[软件应用] 慘!!JD突然下唔到MU

Ace0210 发布于2010-11-30 23:25 5751 次浏览 97 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-11-30 23:58:25 | 显示全部楼层
香港系唔可以直接用瀏覽器上MU的  y* x8 Q! l8 k4 J+ p
要用代理上0 P2 }) o+ W3 A7 k# G
但之前(今早)我用Mega管理器無問題的7 b3 E' {/ m4 O6 S9 y0 C
但姐家就...
1 q0 a7 V) n: ^2 Riamaboyandog 发表于 2010-11-30 23:53
1 k9 ^1 E  o, n3 f  o0 s; r
2 \6 U) _, i& h, N- m6 y. d/ B

/ q( N9 A. @6 B& E. I( z    * @. x9 A' Y7 @5 K- _- q* O+ m" j1 Z
據我所知應該係今日下午2-3點左右改版的

Ace0210 发表于 2010-11-30 23:59:18 | 显示全部楼层
傳好了9 i/ y6 @3 {$ k" K* j
" V7 ]: _0 r# s* B& Z
得唔得都通知聲
4 t% N% T; |, k) D, G& iiamaboyandog 发表于 2010-11-30 23:49
1 S9 _. Z! s  N; v* P# p2 _
1 [/ o1 `$ d5 w  p: G/ y( r
- l" G( g' u- `& Z# X/ L& y+ w
  都係唔要等~等完等等等" j# F# o  K* Q8 F8 O
1 L  J$ q) ?# p

inber 发表于 2010-12-1 00:02:16 | 显示全部楼层
都係唔要等~等完等等等
1 F2 ^/ E; b1 W7 ~. q/ yAce0210 发表于 2010-11-30 23:59

; X+ k: }" Q# V! n
* y( }2 o& r" N, w
. {0 k1 j5 |8 r& r你今日系唔系下多過3個檔, l+ y/ A/ Y, h$ p  R; m2 c: k- ]  l
系MU

inber 发表于 2010-12-1 00:04:00 | 显示全部楼层
我要訓了, t; ?7 M; K9 P! b' Y% `- t
明天研究

Ace0210 发表于 2010-12-1 00:05:02 | 显示全部楼层
你今日系唔系下多過3個檔0 U" `- E% F" A' J6 b4 q! T
系MU
6 Q4 T* ]5 U" g: b5 Niamaboyandog 发表于 2010-12-1 00:02
- j- z3 z. s1 o$ C( Y
/ A9 y2 V- m( i' D

8 h, O; j& v% l6 r% w8 R今日無下過呀~我尋日就下左
2 f; ]. L. i3 J3 J3 x咁啦
  h; n, i: R" i我放學返來再試試啦
9 S! r& M& N- C; z最大問題系我用瀏覽器下到,白馬貌似下到: s3 G; O5 P! s1 _$ z
就系JD唔得; q" N+ Y+ ]$ ?% b# I" S+ A7 B1 h: y
, _% s) |3 ?8 j8 j3 w( f% @2 Z' j
你肯定系下到??1 |1 f2 ]2 D1 u5 q, F$ C  c
普通會員都?

maplep 发表于 2010-12-1 01:12:34 | 显示全部楼层
MU的确改版了。。但不知下载工具还能下没就不知咯

Hatsuki 发表于 2010-12-1 01:23:55 | 显示全部楼层
我仲有一堆MU的files要下載,係JD排耐左隊就會變密碼錯誤,但明明就唔需要入密碼。。。。

maplep 发表于 2010-12-1 03:29:06 | 显示全部楼层
咳。。悲剧。。MU竟然用着方法阻止我们用JD这些下载工具

Batcat 发表于 2010-12-1 03:34:53 | 显示全部楼层
今次mu的改版有好有唔好,改左之后我上传上去的文件无系我自己既账号里面

maplep 发表于 2010-12-1 03:37:35 | 显示全部楼层
用MIPONY能下的说。。。要用JD,,等JD更新吧

Ace0210 发表于 2010-12-1 04:39:31 | 显示全部楼层
' g* h! D' {9 }! s& ^; l- p* s9 }  e* {* A1 w
m仔
' i8 P1 I# x# m: {- ]1 o8 O4 V! Z白馬的確仲下到
% n) Z3 ]; M2 ~4 \" p; v希望有更新的話
; ]* |1 @) ]) b- R4 a3 W' Y) \搵人話我知

maplep 发表于 2010-12-1 04:56:31 | 显示全部楼层
大家用网页下吧- -可以同时下载100多个文件- -7 T& D# b7 i& H9 E, i