[软件应用] 能否共用?

abc-like 发布于2010-12-8 20:10 2505 次浏览 29 位用户参与讨论     [复制分享主题]
abc-like 发表于 2011-3-5 09:46:02 | 显示全部楼层
我已經試過了, 係唔得架!# n; `" s. _$ Z- N  F. d/ b
插2條係不能boot機的
- B6 c) J& z) h唉~!
内容共用应该无问题咖,就算主频唔同都无问题,系统会自动识别的8 t7 E2 x# h) |3 |2 A/ l
kyo1983 发表于 2010-12-16 16:55

kyo1983 发表于 2011-3-5 10:38:29 | 显示全部楼层
回复 25# abc-like 8 J6 Y* I" P$ A4 G1 e4 C% ^8 S

2 I7 g; [' q2 @# Q* i& O# z2 ]" i( y. P* V, X3 R
    应该唔会挂,我以前系学校都系咁用咖啵

abc-like 发表于 2011-3-6 05:07:07 | 显示全部楼层
係唔得哩, 已經試過很多次了!
) [6 g! L/ H" Y$ p2 M加埋PQI就變單通
回复  abc-like
# P. [) i" x* @0 c% A# T: \9 U$ [$ O8 u6 Y: A7 }* z2 w
# q* G% V) F$ c/ S0 U
    应该唔会挂,我以前系学校都系咁用咖啵
  @8 O( l, `) U2 e0 K; M6 ikyo1983 发表于 2011-3-5 10:38

kyo1983 发表于 2011-3-6 13:39:21 | 显示全部楼层
回复 27# abc-like 4 \7 P0 z' W! ~8 }* o" o0 }7 A; J
9 [1 c; m$ b  l
% \( R) ?8 B$ d' X* M
    哦,咁就唔清楚啦。我宜家用紧两条海盗船,不过系统显示系3.56G

abc-like 发表于 2011-3-7 20:09:26 | 显示全部楼层
連部server 都玩死埋
回复  abc-like
4 }& n7 T2 w, X2 M% ~. b
) O, ?% e) l' L  X' b- t* Y. p8 N: ]1 J7 f5 Y2 r
    哦,咁就唔清楚啦。我宜家用紧两条海盗船,不过系统显示系3.56G6 P' i2 ]3 B4 o# D; B, J
kyo1983 发表于 2011-3-6 13:39

vskenying 发表于 2011-3-9 02:11:54 | 显示全部楼层
咁2者數值唔同?
9 ~( ?4 f3 A; K5 K可行雙通道嗎? 全沒有影響?6 L# V' X& t, }" P, S9 _
abc-like 发表于 2010-12-8 20:29
$ q2 w- O' g  u/ }: F8 d3 f% }
1 |! f+ ?4 ?2 I# A" |$ f: c5 {
6 w+ n' x2 R: G/ m, Q
    肯定可以用,能否雙通道就不敢肯定啦,反正都買佐啦,插下去試下就知道啦.