[其它更多] 拿什么救救我的硬盤?

Ling1988 发布于2010-11-7 23:56 5325 次浏览 67 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ling1988 发表于 2010-11-14 09:32:50 | 显示全部楼层
回复 60# iamaboyandog " c& A! Z: t& r2 [3 C4 G
4 x+ e- m# b: o' `' s" A
& M( M" F$ l* ^6 `
    甘您又點睇依家粵漫論壇?

inber 发表于 2010-11-14 10:19:16 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2010-11-14 11:02 编辑 1 k& t+ y1 d8 L7 Z$ {
回复  iamaboyandog
# L6 d! [. O9 K2 ?  {( ~- W5 x
9 {( X+ h' F3 X& q9 a/ O! E+ c/ T9 Q  G. w; A9 h
    甘您又點睇依家粵漫論壇?& w4 |$ P# X. N5 y& C+ v+ \
Ling1988 发表于 2010-11-14 09:32

1 C" h" M, a, w& A4 ~* O$ W, q0 C5 K3 s; E/ \: f
5 D/ j% c2 N5 m
我依家只系有上開三個粵漫論壇.....(因為我覺得其他壇太多轉帖)

Ling1988 发表于 2010-11-14 10:50:49 | 显示全部楼层
回复 62# iamaboyandog 5 q5 j: U2 e3 M' ?. c0 T8 M
9 q5 w4 Z  g# W

. [7 ^6 ?( q; h" y$ F8 k    睇來I版您只是在網絡表面上游1 t& I  t, c6 Z  x2 `

+ k3 T: Y+ m0 T睇真我唔睇好依家粵漫論壇,消失是必然的!
  n+ X2 D* j  H3 g7 X. ~5 `) W! ~6 c4 s! b8 a/ u
我地對粵漫果份熱情變得只能“好友間共享”4 P$ j8 t4 r- }% P
; V/ Z, I$ h. \/ ^7 G
主要還是利益美問題!我們愛好變成人地穩錢資源,所以只能地下發現

inber 发表于 2010-11-14 11:03:49 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
6 y: P! r. n7 W% G+ ~( k" _2 p+ J& |* E3 d

* k4 U; a  }2 b0 Z; h3 W' n: `5 t    睇來I版您只是在網絡表面上游
, p4 {' n* y% X) n, o$ n4 |, W
- k* x( {; g% |- X1 l$ Z睇真我唔睇好依家粵漫論壇,消失是必然的! ...
, g5 E4 t6 ~7 S3 sLing1988 发表于 2010-11-14 10:50

2 f4 o# ^( _: d) I1 Y* b7 L2 t3 ?- y) Z2 v# R& R
3 P' F% I% [6 d  r3 X1 F. x
消失就真系太可惜了

小小星 发表于 2010-12-4 13:32:33 | 显示全部楼层
近来我的同学都有坏硬盘的,我都觉得应该要好好爱护自己的电脑啊!

atiluck 发表于 2011-1-24 23:00:32 | 显示全部楼层
随便找系统碟 到纯DOS 下 打开那碟的工具 里面应该有低格软件的 顶。。。

eegbook 发表于 2011-1-26 08:19:59 | 显示全部楼层
哇,呢次大大镬咋。
% J2 J3 s7 m' E1 q话时话,我都系时候去罗番我遗忘咗好耐嘅西数1T嘞。

h2o2 发表于 2011-1-26 20:16:52 | 显示全部楼层
大大硬盘一坏真系伤心死