[软件应用] 慘!!JD突然下唔到MU

Ace0210 发布于2010-11-30 23:25 5747 次浏览 97 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2010-12-1 04:58:20 | 显示全部楼层
大家用网页下吧- -可以同时下载100多个文件- -' {% v6 p% Z- B5 S) E
maplep 发表于 2010-12-1 04:56
! F/ `$ |" y/ Y1 m' {

" h1 b" C+ [& G3 k1 i- R% C" r! f0 @, c+ r6 R
Mu可以同時下多個??

inber 发表于 2010-12-1 06:17:57 | 显示全部楼层
今日無下過呀~我尋日就下左
5 E) A1 R. K6 ^咁啦. a. Z$ ?! F3 O2 y4 r& c0 r8 ~2 l, o! M
我放學返來再試試啦* K& K5 C* v6 e1 O- J
最大問題系我用瀏覽器下到,白馬貌似下到0 r( q/ o) {" t, T' z; p
就 ...  n4 O, i5 Q- A7 v, u
Ace0210 发表于 2010-12-1 00:05
3 B; t* D; \0 u8 f( J) W7 a
' `' Z" T& S6 Y) s4 s" H2 r; I
. i6 R. T9 r3 Y+ f, S9 G
我系無登入
: ?3 r% G4 s: O/ D我等陣再試下

Ace0210 发表于 2010-12-1 06:39:08 | 显示全部楼层
唔洗試啦
' }, V9 ~7 S( m& Q1 b一定下5到8 \7 Z2 D1 U7 l! ]
好多人都唔得
9 G; _# G2 H) W" \, @. u你無理由得
3 l) K$ A5 M) k" h6 J0 h$ J% P9 \! L7 k% P
白馬仲下到

inber 发表于 2010-12-1 06:43:02 | 显示全部楼层
唔洗試啦5 a" `* ?3 |6 W! X
一定下5到
7 {# a% O3 F0 h" M% r( Z好多人都唔得
) P$ r# J  {, ?- y1 e# O) z你無理由得
" V+ ?! f% u- @  T2 S/ z( x" u$ [/ f; N1 L2 e/ M5 o) C, r
白馬仲下到
( Z* _2 L' Q! U- f! WAce0210 发表于 2010-12-1 06:39
5 o0 d8 n9 Z: C$ ]1 S. W
0 g- Q, B( k4 y& |$ T0 |
, S. `  E! n- C, l+ I: M% @7 G9 U; q
我而家重系下緊- y/ H: l3 c( v* B* y
下夠三個轉ip又下又得!

inber 发表于 2010-12-1 07:21:11 | 显示全部楼层
原來JD的重新連線真系有用8 I$ c7 a' @$ M1 J9 k& q/ V
我而家用佢黎下野(無限)

YaleZhang 发表于 2010-12-1 07:27:05 | 显示全部楼层
一直网页下载,默默路过。。

Ace0210 发表于 2010-12-1 08:31:24 | 显示全部楼层
原來JD的重新連線真系有用9 D. n% W9 }' x+ z: C
我而家用佢黎下野(無限)* ^7 r2 f. z! @* C
iamaboyandog 发表于 2010-12-1 07:21
2 k+ H( W! P( ~$ z% k

! Q: S# r6 W3 ~5 Q" F  ]
; h9 ^+ [4 ^8 z3 t, Z" \9 |    點解你用JD下到既7 n  @9 H. \) c" |* t5 U
我唔得了6 T2 T+ g7 }& V* P0 d: D/ P4 R3 ?
白馬就得

inber 发表于 2010-12-1 08:33:53 | 显示全部楼层
點解你用JD下到既
& V4 S+ }: Z* D/ a$ j3 s$ Y我唔得了
$ H3 I" s& ^: V' u, }& \白馬就得* e. x. P, q0 K" s& }
Ace0210 发表于 2010-12-1 08:31
/ \( R2 t4 G: v% |. t0 C

+ L  _! y5 t& i& h% Y
2 B& K  f$ c( U" Y& w8 m& o# G可能ip問題掛% V1 P/ L$ j; r; j: `) F
我唔系咁清楚了( s9 A; D* X6 G6 s
(也許我可以返學試下,睇下得唔得)

エツクス 发表于 2010-12-1 08:41:10 | 显示全部楼层
我噶都仲係无问题啵

天才不二 发表于 2010-12-1 10:44:16 | 显示全部楼层
我今日先知道MU改版,试下我哩个JD得唔得先

天才不二 发表于 2010-12-1 10:58:20 | 显示全部楼层
JD 0.83版表示没压力
8 N$ d, @6 G; K0 u  d! {1 r不过mipony好似就杯具了,等完几十秒又再几十秒都下唔到

天才不二 发表于 2010-12-1 11:02:20 | 显示全部楼层
大家用网页下吧- -可以同时下载100多个文件- -
8 S& C' V  O) i! k- }. ^" hmaplep 发表于 2010-12-1 04:56
7 f0 k) N) j5 T' R  d

, t1 j6 L& ~: d5 ^
2 C  ~5 ?" A* x% E; M: q 你vip的吧