到了 我都唔认为渠有更加清晰既版本 我系想看下渠点兜 例如拿个720p rmvb既hdtvrip来讲:"看下其他动画几清晰"
/ Z2 G* M: q7 Z) c6 `之前仲话多谢分流 激到我肺都歪 鸡春甘大只字写住原创仲系度多谢分流
% D$ f$ S$ r0 L" u# X) U/ c仲话要钱唯利是图 我都唔知我赚左乜钱 讲到星梦好似一定要人民币 并且袋落我袋甘 明明回下贴就有既话人唯利是图哦
/ Q0 \& R% |* N我甘设就系为左闸住下完松人个种 不过我估唔到混到甘高级既人仲甘唔识做

h2o2 发表于 2010-12-25 11:55:55 | 显示全部楼层
在我眼中樓上還是一個小孩來的

评分

漫步雲端 -6 -23 複製別人回覆

ConvoyChan 发表于 2010-12-25 15:38:22 | 显示全部楼层
电解一直下载不到插件??' K9 ]6 S& Z6 o. L
coolman 发表于 2010-12-23 10:26 PM
0 F2 x9 l' z* C5 ?% D; d+ ]

, U& H% O7 D3 A2 S我有叫边个下插件么

coolman 发表于 2010-12-25 15:42:54 | 显示全部楼层
我有叫边个下插件么- Z0 A6 ]8 _0 j" S& M+ F, o) K; x* F
ConvoyChan 发表于 2010-12-25 15:38
' X/ c- C" l, a* K
2 f5 Z/ b% Z: T* t: [# t7 \
Megaupload-20101221.txt% q( N1 @! n! n2 w7 q
用金钱 15 星梦买左,又要扣多金钱 11 星梦...; {. @, Q! G6 a% c7 T. X% X/ d
好贵。。。
' i! D2 u9 S$ O& i"已扣除经验 0 分, 威望 0 点, 金钱 11 星梦, 魅力 0 点, 点券 0 券, 贡献 0 次,现在将开始下载“Megaupload-20101221.txt”。"

2497341O1 发表于 2010-12-25 17:15:03 | 显示全部楼层
唔知D音频系土豆抽取的还是VCD抽取的呢~~

ConvoyChan 发表于 2010-12-25 21:05:10 | 显示全部楼层
唔知D音频系土豆抽取的还是VCD抽取的呢~~  m3 {% g  {3 g; x, K8 S3 f
2497341O1 发表于 2010-12-25 05:15 PM
2 c$ J% y# G# ^4 ~- j" T) v

$ x! K! g& G3 `6 R% `0 a( P; x3 s) Y* e
   在线视频一律无视 放心 听声好似系tvb录影版 因为全部都原班人马

ronald1423 发表于 2010-12-25 23:31:51 | 显示全部楼层
童年GE回憶
) b+ I* }8 X% {( W雖然有日文版; P* N- @/ Z" @* |4 m* G5 b# T
但都係粵語版本最好

mcnynbajay 发表于 2010-12-26 00:59:32 | 显示全部楼层
聰聰,你真強大了~~$ f5 }$ H) A( B0 B% t+ i2 S
我一部數碼系列的劇場版都未收過了~~指合成~~不過就睇過曬的~~& c. g$ `0 H3 l" L$ J/ Q; Z3 t' ]
你都好識睇時機喔~~年尾重播埋第4部,數碼系列的合成版都完成了七七八八了~~) v3 v3 C. j% I
* B$ q8 C$ B& J) a  Y
再等埋出年,TVB應該會繼續引進埋第6輯的~~