[电视电影] 求樱桃小丸子真人版第一季(有埋第二季就更谢谢啦)

大天使007 发布于2010-12-21 12:00 2932 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
大天使007 发表于 2010-12-22 11:51:07 | 显示全部楼层
回复 12# ET0-0
3 W' [5 ^* @5 i. m% I$ |5 s4 N% Y/ C

3 e/ _: N. s8 Y, b    6 C* [5 i; L# _7 ~1 z% c. ^8 e+ u
第一季的演员:* F( J6 t0 N# V& S& f: _% l
小丸子:森迫永依(包子脸
& B. ^& V. `0 e  ]樱友藏元冬树(第一第二季都没变)' j9 G4 R7 I* k& l9 K% W# b9 b; e4 y
樱小竹 :市毛良枝) k0 E; Q4 i7 E9 t' ]! i
樱宏志 :高桥克实
0 v" Y. a1 _/ S( s$ o$ |小林菫  :清水美智子(酒井法子系第二季的)
9 S9 n6 d/ I) ~4 X0 l# N/ O) O. w樱美子(杏子):福田麻由子# T2 }1 p) ~- ]( h
户川秀之(户川老师) :笠井信辅
. r9 [& H' |" I# X. i- |穗波玉(小玉):美山加恋: b1 `2 M* f3 }' h2 e
花轮和彦:马宫辉
0 `, ~( H; i/ H/ O, t丸尾末男:佐藤和也- \2 i# o- z- M! Q6 {8 a* u6 s; s
野口笑子:甲野优美
' L1 J  E! {+ c/ C" e' P.....

inber 发表于 2010-12-22 11:53:02 | 显示全部楼层
如何取消悬赏呢~~
- C$ ?7 S. A7 a& a9 i% d大天使007 发表于 2010-12-22 11:04

0 R$ s8 @% S5 F  i3 i3 ~* d2 \8 t3 {" \, {& F
己付出的悬赏3 W+ h( g$ Y, w$ ^2 f) D7 D
如潑出去的水

大天使007 发表于 2010-12-22 11:59:43 | 显示全部楼层
回复 14# iamaboyandog
9 B) e  k4 \2 \& q2 A8 ~. S9 g  ?" Y3 P; l5 |; u

. V7 e  d: ?1 N   
& y% K# `) R* G. p1 f
$ i% H* h. `! c  ^咁我有唔系想收返啲星梦~只不过系费事劳烦别人的时间嗻~

inber 发表于 2010-12-22 12:04:23 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
/ L, j, G* i  J$ W6 E1 j4 a9 a, z1 B: s0 S
( Q: c) \7 X  B6 H3 |# }

$ W5 Z  y% f" @8 y! Y& L( x/ Z0 W6 V/ J: L4 L
咁我有唔系想收返啲星梦~只不过系费事劳烦别人的时间嗻~
* N; _# T- y  q大天使007 发表于 2010-12-22 11:59
+ T  k. w( @8 |* ?8 U- W$ R
點會劳烦别人的时间
6 s: @# `$ W- R別人願意的( K5 q$ `7 p8 d. }9 g# ]
就不會覺得煩/浪費時間
$ N/ M& C! d( B. J4 e) `3 d
2 R3 |. K; H; c- N3 I4 B如果想刪這帖! `3 _( l. K; J0 [( d! t+ S6 N, {- e
就去買道具
) c' d. H1 i& l+ Z. i如果想移這帖去回收
9 j" u* T( ^/ X. ]% P5 c都是去買道具6 q' ^& Z/ Q; m/ _# o
3 q/ {$ J0 w" R: x, U( Y
對這區的帖
0 `) T, Y9 F( ^. m- c2 D我無能為力

大天使007 发表于 2010-12-22 12:30:03 | 显示全部楼层
點會劳烦别人的时间
3 N* s# J/ `! n1 X別人願意的8 B) C$ {9 G  l
就不會覺得煩/浪費時間
0 @& f( ^) Z* t! r- D6 c3 O( p4 A
如果想刪這帖/ d: N1 E9 M' o
就去買道具
, k3 ?, _" ?5 q# v9 ^1 B9 e/ Q5 U如果想移這帖去回 ...1 t+ V! K  l2 Y: Y! v- Q
iamaboyandog 发表于 2010-12-22 12:04

$ T7 N: y- r* [  f. |( |% Z9 J% N! D

" r$ }! e4 Z4 X) U- ^   
' p* j* @7 A& f* @2 N咁都系等待自动锁帖啦

inber 发表于 2010-12-22 12:33:34 | 显示全部楼层
咁都系等待自动锁帖啦2 J- T  p' i4 u$ M: X
大天使007 发表于 2010-12-22 12:30

4 ]: N! W( @" ^2 H" x. Z* e' a4 U- d8 X% b% Z
% q# x  ]7 d* Q2 j6 K7 Q4 e) c/ ~
你唔講我都唔知佢識自動鎖
: t4 W5 J0 f4 l9 Q" v5 ^1 |$ i+ M我一直都以為........
( U: x! j7 m& z6 R% j% D9 i而家睇返舊帖先知原來真的

ET0-0 发表于 2010-12-22 14:24:22 | 显示全部楼层
我有碟喔 你系咪要吖  我宜家台电脑系无装光驱 要既画我可以搞比你 系高清的 2只碟 集数唔记得喇 到时我按翻光驱睇下有几多集 另外系日语中字

大天使007 发表于 2010-12-22 14:46:41 | 显示全部楼层
我有碟喔 你系咪要吖  我宜家台电脑系无装光驱 要既画我可以搞比你 系高清的 2只碟 集数唔记得喇 到 ...
5 z. s( h# p$ `1 g2 CET0-0 发表于 2010-12-22 14:24

6 _5 N* p7 c4 j( o, }- o' ~9 y8 {; l5 s- W/ u# }; R5 _. I

/ X2 m4 x+ E! W    2 r' n- `4 F( r
非常感谢你!!不过我已经稳到字幕组的版本了,唔史麻烦兄台你了~

大天使007 发表于 2010-12-23 12:26:28 | 显示全部楼层
已附上下载地址鸟~