跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [MF+115原創] [ANIMAX粵語] 會長是女僕大人 第01-26集 完 (更新01-26)

幽助 发布于2010-12-6 14:24 12235 次浏览 149 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2010-12-6 23:15:32 | 显示全部楼层
咁你犀利啦- p; o+ k' @0 O& C) l. r8 L
漫步同你講唔同我講' c$ E$ ?) Z: C# p4 U0 y+ k0 S
iamaboyandog 发表于 2010-12-6 18:02
- }  s% G/ g* C8 a5 U
1 z4 X! e4 j5 A% c( N  a/ @$ M

8 `* u1 g4 f7 e: i* r   唔好甘啦!!最我下次轉告你知啦!!

Batcat 发表于 2010-12-6 23:16:35 | 显示全部楼层
U2好似要上傳?SHAER基本都唔洗點上傳到 我設上傳10000k的= =, ~% \2 g% T2 P5 c4 _
而且下載速度都幾好
/ W$ n6 |! K8 ?漫步雲端 发表于 2010-12-6 18:16

; F8 x& v7 q& F1 h1 S( Z2 d9 I) o9 }
5 }$ R0 A+ k' i5 {; ^3 u
   下次得閑教下我用share

漫步雲端 发表于 2010-12-7 00:59:25 | 显示全部楼层
下次得閑教下我用share" q5 U) |% z: D" W6 A
kruouo 发表于 2010-12-6 23:16
. L: M2 g7 h. T6 H0 G

( M' o% |( ]. v# \+ w& y0 i0 b* r* R$ A$ g  H" i3 c4 G: |

- ?1 y1 ]( W/ _/ n* t呢個貌似早有教程羅喎?

漫步雲端 发表于 2010-12-7 01:11:38 | 显示全部楼层
SHARE系吾系魔法少女志摩子EME0gikfrb版本
  ~$ o. s% r& Y6 @/ F0 p0 K' mhuang 发表于 2010-12-6 18:34

; S# R2 c# a+ U; ?, Q
& }+ b  ~3 S) \5 ^* z( j
9 n  t& B  e  p5 _+ F   
4 I+ r! g; y5 A" I3 _系,上面就得佢一個版本..有問題嗎

kitty 发表于 2010-12-7 01:25:04 | 显示全部楼层
幽助版主之前一直得到您幫忙,因mcnynbajay詳細解答!, b9 Q2 P  L+ _
我現在已經知道問題所在,點解之前一直沒法下載!!; E% p( Q" ?0 T9 H
之後等儲到有30星夢的基本資本,會再試一試!!
  R! R/ V/ c' R( g在未儲到有30星夢的基本資本,暫不會下載!' T" v/ s: q5 N
我也不想再有會員,覺得我有心犯規的!!
3 K8 u( J8 r" }- ]" U# ?! D% l) G+ K$ o

5 p: x/ e7 `9 `之前不知道有沒有給幽助版主帶來麻煩,在此自己再啰嗦多一次向幽助版主講聲sorry,
: F& f) Z1 H9 {$ }1 O次次在您百忙中麻煩您,也感謝幽助版主您每次的幫忙!!

幽助 发表于 2010-12-7 02:04:07 | 显示全部楼层
幽助版主之前一直得到您幫忙,因mcnynbajay詳細解答!2 W7 k0 K" J" U' m4 a9 L
我現在已經知道問題所在,點解之前一直沒法下載!!
4 O+ r: B9 o1 r9 K3 g. {之 ...
! I2 ?( B1 @% _( S( g) K/ Ukitty 发表于 2010-12-7 01:25
% ?: Y5 W, x" K6 f; O% `. B
唔緊要   而家明白  慢慢努力啦  ^__^

Batcat 发表于 2010-12-7 16:32:50 | 显示全部楼层
呢個貌似早有教程羅喎?
- U# v( ^( v' [, @漫步雲端 发表于 2010-12-7 00:59
% H4 T' h4 t9 e5 H. l0 B

: B3 ~" q: s9 Z9 o5 O7 ?5 J" j" |: L, ]3 a
   我大概都睇得明!!不過有d細節方面既想問下你!!

漫步雲端 发表于 2010-12-7 16:53:15 | 显示全部楼层
我大概都睇得明!!不過有d細節方面既想問下你!!
0 Y: q, W% }" k3 C* H! v4 }, H8 Vkruouo 发表于 2010-12-7 16:32

( G$ Y5 d9 v: b+ _. H6 P# T+ ?  l3 M. N% w/ ?& R

# S) ?% ^; g9 Y" p  ]- `   
1 Z5 }8 D1 h% ~, `! w+ A% c3 W咁你有我qq掛?

Batcat 发表于 2010-12-7 17:05:03 | 显示全部楼层
咁你有我qq掛?
; P) n) ?2 o( G4 D+ C, W漫步雲端 发表于 2010-12-7 16:53
! C# n: u( i8 \

7 E/ a& _4 z) r# Z; v( Z& b
$ b8 L+ p) D  i9 f  r   有就有不過唔多見你上線!!長期隱身?

漫步雲端 发表于 2010-12-7 17:27:15 | 显示全部楼层
有就有不過唔多見你上線!!長期隱身?
" u( e* T! f& p( ^kruouo 发表于 2010-12-7 17:05

N4 F, z  R. L6 n7 E  b# [3 f! Z% `4 L# _+ A8 Q+ U
1 X" g" A% K* n6 J; H6 ^3 M

2 V" r% Z: ^$ U! \+ Q5 c昨天我全日都有在綫啊= =

Batcat 发表于 2010-12-7 17:35:08 | 显示全部楼层
昨天我全日都有在綫啊= =2 O' S3 x  {- W- d/ e" G: ?8 ?
漫步雲端 发表于 2010-12-7 17:27

e0 g7 a+ `" N7 u! g, R, {* D1 X  j0 a, [2 v

2 Y2 D0 p  K% C   琴日我不在家呢!!

鹰王 发表于 2010-12-7 19:11:37 | 显示全部楼层
一定要支持幽助兄!!谢谢分享