[软件应用] 請問大家有無用115優蛋2.0一點任何野都彈出錯誤提示呢個問題?

Ling1988 发布于2011-2-20 03:43 2619 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chanwm123 发表于 2011-2-20 11:05:27 | 显示全部楼层
回复 12# iamaboyandog ' y( H$ V; B: w( u* I" u* W
0 U( t+ K+ l; l& T; ~0 Q
你地係咪全部都用XP架?

inber 发表于 2011-2-20 11:07:54 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog 1 _* P% O$ V8 w# ^3 U. U4 j

# o! D/ J/ p& y你地係咪全部都用XP架?/ h) O- T7 R, v0 |! o0 L/ V5 u
chanwm123 发表于 2011-2-20 11:05

0 W7 `# U& K! G0 N( N" A4 X9 P1 `* v3 @, s0 u
; H( @+ i: l) w! P, d' x
我用 win72 D/ U- I6 D$ z: q; ~
我答樓主個時無考慮到系統(XP/7)的問題

chanwm123 发表于 2011-2-20 11:12:29 | 显示全部楼层
回复 14# iamaboyandog
( `5 Q3 M1 c2 V5 q  g8 ~3 K9 u/ h. M% x8 d
咁你自己有無遇過哩個問題?# z' {( V& D9 j/ G) R' R
我以後都有用過優蛋
# V* m+ X! H6 F* i但自從關左FTP上傳就無再用8 U5 G. \( p0 h  B& b3 K$ F
到近排開番又用番% r5 e* O% j) R
但從未遇過哩個問題

inber 发表于 2011-2-20 11:15:21 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
* o1 k: n+ W& T* S2 X# g7 s+ i% F0 \& D6 |
咁你自己有無遇過哩個問題?
. B- L2 v6 Q  p0 s$ t5 G4 ~我以後都有用過優蛋6 T/ e# q( ?; S) ?, O
但自從關左FTP上傳就無再用
( \0 ]8 i# F0 ~1 u到近 ...3 R% p' x: e1 p4 t
chanwm123 发表于 2011-2-20 11:12

7 o9 C( \# y3 ?& `1 Z' {1 |5 E8 A  e% A8 h4 F
2 v% F0 y" m! R7 D* ?( x5 |
我都遇到樓主呢個問題2 u* ~; U- R' N' [' ]' x# s
但現在發覺我那個解決方法好似唔得, Z  x( k, Z; C$ J
& A% _: A4 p; C# s
而家問題又出返黎
6 l6 n1 k+ z0 ]  H& f: l; H/ g+ z( \7 z2 r& Y1 p7 ~
所以而家我都唔知點解決

chanwm123 发表于 2011-2-20 11:23:37 | 显示全部楼层
回复 16# iamaboyandog 3 b* u. |/ _' \$ T/ o! F; D- r% }
" B# x! _/ Q7 M. a& {
問題唔知出係邊,睇來應該唔係軟件本身
; e1 d# ]5 i6 c$ q( J8 t如果唔係無理由有人用到有人用唔到
& @' k. M8 s+ s* o  l4 j& S5 ~而家唯有向115反映下啦,除此之外無辦法

inber 发表于 2011-2-20 11:27:14 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog # h! K# F5 R3 d% @% G) h5 D

+ C) z1 H3 b% @2 C) \8 W$ l問題唔知出係邊,睇來應該唔係軟件本身
' g' k$ o: t( D9 v6 j2 u$ D如果唔係無理由有人用到有人用唔到+ C' v" ?9 {' _6 b
而家唯 ...9 U0 P3 N$ o) [2 j( G3 }
chanwm123 发表于 2011-2-20 11:23

: j+ t' ~' a. m; ^7 U8 T- V+ _! p7 h" S2 W: F

. _9 ]: b" D  T" N$ K! e1 ~" `, d- B
& ^0 Z  Q) V* b3 C, t靠你啦

aaron81 发表于 2011-2-20 11:46:38 | 显示全部楼层
一般遇这种情况,要关闭浏览器(我用傲游的),重新打开那个连接又得!/ D  m4 _' B( s1 d0 E/ T. c
原因我就吾知!

DARK0088 发表于 2011-2-20 14:08:22 | 显示全部楼层
不过最近我用优蛋下载野。。会突然无左速度然后睇下就会发现个软件死了。。。搞到我白挂佐几晚。。

ttsti 发表于 2011-2-20 14:44:53 | 显示全部楼层
个2.0是测试版有问题正常,不过我没出现过问题,我是WIN7 64位
6 R8 D2 N; ~0 f假死现象同之前的版本一样都会出现但吾影响下载到的文件.

老威 发表于 2011-2-20 17:40:53 | 显示全部楼层
我无哩个问题 重下或者重装吧

inber 发表于 2011-2-20 17:47:10 | 显示全部楼层
我无哩个问题 重下或者重装吧. p5 D2 i- u! R5 l) n
老威 发表于 2011-2-20 17:40
+ A* E3 b, q* i% A
1 D* R, i( J3 ^; H0 e
# L/ R3 V; j' |+ v$ [
重裝試過3 B+ q5 C, e9 K* v; i
未試過重下

Batcat 发表于 2011-2-20 17:54:52 | 显示全部楼层
新版既優蛋一d都唔好用!!我都系用番舊版 !!