跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [MF+115原創] [ANIMAX粵語] 會長是女僕大人 第01-26集 完 (更新01-26)

幽助 发布于2010-12-6 14:24 12234 次浏览 149 位用户参与讨论     [复制分享主题]
maplep 发表于 2010-12-6 17:38:51 | 显示全部楼层
google連呢啲都可以查....- O6 S* C7 P4 f) Z2 o

& `) G/ M$ q+ W, q- F& ?' m; {9 o你咁講我會好大壓力的,我只系一個普通的水民手無搏雞之力# R% [# Z) J4 b/ ?
漫步雲端 发表于 2010-12-6 16:37

- h1 Z+ |& b! L' B/ U' N1 Z& ~, v1 z9 w
漫步会用什么片源合?BDRIP还没有全集吧?

漫步雲端 发表于 2010-12-6 18:00:44 | 显示全部楼层
漫步会用什么片源合?BDRIP还没有全集吧?" l, N+ ^$ p& J# g  G& v8 \
maplep 发表于 2010-12-6 17:38

& o' {8 y! \1 ~  e0 h1 @) Q! x1 [! Z$ P
9 a/ q9 N; }/ }0 c) y' _' u' a

: }6 F( f. M# y' p用呢個囖& c1 t7 g' q" P& r* K* ?- T
4 ]$ O5 @, \* k- q
SHAER上的片源,而家BD出到14集 見不見上面有BDMV 你掛佢落黎自己壓啦

inber 发表于 2010-12-6 18:02:03 | 显示全部楼层
其實我早知漫步會合既,因為佢琴晚同我講來!!/ u6 h4 r; p: q/ s+ n4 d
kruouo 发表于 2010-12-6 16:43

$ N; v1 J5 k4 _+ b* A) I+ F; @" g7 d

4 I/ V' ]5 J% l! Z  q( r0 N2 [" i- C咁你犀利啦( s! k0 \# s0 C. z' k
漫步同你講唔同我講

maplep 发表于 2010-12-6 18:07:19 | 显示全部楼层
用呢個囖
1 s1 t6 U% w9 [/ n5 _0 \& m2 M
( h' ]  |% l0 i$ _SHAER上的片源,而家BD出到14集 見不見上面有BDMV 你掛佢落黎自己壓啦[em2 ...3 \5 J- n- m/ w! u/ k) D; q# l2 \, v
漫步雲端 发表于 2010-12-6 18:00
! b9 b/ t+ u" N% x: G$ H, Y% z
) U9 D9 `/ p  a; C9 ^% C3 v
4 T* s3 t; K! M# A5 ]; x1 W  r& B
    U2有人发了BDMV

漫步雲端 发表于 2010-12-6 18:12:39 | 显示全部楼层
咁你犀利啦" H  I6 ^$ h2 T* P( ~* b/ N
漫步同你講唔同我講) a2 a$ {7 s3 q; y2 k+ ~
iamaboyandog 发表于 2010-12-6 18:02
# X- ?5 t0 U) C0 u
, l6 l7 r6 l* r. ^6 j

% e0 q* H& r/ S/ P! S   
/ f" C* A, A  Z" x系我錯,一時唔記得咗你 你原諒我啦

kamisa 发表于 2010-12-6 18:13:26 | 显示全部楼层
不错,这部动画很好看……也很搞笑下来收藏

inber 发表于 2010-12-6 18:15:08 | 显示全部楼层
系我錯,一時唔記得咗你 你原諒我啦
8 e$ X; G  P" T1 E& r+ @漫步雲端 发表于 2010-12-6 18:12
( b$ ]& _3 h. |% V
3 P$ O, m! _2 H& m  ]

* s# _5 D5 P" V1 M  Z: j當然會原諒啦..(只系有少少傷心)0 j' _+ x  G+ H$ ^0 c& g4 [6 L
反正我都知到了

漫步雲端 发表于 2010-12-6 18:16:14 | 显示全部楼层
U2有人发了BDMV2 M5 F# c1 A9 K) e5 x5 R
maplep 发表于 2010-12-6 18:07
6 D: }1 d3 f+ Y- F3 x
" L. L$ ^3 F/ |$ v& X, W
2 F) Q, z9 i% J( @8 O8 Z  [

4 c! i. x% f4 I, K1 XU2好似要上傳?SHAER基本都唔洗點上傳到 我設上傳10000k的= =
4 S/ A: r" r; q1 p而且下載速度都幾好! t" I& v# g2 m* ]$ ^

漫步雲端 发表于 2010-12-6 18:19:36 | 显示全部楼层
當然會原諒啦..(只系有少少傷心)
9 h; e/ m" }) B! z9 y  A! k1 X0 Y反正我都知到了
$ S& p4 c) _4 U& `7 q' Miamaboyandog 发表于 2010-12-6 18:15
$ z/ y6 k- E; u) m5 ~6 X/ Q
* J8 {6 e0 k3 p) |7 E6 Y! H
9 u5 v8 h1 I% |6 D3 \! \

7 H! a5 w9 ]5 V咁你要點先可以唔傷心啊?下次第一時間通知你

huang 发表于 2010-12-6 18:34:27 | 显示全部楼层
SHARE系吾系魔法少女志摩子EME0gikfrb版本

基拉杰特 发表于 2010-12-6 18:42:54 | 显示全部楼层
支持放片!多谢分享

mcnynbajay 发表于 2010-12-6 19:42:23 | 显示全部楼层
Animax的畫質真的差到……信號系甘嘅了~~唔系幽助嘅錯~!~!+ I: q9 z+ w1 l3 q2 s
有愛的朋友不妨搞一搞佢了,等J2首播了~!~!循例睇睇第一集,邊幾個配音先……& x( q* M) w& |/ }
MF網盤了~~!系個可以多線程,多任務的好網盤,但保持期未知,手快有,手慢無了~~~、