[软件应用] 請問大家有無用115優蛋2.0一點任何野都彈出錯誤提示呢個問題?

Ling1988 发布于2011-2-20 03:43 2592 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]

( @8 z2 s: c5 d; u- g% l/ J如題!有無知其原因朋友,麻煩彈聲一下,真是好煩人
7 m9 a- i0 A. Q- ^ QQ截图未命名.jpg
# ?. n7 K8 t, Y: ]$ @5 Q  z 02.jpg
, S, M4 k8 v2 ~! ?& P3 E! ?0 U8 K7 ^3 y' D* V( }. x1 u7 w
2 n* Q, L3 H1 L, H4 E$ f
百度過都唔知是咩原因,

相关帖子

已有(26)人评论

Ling1988 发表于 2011-2-20 04:41:55 | 显示全部楼层
放棄2.0了!已經用番以前版,可以無視呢個問題

panzcheng 发表于 2011-2-20 07:08:29 | 显示全部楼层
我試過~~幾次了!!唔知咩事呢!!我仲怕下落黎D文件會有問題!!

inber 发表于 2011-2-20 08:05:20 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-2-20 11:10 编辑 , ]3 ^# u- g* m4 Z9 b4 M2 V
$ z' o) Z/ {( V1 a
照睇黎' l/ X. {9 k: n' S8 r& _
我個方法系唔得的

chanwm123 发表于 2011-2-20 08:23:21 | 显示全部楼层
本帖最后由 chanwm123 于 2011-2-20 08:24 编辑 , [1 u) S5 x. H, {5 U' c

3 n. z0 f) N" b* _0 t回复 4# iamaboyandog
! p/ h# R  d8 z1 _/ a$ }! y
4 G: I" }9 L$ n2 ]& v應該唔關事,
7 `8 W3 m4 Z: d) c, s我唔使將顯示語言轉做簡體都用到1 H: r5 g  T; e; X1 |7 j
不過我係用Windows 7既,或者同XP唔同掛 !

inber 发表于 2011-2-20 08:41:04 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog - L; Y# n  o5 M6 L* i
; G! @4 l' w) f( O7 T6 j
應該唔關事,% L! q! b! ~" H- k6 ?3 |+ o$ z
我唔使將顯示語言轉做簡體都用到
/ Y' r0 l2 f3 x' ^1 y2 e不過我係用Windows 7既,或者同XP唔 ..." N; W. v  H, I+ t6 z
chanwm123 发表于 2011-2-20 08:23
! O3 b9 r1 {% i

( W& D. ?, [: y- {: l6 d
8 x! Y  T# O  x# x# C8 d你有無試過將& Z" K* B: n( A( E) K
1.一個文上傳比佢傳少少
6 p4 r2 I0 n' m2.完全關閉優蛋  D0 \+ d2 K7 \3 A6 q& b4 X' U
3.再上傳埋餘下個D3 |7 E' q' E( t) D0 n

% G( ?6 L! X: ^, |3 e, F用少少時間做下呢個實驗  k! G2 ?# u0 ?8 \
睇下會唔會彈

guyoushi 发表于 2011-2-20 09:06:19 | 显示全部楼层
未遇到过,所以不好意思啦

基拉杰特 发表于 2011-2-20 09:49:56 | 显示全部楼层
原来优蛋可以用啦,我还以为人间蒸发了

ConvoyChan 发表于 2011-2-20 10:20:35 | 显示全部楼层
对于115既大文件 我会选择 晚上用白马下

kidhitomi 发表于 2011-2-20 10:48:14 | 显示全部楼层
遇过呢啲事% N6 r; a! U8 C) y  h3 u
有次直情死开都开唔到,重装都唔得4 ^7 m9 ^  U+ x8 E5 a
呢几日都遇到一 两次 但又好似无事咁?

chanwm123 发表于 2011-2-20 10:59:54 | 显示全部楼层
* i6 I" }5 l2 ~8 `
4 S, u7 ]; \! w! J回复 6# iamaboyandog ( p$ T/ m: f+ A2 i- {# _
  |: ^  z" u6 q# H7 s; M& d% x8 J
你3個問題我經常咁做啦,無問題喎

inber 发表于 2011-2-20 11:01:53 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog ! T$ ]& k, l+ r  |1 a% ^. ]  _

! T6 p: l1 d- V# @( F0 q# @經常咁做啦,無問題喎9 f% O  V9 K9 B) R
chanwm123 发表于 2011-2-20 10:59

; w4 H% K. X9 K4 I" o2 F% n2 [7 O: U, \* R$ }
# p; E  B! T9 U# s$ n: `9 a  P
咁我就唔知點解了

123下一页