跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] MU傻了~~~今次改版下載權限升至免費高級會員享受~!爽~~

mcnynbajay 发布于2010-12-1 21:40 3119 次浏览 63 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2010-12-1 22:10:25 | 显示全部楼层
最紧要我宜家上传好烦啊...上传全力兔音频烦死.....唔知其他人网页上传到?
7 J4 A0 U! R. R& Y艾米尔 发表于 2010-12-1 22:04

9 q" J* M/ I7 V8 C9 J/ y/ y; i3 I. i- Q

- p  U3 K* i8 I. l5 S! |    唔通類似我去年的情況咁?入到個上載頁面,但上載速度唔正常,過M/S的~~~但到100%仍無反應?  IE設置問題呱! J7 V8 ?7 A+ j
上載的情況,而家真的唔知,O(∩_∩)O哈哈~,伸手黨喇嘛,唔做果范野嘅了~~~

漫步雲端 发表于 2010-12-1 22:11:18 | 显示全部楼层
2 e; b7 r" G1 j& ?" M
SKY兄,你貌似系傳聞中的MU高級會員喔?$ W4 Z" L3 w6 Z3 L" `
唔知呢,正正式式梗有穩定的好處的~無限制流量,永久保 ...
6 W+ a& M( ~& G5 q- g+ ?- ~# |% R3 G! bmcnynbajay 发表于 2010-12-1 21:56
* \4 j2 z0 w( H, b* b6 H- u/ Q

4 Z# a9 _2 X1 z- J  _/ ~# K9 h! [0 m6 b4 [0 o! |

8 z0 a# i% ?8 ]免費會員流量限制好似每日20G我睇都沒邊幾個人會1日下20G嘢,就算真係 換個IP又可以繼續下載...
, f# G7 U" ^& l我帳號係幾個人共用所以我啲唔會放去VIP帳號裡面 所以文件不是永久保存
' E& U3 A8 \2 A7 k/ D# y8 C唯一優勢就係批量下載不過而家免費會員都可以批量下載,作為高級會員嘅我心理極不平衡囖

mcnynbajay 发表于 2010-12-1 22:15:31 | 显示全部楼层
免費會員流量限制好似每日20G我睇都沒邊幾個人會1日下20G嘢,就算真係 換個IP又可以繼續下載.. ...
9 {" O$ b' \, f0 q) _( l漫步雲端 发表于 2010-12-1 22:11
, O& ~+ V4 [0 C/ Q  W4 d8 W0 j; L
妖~~~以我的網速的極限來計,最高一日可以下到48G流量的~~的確需換1-2次OK就解決問題了
" g0 B) X$ R) O1 k  V& D- r共用帳號?   你唔放VIP帳號,梗無永久了,但亦可以共存嘅?普通+VIP共存兩個帳號~~3 t% I- G1 h+ G- @
O(∩_∩)O哈哈~,你都唔系永久VIP,下個月唔續約咪得咯,最多心理唔平衡多一排嘅~

Kiver 发表于 2010-12-1 22:17:03 | 显示全部楼层
11月29日,我記得上過MU空間下了最新的小新劇場版-港版-VCD渣畫質版,當時慢到嘔的~~
* f9 O  Y" u* F+ \7 A5 w" M2 B( I* r
11月30日,想繼續收 .... y1 Z5 C8 H1 r0 W+ i. k
mcnynbajay 发表于 2010-12-1 21:40
; A0 n( T. ]/ A9 _5 d3 Z; X
1 K$ C9 z3 U9 ~7 `: \- b

i1 j* P2 _% ?: J1 I' S) Y    好消息啵: d7 p: R% r# O+ [7 i
  O5 J* k' k* S. \9 T- c
看来过几天清理完个硬盘后又要试试了. v- ?1 O5 b" R  y
我平时只有几KB/S% t* o, J: F  I$ n6 D/ D8 M

4 N. {1 A2 U6 \好慢好惨~

mcnynbajay 发表于 2010-12-1 22:20:15 | 显示全部楼层
好消息啵
5 c  Y4 m+ n( V" C( C5 m7 S
4 h7 L* z( |9 S3 p% Y3 H+ X* U' b看来过几天清理完个硬盘后又要试试了$ J" _* i$ w" H# q5 Y- ?
我平时只有几KB/S4 g3 d; |% H. f  H$ j) ]4 m" q4 z

5 p' v* ^$ b1 H好慢好惨~
8 u, T3 N( E& P" }: Z4 y3 T3 U8 NKiver 发表于 2010-12-1 22:17

" `  \1 m9 P0 G$ ` K社唔知窩~~. V$ H- I( H' o) Y! Q' g6 |1 M5 F. L
而家知了,記得試左之後,報導下情況,系咪一樣咁爽呢?

漫步雲端 发表于 2010-12-1 22:25:53 | 显示全部楼层
妖~~~以我的網速的極限來計,最高一日可以下到48G流量的~~的確需換1-2次OK就解決問題了0 U$ J; E* G- V, S3 j
共用帳號?   你 ...9 a5 z% n5 e8 ]- \! F$ [  {9 \
mcnynbajay 发表于 2010-12-1 22:15

; H& L$ @6 P+ z, H' ^
7 P" S+ H# L$ Z% R' e
( x7 u- M/ _5 g   
+ j$ Q5 m4 z/ f% M但是如果我話畀你知我個帳號係永久呢?3 G( K0 N# v( E+ n5 Z" d! o1 c
個VIP係同幾個朋友夾錢買的,如果文件上傳到VIP裡面怕佢地亂刪...試過幾次了

漫步雲端 发表于 2010-12-1 22:30:06 | 显示全部楼层
可能MU覺得賺夠啦,所以就免費開放

lesswind 发表于 2010-12-1 22:30:59 | 显示全部楼层
是不是长时间都这样呀

mcnynbajay 发表于 2010-12-1 22:32:52 | 显示全部楼层
但是如果我話畀你知我個帳號係永久呢?
4 u' z" J# l: z9 B* }個VIP係同幾個朋友夾錢買的,如果文件上傳到VIP裡面怕 ...3 b( u! c- k9 p" A% S$ f
漫步雲端 发表于 2010-12-1 22:25
8 O2 v* R# a* ?+ l5 Y1 M
4 C0 n$ c; G# ?, O; L" Y

) y1 d. X; l2 V* f: K9 T! B+ i9 m2 X    [Ouran_High_Sch[20101108-1827071].JPG 可惡的有錢人了~~
& Q. v8 P, H4 h/ j$ m/ @* `! U- d系永久嘅話,就無謂擔心咁多咯~~~點都唔可以唔抵得我地咁爽嘅,你睇開D了~~
+ e8 u, p/ J/ x7 v既然系無限量空間咯,做乜仲無啦啦亂刪合夥的文件了?

aaron81 发表于 2010-12-1 22:39:15 | 显示全部楼层
免費會員流量限制好似每日20G我睇都沒邊幾個人會1日下20G嘢,就算真係 換個IP又可以繼續下載.. ...  \( R& I/ F% @( _' i" |
漫步雲端 发表于 2010-12-1 22:11

( b% V4 R2 D) T% X7 M% C* {  Q. }# t免费用户也可以批量下载,请教

inber 发表于 2010-12-1 22:48:54 | 显示全部楼层
免費會員流量限制好似每日20G我睇都沒邊幾個人會1日下20G嘢,就算真係 換個IP又可以繼續下載.. ...2 G) c) L/ O6 ^7 V+ h0 e( k) H
漫步雲端 发表于 2010-12-1 22:11
& v( K; p# `: @/ U- ]. E

8 |- `! ^- b8 {* i+ j1 I% i. z2 E2 N5 M
vip還有個好處就是可以批量建立下載
/ V( S- \8 i, m5 X8 ?( @唔洗倒數
8 x# ~* f' z' o9 w! p" J. Q
: A1 \, c2 E" N' ~" _知唔知之前用網頁下載
* m" [3 A8 H1 Y: F. V' W可唔到以下多過一個.......(之前我未試過而家想知)

inber 发表于 2010-12-1 22:49:14 | 显示全部楼层
免费用户也可以批量下载,请教: x5 i$ ~5 D9 g  e
aaron81 发表于 2010-12-1 22:39

[) K! {  e+ \0 b9 L2 I3 I# a+ N0 j1 G% R/ N! j) ~

9 e+ \. ]# e& P; l5 {6 P用網頁的方法下載(本地下載)