[真人特摄] [原创][K-ON!!輕音少女2][雙粵日三語][BD 1080p][共24+番外篇›完]

漫步雲端 发布于2010-11-14 14:57 23618 次浏览 221 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-11-21 10:03:52 | 显示全部楼层
我都有依3個選擇,但3個都咁慢7 [# m3 f, \: D; L9 Y
batuu 发表于 2010-11-21 00:02
- ?+ L1 R5 ^) A9 j

8 O+ L/ Y" r) J4 h+ G
$ X8 i- K% f* L( O. s2 k6 [   
" \% \) @6 |- V! ~% J你試下選擇非繁忙時候下載應該會好啲

inber 发表于 2010-11-21 10:04:52 | 显示全部楼层
你用迅雷咪即係網頁下載囖,因為你要先打開網頁先攞到下載地址: F' u9 ]7 ^+ ?- a
漫步雲端 发表于 2010-11-21 10:02
$ Q5 Y' ?. [: }
; `" W# {6 r! l2 x0 Y8 l$ K
/ u3 ~' J: R1 o# f- ]
引用返我個句
9 @, Z( M  J4 q5 {! U
用優蛋就無得選的
1 X" A/ M3 @, j用迅雷就是但一個& @) u; v% |3 h8 Y! j% g  }
無分別的
+ C4 E5 W+ i3 ~+ w) i% }* m+ V, J
有時其中一個快' S6 t; ~. f  [5 Y% Q; \1 }
另外的慢
5 r2 {) o0 Y- O! k; _* w& M不定的

. N) t- p# |* g3 \
, r, l! ^$ Z0 E% B紅個句意思系1 h* e1 q7 p! ?$ a7 s* l- d
我用迅雷會四選一
* u( s# [. Q0 i+ N& v# u. x但是速度無分別
+ N/ Q3 J3 |; C( T% z! L" ^
/ n0 V  W! E. ~; ^& E9 _另外有時其中一個快一些慢% j2 f1 U  {1 I6 z6 A/ W7 T2 w
我都唔知佢
; h7 f: i# p% R所以都系是但選

inber 发表于 2010-11-21 10:06:02 | 显示全部楼层
我都有依3個選擇,但3個都咁慢' ]5 |$ w- \4 _' q, {
batuu 发表于 2010-11-21 00:02

0 Z1 `) E. c* f/ X; G4 n) c
: {' Y2 x6 {7 t8 E6 b, O8 k. m3 ~7 `# n
我早上六點至九點才可滿速% \+ h5 ?: j6 Q# T2 B
你都試下

漫步雲端 发表于 2010-11-21 10:11:03 | 显示全部楼层
引用返我個句
6 d4 R4 b0 w& C0 V$ T$ l
: a6 g7 x; \# B; m9 S5 E; y; n; O4 ~0 ?1 D" l, E( v8 I2 y
紅個句意思系
2 E) i/ M, @( D: x8 N# m我用迅雷會四選一# P. U- N4 v4 m8 ^
但是速度無分別5 l+ \( t* z2 j) Q% V- i& E

! q% |8 J8 V* l8 ]: A% @& {另外有時其中一個快一些慢
( c" R% q  H4 P...
5 ^# }/ s& A" x5 a* ~. }: `  yiamaboyandog 发表于 2010-11-21 10:04

" q. [+ U- C) l3 G. b( @0 \) q( \7 P, w7 t6 F7 n- g
2 [) _$ e5 w% w2 x1 E. O" G

, X) d; L. u# C: p可以批量下載啊,你一次下4-5個文件加埋都可以滿速吧

inber 发表于 2010-11-21 11:04:00 | 显示全部楼层
可以批量下載啊,你一次下4-5個文件加埋都可以滿速吧
5 Q6 d5 f& U5 }- k: A漫步雲端 发表于 2010-11-21 10:11

" C/ ~/ X. e- T  [# J, Q8 }! i. ^
9 s& v  o  c; Y& o+ ~& P0 Q  r& W
1 m4 k, H* ~% v, F1 T! _! Y7 v你指優蛋?* s8 O* _* @1 r7 o) ^8 b
六點左右下一個都可以滿速
/ e% I) h/ S3 N+ _3 T# F但會速度會慢慢下降
+ `/ I# a4 @1 q4 z+ d. ], g* b" b6 b過左中午12點就開曬五個都唔可以滿速

自由之路 发表于 2010-11-21 12:30:21 | 显示全部楼层
感谢楼主分享!

自由之路 发表于 2010-11-21 12:31:23 | 显示全部楼层
我打算看完 黑执事 和 勇者特急 ,看这部作品...

z135z135 发表于 2010-11-21 12:51:41 | 显示全部楼层
又算一个励志片吧?如果系噶话,我会考虑下去睇咯

batuu 发表于 2010-11-21 14:08:26 | 显示全部楼层
你試下選擇非繁忙時候下載應該會好啲! U, Y, m: @: @7 _% ?) c2 I
漫步雲端 发表于 2010-11-21 10:03

" n6 \1 k5 s8 z* j+ [) x( s* D" q1 l0 V. ^& e9 `& G% t$ v
我用信雷DOWN其他野就900KB/S都得,115就此终都係突破吾到50KB/S,8 k# V, K" B# d1 L! A: b5 q
我投降了....

漫步雲端 发表于 2010-11-21 14:50:11 | 显示全部楼层
你指優蛋?7 S, e) }4 i& M- ^% k
六點左右下一個都可以滿速
8 Q1 v4 a- D, y但會速度會慢慢下降
+ I, F; u0 r& d% y0 O' f$ L過左中午12點就開曬五個都唔可以滿速4 r, v2 P7 s9 E
iamaboyandog 发表于 2010-11-21 11:04
' _% ^$ L+ P& }6 C

* E$ D2 L. ^" H0 L
+ |/ }3 J# O  t& D1 n1 _' C; V  i    " ]& ~# q9 M1 B  X: Z8 G- H
就算唔可以滿速但是有500-600kb/s都好好啦,話說你滿速係1MB/S吧

漫步雲端 发表于 2010-11-21 14:53:01 | 显示全部楼层
我用信雷DOWN其他野就900KB/S都得,115就此终都係突破吾到50KB/S,7 e/ U* I# M  R- k, x
我投降了....( V/ B+ h' b  T$ k" t
batuu 发表于 2010-11-21 14:08
9 P7 j% f/ J7 f3 s
) e6 @5 W7 L/ e# U. F: z/ a+ R) a
, E) O' V- \8 U; D# w% w

' `& d* O# {7 C* R0 `/ W你或者等音頻吧,自己再搵片源好了

inber 发表于 2010-11-21 14:54:24 | 显示全部楼层
就算唔可以滿速但是有500-600kb/s都好好啦,話說你滿速係1MB/S吧0 G* s% n+ |9 \2 E* D
漫步雲端 发表于 2010-11-21 14:50

7 n! S4 `/ O8 h3 A# Z5 @
9 k, _6 E" {' L7 I$ l6 Z: N  @
. B2 `: R& c0 H, ~3 b# b  s# N再夜D就五個先得1XXKB/s