[真人特摄] [原创][K-ON!!輕音少女2][雙粵日三語][BD 1080p][共24+番外篇›完]

漫步雲端 发布于2010-11-14 14:57 23489 次浏览 221 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-11-14 20:29:39 | 显示全部楼层
個個都話大= =難為我51kb/s小水管上傳= =!Yousei的确有係壓得幾大嘅,不過都係貪佢畫質好

inber 发表于 2010-11-14 20:37:58 | 显示全部楼层
個個都話大= =難為我51kb/s小水管上傳= =!Yousei的确有係壓得幾大嘅,不過都係貪佢畫質好
( d1 \: f$ k: ^9 ^漫步雲端 发表于 2010-11-14 20:29
1 s3 V' ^1 B" d

" F8 `) G2 a2 Y4 B
; }: ]$ n* v7 C/ @3 Z- j我唔覺得大啊 .....9 E3 l4 w: @" e0 X& j8 {
小水管你唔好亂諗野.....千萬不要改變主意轉用其他片源

漫步雲端 发表于 2010-11-14 20:45:58 | 显示全部楼层
我唔覺得大啊 .....
: L# V2 l) i8 p( s小水管你唔好亂諗野.....千萬不要改變主意轉用其他片源
8 v6 J- V( f) N4 y) ^iamaboyandog 发表于 2010-11-14 20:37
; J) H5 W. m9 C% E- Z7 l- E

4 R- v8 u' U1 H( O' e2 l9 P4 p  w4 ?/ b$ R& X& z5 z
    / m5 i4 m6 W7 ^% @) z! S, g
咁我係小水管啊嘛 片源我唔會轉的,因為我對比過其他片源發現呢個片源畫質係最好的...! |# l  |5 R2 p7 E) x
最多分壓多幾個rar慢慢傳囖

inber 发表于 2010-11-14 20:47:20 | 显示全部楼层
咁我係小水管啊嘛 片源我唔會轉的,因為我對比過其他片源發現呢個片源畫質係最好的...
7 f  s! D# ^# } ...
$ _+ G$ o: V) `$ m漫步雲端 发表于 2010-11-14 20:45

1 y7 z) l+ s6 h) n$ X! z! t) E' x: m- K5 I0 b, c

9 A# }8 `! d- k0 y咁真系辛苦曬啦) A  M' L# h; ]% b* }
(話說之前你系唔系想叫我幫你傳這)

漫步雲端 发表于 2010-11-14 20:48:33 | 显示全部楼层
咁真系辛苦曬啦
5 B" B- ^( h9 D" A& g) O(話說之前你系唔系想叫我幫你傳這)
: E; C2 @& p% l3 s: Liamaboyandog 发表于 2010-11-14 20:47
8 \; |; v: c- l: Q+ }5 r
/ `9 M* C- g! @

+ ~2 w# V* j2 E( f. F; [! b    * z. _/ l9 D8 _( D% b! X
唔係...係第一季

inber 发表于 2010-11-14 20:50:13 | 显示全部楼层
唔係...係第一季4 k! j( @- T: O+ r/ Q
漫步雲端 发表于 2010-11-14 20:48
( O5 S, ^8 p' }2 W1 `! \* ~
4 W( W' [- o1 Q$ u( p1 t3 j. D: G
1 G7 t8 E& v+ Z$ o- F
第一季唔系已經傳好曬咩?

grostcar 发表于 2010-11-14 20:50:40 | 显示全部楼层
謝謝!
( }  s# t, ^1 r! p  \' [" X! `& BK-ON 二部啊
! G* b, S  f2 C4 b& y收下了

漫步雲端 发表于 2010-11-14 20:54:16 | 显示全部楼层
第一季唔系已經傳好曬咩?
; k/ ]* i* a: r% x' m8 Piamaboyandog 发表于 2010-11-14 20:50
3 x$ \9 N, y6 @; Q0 B

- S- R- v/ O2 l$ v8 B$ a! O" t$ J# D: X" j
    - u% K- u. q) Z% S
第一季有新音頻所以打算重合多次,封裝好三語再傳去115

inber 发表于 2010-11-14 20:57:13 | 显示全部楼层
第一季有新音頻所以打算重合多次,封裝好三語再傳去1155 r) c8 S2 n0 `8 k
漫步雲端 发表于 2010-11-14 20:54

: r1 u9 W1 S; X$ s* c+ A! `! V, x" M
8 n' [; l& @( \
0 K" m3 H& l, K! n話說你而家打算,全部作品都傳去115?5 u$ ]7 W! s  I' i) R* m% P
(115的空間咁少,BDrip咁大夠位咩)6 K3 d+ g/ ]5 E( O% P, p
為何不傳MU了(因為上傳MU較慢)?

漫步雲端 发表于 2010-11-14 21:01:02 | 显示全部楼层
話說你而家打算,全部作品都傳去115?
: N. M5 {$ @4 D4 U, P- e3 h" h0 n* M(115的空間咁少,BDrip咁大夠位咩)) m, f' m1 R4 K+ }9 I0 R+ H- B
為何不傳MU了(因為上傳MU較慢 .... x6 ~0 d& d7 a. l5 Q1 }! i0 z; @( Q9 Z7 F
iamaboyandog 发表于 2010-11-14 20:57

. Q. U6 K$ D, k- D/ K: o8 q4 v! y7 q( {& |
6 J7 ~! i" r7 x+ H! N: Y6 C
    % H) M- \; n2 Q6 C
MU好多人都下唔到,例如香港會員同埋速度不穩定
4 x/ ~& i' J3 \* {第一季全集都係11G左右應該夠空間放掛

setvet 发表于 2010-11-14 21:47:53 | 显示全部楼层
于是,占个位等楼主发音频,顺便感谢下楼主的分享!

huang 发表于 2010-11-14 21:52:38 | 显示全部楼层
收了两个版本,LV1+PCT,要音频算了