[真人特摄] [原创][K-ON!!輕音少女2][雙粵日三語][BD 1080p][共24+番外篇›完]

漫步雲端 发布于2010-11-14 14:57 23484 次浏览 221 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
SA_127 发表于 2010-11-14 15:59:09 | 显示全部楼层
但是我覺得TVB都配得麻麻地
1 [' X) h0 |$ D( m# T漫步雲端 发表于 2010-11-14 15:51
係既.. 如果梓同唯交換會好好多

漫步雲端 发表于 2010-11-14 16:00:45 | 显示全部楼层
一次下載夠佢50個 3 J% ~, y$ K( d' o3 c* p9 i' b: i% e
咁米快囉(除非得一集)
& B' v! K" ~) Y, R* Ziamaboyandog 发表于 2010-11-14 15:51
# Q) c+ F$ Z6 u7 k8 M
9 t( q6 \4 b& @5 R; d

+ |# O; t+ D- V% S! F' n- \: [   
4 i" r+ D2 o8 e" n9 v1 ]* `同時下載數不可以超過7,超過咗之後軟件會崩...

inber 发表于 2010-11-14 16:01:26 | 显示全部楼层
同時下載數不可以超過7,超過咗之後軟件會崩...
+ k9 K1 F& h, }( v! t0 _漫步雲端 发表于 2010-11-14 16:00
+ \( Y9 S% ?% x) x

4 n: W5 k# G7 Q$ t4 l# Y3 V! x# H+ c3 R: c
我試過一次五十件都無事(我用官方軟件)

漫步雲端 发表于 2010-11-14 16:03:17 | 显示全部楼层
我試過一次五十件都無事(我用官方軟件)2 E& ]2 m3 a0 Y  j  W
iamaboyandog 发表于 2010-11-14 16:01
1 l/ ~/ T& u) s) h* Z

: E, l0 B8 S( [  d* Z0 U. u/ Y8 M9 ?" E8 m  \  G( L0 {
    9 U  c1 Z8 K5 \. ?3 N
= =!我都係官方軟件,點解我得7?

inber 发表于 2010-11-14 16:05:33 | 显示全部楼层
= =!我都係官方軟件,點解我得7?4 |* D0 @, z+ A* G: z
漫步雲端 发表于 2010-11-14 16:03
1 J, @! [% O  y7 O: J  j

U5 s- z* j% o見唔見圖中寫住50,姐系可以同時下五十個
, ^0 v8 s% I6 m( [0 m 未命名.jpg

漫步雲端 发表于 2010-11-14 16:12:14 | 显示全部楼层
見唔見圖中寫住50,姐系可以同時下五十個( k0 N5 Z3 C! Y& X
iamaboyandog 发表于 2010-11-14 16:05
+ Y3 j8 w. I( g6 P% h

" G' J$ x% b2 W' o+ s2 G
$ U; J3 u- j7 N3 t) q    ; G+ C. L5 C$ }: ?/ n; y7 d
呢係最大數值默認係10,邊有人真係同時下載50個任務咁多?硬盤頂得住咩
; X. F) ~  v1 K; i! V  L6 s( v/ f; Z8 W我可能系統或者軟件版本問題...

漫步雲端 发表于 2010-11-14 16:14:18 | 显示全部楼层
路过支持一下漫步仔
8 o3 w3 U: Q) f' ?& f1 k* ^kevinchan 发表于 2010-11-14 15:44

9 i" [/ G7 {: t: |* `. v7 ~; F# {: v, y* ^9 G% }

- \' Y  J$ u7 p4 s5 b0 T   
/ Y# E  g2 _) J8 {原來有只巨雀路過= =!點解我沒發現的?

inber 发表于 2010-11-14 16:15:14 | 显示全部楼层
呢係最大數值默認係10,邊有人真係同時下載50個任務咁多?硬盤頂得住咩
1 `0 n* O/ k! ^$ M& W我可能系統或者軟件版 ...* K( X: @4 t1 e; P/ `% a8 m! t
漫步雲端 发表于 2010-11-14 16:12
1 [8 G( U: i: N1 d6 R' e! Z/ }9 D; w

5 `2 k! b; s6 t3 x- K9 t5 h; X
( b! O8 l" g2 I* p; H其實5個己經可以令我滿速(可能2-3個都會滿); p1 \1 g$ W* ?: V6 H$ K7 c
不過唔想浪費網速所以我通常會設5個

漫步雲端 发表于 2010-11-14 16:17:00 | 显示全部楼层
其實5個己經可以令我滿速(可能2-3個都會滿)
; n+ g* v2 [* V6 u# P# X" `不過唔想浪費網速所以我通常會設5個
: l7 x6 [7 w; Z( F9 h) qiamaboyandog 发表于 2010-11-14 16:15

0 i3 V  ^* b, U( \4 b$ l. r9 C! i" |0 T: k- N

' z. i+ Z! e' }    . w; D' o/ q$ B/ z2 D7 m
原來你有VIP的...永久?

inber 发表于 2010-11-14 16:18:01 | 显示全部楼层
原來你有VIP的...永久?
3 ~$ t4 L9 H* [& ?漫步雲端 发表于 2010-11-14 16:17

- n0 U% [& t& Z' {% m! t
% X* C% ~" [% ~  v% B4 a9 J& W6 h  [2 b3 e6 K
誰說的!

漫步雲端 发表于 2010-11-14 16:21:41 | 显示全部楼层
誰說的!
, g, d3 w! k+ r+ ~, Oiamaboyandog 发表于 2010-11-14 16:18
9 a) N2 S7 b& L+ K' |
* S0 B' N0 u) Q+ D8 z& ]$ F+ w
4 X" U$ ]$ m6 X  p; j/ Z
    " M3 v/ D: m$ s6 q/ t/ D
我估計的

基拉杰特 发表于 2010-11-14 16:24:59 | 显示全部楼层
第一季合好了吗?去收音频,这个也支持