跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [MF+115原創] [ANIMAX粵語] 會長是女僕大人 第01-26集 完 (更新01-26)

幽助 发布于2010-12-6 14:24 12230 次浏览 149 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-12-6 15:41:52 | 显示全部楼层
我今次會聰明D
' h( V' C$ j2 ]8 Q5 h唔會爆你大鍋
* Q+ n) v$ w7 w& J( Biamaboyandog 发表于 2010-12-6 15:39
5 T( W/ a7 R1 q6 j  ^) M8 V
! S- {. G. g5 m8 V

Y% I; L# {' g: y; @    5 C# G: j8 }" W1 }& v+ p1 H: ~
咁就醒目啦

inber 发表于 2010-12-6 15:44:17 | 显示全部楼层
咁就醒目啦
' x0 G+ D% b. f/ E& x3 c4 Q漫步雲端 发表于 2010-12-6 15:41
. S- |7 x: v2 l/ _: ]
1 i' n6 y. G! Z( l& T6 Y& F
你想點啊 9 V) }& P( d( T
我咁醒目 $ b8 T8 i3 v3 g2 N& y* F
我比你打到傻左咁點算

漫步雲端 发表于 2010-12-6 16:14:30 | 显示全部楼层
你想點啊
/ g$ i6 ?3 M) k* p我咁醒目
& J- K' X: x6 y3 ~8 s7 z我比你打到傻左咁點算8 E6 v9 ?1 O+ }" A$ O; }7 o: l% }
iamaboyandog 发表于 2010-12-6 15:44

% d1 m: j2 S/ G
- R( M) ^5 \# D, c; d
& R  U3 l4 E4 @   
* t0 q9 u% ^) p7 ]  L我打你?調返轉頭你唔打我都執笑啦,你咁強大

as499383231 发表于 2010-12-6 16:20:09 | 显示全部楼层
甘快就有拉

inber 发表于 2010-12-6 16:21:30 | 显示全部楼层
我打你?調返轉頭你唔打我都執笑啦,你咁強大
0 s3 l4 D6 x8 G# L( L! z1 `2 X漫步雲端 发表于 2010-12-6 16:14
. W1 {1 t# S4 S& @9 F% {+ J

' F: N! N$ V0 g- {
) I$ ]3 ~4 d5 V# l9 l執笑4 T9 L5 e, y3 I; p/ `& G
原來可以咁用的! O+ B& v  g" V  d# m% n* E

# J8 X; `# M) d; p! ?" F我再強大都唔勇打死

漫步雲端 发表于 2010-12-6 16:27:25 | 显示全部楼层
執笑5 @* k- w! Q  Q9 u% u# V; I9 c
原來可以咁用的/ F& n% j% x: F1 {# Y% I

+ s) x5 K8 F6 `我再強大都唔勇打死0 ~0 n2 ~: T+ t; k- A4 J
iamaboyandog 发表于 2010-12-6 16:21
- l1 M8 l- l8 V( f- A' k) n. |6 z  Z3 l$ J

2 C' Q) R: r! C* A- W* z
' x8 g# N: e3 c+ f5 |   
  _( d3 D- |+ i7 K' _1 R2 `; n廣東話唔系講執笑咩?邊有咁易可以打到你 普通人連點下你的機會都沒= =
3 x, @8 G1 X+ R7 s8 B3 K& f& Y雖知你武功超凡,絕非等閒之輩

inber 发表于 2010-12-6 16:30:12 | 显示全部楼层
廣東話唔系講執笑咩?邊有咁易可以打到你 普通人連點下你的機會都沒= =
4 Q; E/ r) z, _$ i, N) K雖知你武功超凡,絕非 ...
. E6 l7 v4 x6 c6 r; b) v漫步雲端 发表于 2010-12-6 16:27
* a6 P" [+ C- H& P) g8 z. ~/ N

; n: }0 U6 n4 O  ]2 G) }我用開
, b- k7 k6 r/ u- N4 Q4 _"偷笑"的, @0 u6 j$ o1 k& F
我上google查過"執笑") [$ J: x; g/ d0 {; `/ J& ]0 \
好似好文學1 Y  B- w2 p/ {+ s! u  J& q
0 ], f, ^8 V' Z9 \+ i: b; J
你唔洗點我都可以整死我

漫步雲端 发表于 2010-12-6 16:37:24 | 显示全部楼层
我用開
8 p3 [3 ]% ~7 h3 p"偷笑"的1 w. L! J. a$ O" @0 X* g
我上google查過"執笑"
: ^' H- ]/ L5 g好似好文學7 b( E4 m# K$ Q( ~, G1 G1 y( P
, h2 ]% S. v2 }( q3 u1 M
你唔洗點我都可以整死我' y( Y$ i/ c. C7 A
iamaboyandog 发表于 2010-12-6 16:30

3 d) \4 i. J- n  `" r" Y$ G. Z% P
+ y; y6 e1 }8 V* N; j' j
    $ U0 Q$ ?9 ]4 S; q; z8 V
google連呢啲都可以查....
9 ^9 X) J& y, K3 S( L2 O8 y9 \3 A& s& w
你咁講我會好大壓力的,我只系一個普通的水民手無搏雞之力

Batcat 发表于 2010-12-6 16:43:57 | 显示全部楼层
這套我好似聽過漫步話想合' f7 k$ t- b1 N% }
樓主就發了/ w/ b5 I7 F% ]1 Z1 k' Y
唔通真系咁啱
0 \" _7 p2 y5 t0 N# W: S$ m& }; piamaboyandog 发表于 2010-12-6 14:58

1 S5 R0 o2 V% y' d# t# u0 \: s4 H  B( E! J8 j3 \* J, e1 _
其實我早知漫步會合既,因為佢琴晚同我講來!!

huang 发表于 2010-12-6 17:05:32 | 显示全部楼层
MF啊,看来要及时下了

米小契 发表于 2010-12-6 17:17:34 | 显示全部楼层
唔知道配得好唔好呢,D音,支持一下

YM 发表于 2010-12-6 17:32:44 | 显示全部楼层
會長是女僕大人甘快就有粵語版出正啊多謝曬。